Foie gras

Ideal pentru prepararea de aperitive delicioase sau salate gourmet.  120g

SUGESTIE DE SERVIRE: TINE IN FRIGIDER TIMP DE 12 ORE INAINTE DE CONSUM. PUNE RAPID SUB APA FIERBINTE BORCANUL DE STICLA PENTRU A DESCHIDE CU USURINTA CAPACUL SI APOI FOLOSESTE UN CUTIT TRECUT SI EL PRIN APA FIERBINTE PENTRU A AJUTA LA TAIEREA BLOCULUI DE FOIE GRAS.

INGREDIENTE: FICAT DE RATA, APA, SARE, COGNAC, ZAHAR, CONDIMENTE, ASCORBAT DE SODIU, NITRIT DE SODIU.

 

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

5x65g

  • 1 TERINA DIN MAGRET AFUMAT DE RATA

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 MOUSSE DE RATA CU KIRSCH 

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%

    SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    CONSEIL DU CHEF: O PAINE NEAGRA PROASPATA VA FI ACOMPANIAMENTUL IDEAL PENTRU ORICARE DIN TERINELE EDOUARD ARTZNER. 

    INGREDIENTE:
    MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PASARE, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DE LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    RILLETE DE GASCA: CARNE DE GASCA, GRASIME DE GASCA, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERRINE DE PIEPT AFUMAT DE RATA (20%): PIEPT AFUMAT DE RATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PUDRA DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    PATE DE FICAT CU RIESLING: GRASIME DE PORC, CARNE DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DE CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR: GRASIME DE PORC, CARNE MACRA DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DIN CARTOFI, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

    VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

74 LEI
| In stoc

180g

SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA AFINE SAU COACAZE.
INGREDIENTE: GRASIME DE PORC, CARNE DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DE CARTOFI, SARE SI CONDIMENTE.  CONSERVANT (NITRAT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Cu un gust intens si un amestec deosebit de ierburi si condimente, terina de iepure de la Edouard Artzner va incanta „connaisseur-ii”. Vinul Pinot Noir imbogateste savoarea acestui mix de ingrediente.

Combinatie delicioasa: carnea din aceasta terina este mai intai marinata in vin Gewurztraminer timp de 24 de ore, dupa care se adauga foie gras si se pune la cuptor intr-un vas special. 

180G
CON
TINE 20% FOIE GRAS DE GASCA

INGREDIENTE: CARNE DE PORC, GRASIME DE PORC, FICAT DE GASCA,FICAT DE PASARE (CATE 20%), OU, APA, GEWURZTRAMINER (2%), SARE, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

Bloc de foie gras de rata 120g + confit de smochine si piper Sichuan 50g. Fara zahar adaugat, dulceata de smochine cu piper Sichuan este o reteta exclusiva care acompaniaza perfect foie gras-ul. Piperul de Sichuan, originar din China, adauga nuante afumate si acidulate care se armonizeaza cu aroma natural dulce a smochinelor si cu gustul plin de foie gras. Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.

SUGESTIE DE SERVIRE: POATE FI CONSUMAT IN DOI SAU CU PRIETENII. PENTRU DEGUSTARE IN CELE MAI BUNE CONDITII PUNE LA FRIGIDER CU 12 ORE INAINTE DE CONSUM.

CONSEIL DU CHEF: PUNE AMBELE FOIE GRAS PE FARFURIE. UN STROP DE JELEU DE GEWURZTRAMINER SAU UN COMPOT DE FRUCTE USCATE VA ADAUGA O NOTA FINALA SPECTACULOASA GUSTULUI DELICIOS AL ACESTUI APERITIV.

 INGREDIENTE: FICAT DE RATA, FICAT DE GASCA, APA, SARE, COGNAC, CONDIMENTE SI ZAHAR. 
VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

 

102 LEI
| In stoc

320g
Ingrediente: grasime de gasca.
Valabilitate: 2 ani. Dupa deschidere a se mentine intr-un loc uscat si racoros.

Sugestie de utilizare: poate fi folosita la prepararea carnii, pastelor simple, cartofilor prajiti si a altor legume.

 Folosind Grasimea de gasca de la Edouard Artzner, preparatele dvs. vor avea o aroma aparte care va va aminti, fara indoiala, de gustul copilariei. In acest fel mancarurile  dvs. vor capata o noua dimensiune gastronomica! Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.   

37 LEI
| In stoc

O RETETA CLASICA, BUNA PENTRU DEGUSTARE IN ORICE OCAZIE.

Sugestie de servire: delicios in combinatii de aperitive sau ca parte a unui pranz rustic cu specific frantuzesc. Nu ezita sa o intinzi cu generozitate pe o paine neagra proaspata si crocanta. Plaisir simple assuré!

 100g Ingrediente: grasime de porc, ficat de porc si inima de porc, apa, albus de ou, amidon din cartofi, sare, proteina din lapte, piper roz (0,5%), condimente. Conservant (nitrit de sodiu). Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros. 

 

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

3x65g

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%Sugestie de prezentare: acest tub va aluneca usor in orice cos pentru picnic; de asemenea, ofera o multime de sortimente pentru un pranz intre prieteni.

    Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

    Ingrediente:
    Rillete de gasca: carne de gasca, grasime de gasca, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.
    Pate de ficat cu Riesling: Grasime de porc, carne de porc, albus de ou, apa, amidon de cartofi, Riesling (2%), sare, condimente, ceapa. Conservant: nitrit de sodiu.
    Terina de iepure cu Pinot Noir: Grasime de porc, carne macra de iepure (20%), ficat de porc, apa, albus de ou, Pinot Noir (2%), amidon din cartofi, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.

    Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros.

 

58 LEI
| In stoc
320g
Ingrediente: grasime de rata.
Valabilitate: 2 ani. Dupa deschidere a se mentine intr-un loc uscat si racoros.
Sugestie de utilizare: poate fi folosita la prepararea carnii, pastelor simple, cartofilor prajiti si a altor legume. In acest fel mancarurile  dvs. vor capata o noua dimensiune gastronomica!

 Da o nota unica preparatelor tale cu Grasimea de rata de la Edouard Artzner, acestea vor capata acea aroma "rustica" a zilelor de demult!  Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.  

100g Ingrediente: grasime de porc, carne de rata (20%), trufe depadure (17%), ficat de pasare, ou, apa, proteina de lapte, sare, gelatina, condimente. Conservant (nitrit de sodiu). Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros. Pentru gustari sau picnicuri: descopera “conspiratia” minunata dintre "pepitele" de trufe de padure si savoarea rafinata a carnii de rata. 

O terina pentru incantarea celor in cautarea unor gusturi originale: aceasta reteta parfumata asociaza caracterul rustic al pieptului de rata afumat cu o selectie fina de condimente.  

180g

SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA MERISOARE SAU COACAZE ROSII.

 INGREDIENTE: PIEPT DE RATA AFUMAT (20%), CARNE DE RATA CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PRAF DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU. VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

O  terina gustoasa specifica Alsaciei, care este pusa in valoare de aroma fructata a Riesling-ului alsacian. Afla mai multe despre foie gras. 

SUGESTIE DE SERVIRE: ACEASTA TERINA “VIGNERONNE” ESTE DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

INGREDIENTE: GRASIME DE PORC, FICAT DE PORC, CARNE MACRA DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT : NITRIT DE SODIU. 

VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

25 LEI
| In stoc

O terina pentru incantarea celor in cautarea unor gusturi originale: aceasta reteta parfumata asociaza caracterul rustic al pieptului de gasca afumat cu o selectie fina de condimente. 100g

 SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA MERISOARE SAU COACAZE ROSII.

INGREDIENTE: PIEPT DE GASCA AFUMATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PUI, GRASIME DE PORC, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER SARAWAK (0,2%), PIPER SI USTUROI. CONSERVANT (NITRIT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

SUGESTIE DE SERVIRE: POATE FI CONSUMAT IN DOI SAU CU PRIETENII. PENTRU DEGUSTARE IN CELE MAI BUNE CONDITII PUNE LA FRIGIDER CU 12 ORE INAINTE DE CONSUM.

CONSEIL DU CHEF: PUNE AMBELE FOIE GRAS PE FARFURIE. UN STROP DE JELEU DE GEWURZTRAMINER SAU UN COMPOT DE FRUCTE USCATE VA ADAUGA O NOTA FINALA SPECTACULOASA GUSTULUI DELICIOS AL ACESTUI APERITIV.

 INGREDIENTE: FICAT DE RATA, FICAT DE GASCA, APA, SARE, COGNAC, CONDIMENTE SI ZAHAR. 
VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Pentru indecisi, Edouard Artzner a creat pachetul duo cu rata si gasca. Cu savori subtile sau pronuntate, iata un cuplu de delicii care isi va gasi locul perfect la masa gurmanzilor.  2x40g, rata si gasca

 

 

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE PREPARATE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

Contine:

  • bloc de foie gras de gasca 120 g
  • terina din magret de gasca afumat si piper Sarawak 100g
  • confit de smochine cu piper Sichuan 50g
  • terina  100%

Produs in Franta.

Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

172 LEI
| In stoc

Terina din piept de rata afumat si pate din ficat cu trufe 200g Ingrediente Piept de rata afumat 20%, sare, condimente, nitrit, carne de porc, ficat de pui, oua, apa, amidon din cartofi, ulei de masline cu trufe negre 2%, trufe 1,1%, ceapa si usturoi.Pentru un aperitiv gourmet, descopera acest duo compus dintr-o terina de piept de rata afumat, insotita de un pate de ficat cu trufe. Valori nutritionale Energie 982 KJ / 236 Kcal, din care grasime saturata de 6,1 g, carbohidrați 2,1 g, din care zaharuri 0,9 g, proteine ​​20 g, sare 1,5 g.  

80 LEI
| Stoc epuizat

Edouard Artzner te invita sa degusti acest mousse de rata onctuos si foarte fin, imbogatit cu o nota parfumata de Kirsch, care ii confera o savoare surprinzatoare.  Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta. 180g

CONSEIL DU CHEF: PUNE O BUCATA DE MOUSSE PE PAINE NEAGRA SI ORNEAZA CU FELII DE CASTRAVETI CORNICHON SAU CU SALATA.

INGREDIENTE: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PUI, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT (NITRIT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

Descopera savorile retetelor alsaciene in aceste preparate suculente si parfumate. Setul este un cadou ideal pentru gurmanzi.
Contine:

  • Foie gras de gasca 100g
  • Terina Alsacienne cu cirese 100g
  • Confit de zmochine 60g
  • Terina magret fume de gasca cu piper Sarawak 100g

Produs in Franta.

Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

250 LEI
| Stoc epuizat

Terina de rata cu 10% foie gras de rata , 120 g, Artzner