Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul http://saveur.ro/, denumit in continuare saveur.ro, este S.C. MAGIE DU CHOCOLAT S.R.L, numita in continuare MAGIE DU CHOCOLAT, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11979/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare RO21973341; Capital social: 200 lei. Sediu social: Calea Floreasca nr. 242F, sector 1, Bucuresti.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MAGIE DU CHOCOLAT isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului saveur.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-ului saveur.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii MAGIE DU CHOCOLAT, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la MAGIE DU CHOCOLAT in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

* Magazinul Saveur.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

 

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului saveur.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MAGIE DU CHOCOLAT si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al MAGIE DU CHOCOLAT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care doriti sa raportati incalcarea drepturilor de autor scrieti-ne la contact@saveur.ro.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

MAGIE DU CHOCOLAT garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul saveur.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MAGIE DU CHOCOLAT fara acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fara acordul scris al MAGIE DU CHOCOLAT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. MAGIE DU CHOCOLAT nu trimite e-mailuri spam.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. MAGIE DU CHOCOLAT nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. MAGIE DU CHOCOLAT nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerearea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). MAGIE DU CHOCOLAT si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. MAGIE DU CHOCOLAT nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul saveur.ro. MAGIE DU CHOCOLAT nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MAGIE DU CHOCOLAT oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de MAGIE DU CHOCOLAT de la acest client cu referire la comanda reclamata. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), Magie du Chocolat este exceptata de la obligatia de a trimite clientilor sai informatiile privind service-ul postvanzare si garantiile oferite.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19% si 9%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Magie du Cholocolat poate livra produsele catre clientii sai prin soferul companiei sau prin Fan Courier. 

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Monica Milcica, telefon: 0723 394 667, email: monica.milcica@saveur.ro

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala, insa, la cererea clientilor, magazinul Saveur poate onora si comenzi cu expediere internationala. MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Valoarea taxei de transport este 13 lei pentru orice localitate din Romania. Pentru livrari internationale pretul transportului va fi calculat in functie de fiecare comanda in parte. MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MAGIE DU CHOCOLAT care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:

6.1. in avans

prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru. in aceste caz trebuie trimisa dovada platii prin mail sau fax catre MAGIE DU CHOCOLAT, altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul MAGIE DU CHOCOLAT.

plata online cu cardul.

la livrarea produselor

ramburs la curier

cu chitanta in cazul livrarii cu soferul companiei.

 Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe AWB-ul ce va fi prezent intotdeauna in plicul de plastic atasat coletului si va fi insotita de o chitanta de la curier.

MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin: a) prin transfer bancar, caz in care dovada platii trebuie trimisa catre MAGIE DU CHOCOLAT la adresa de e-mail contact@saveur.ro; b) plata online cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati PlatiOnline (http://plationline.ro/).Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul MAGIE DU CHOCOLAT. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

7. Returnarea produselor si dreptul de retragere

Saveur.ro ofera garantia legala de conformitate: Magie du Chocolat se angajeaza sa restituie pretul platit de client sau sa inlocuiasca produsul, fara costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde informatiilor de pe site si/sau de pe eticheta produsului. 

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract si de a returna produsele cumparate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta sau e-mail. 

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de AICI; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic pe adresa noastra de email (contact@saveur.ro) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil confirmarea de primire a cererii de retragere. 

Returnarea contravalorii produselor returnate se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, insa Magie du Chocolat poate amana plata pana la confirmarea expedierii coletului retur sau pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportata de catre client.

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul saveur.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera prin intermediul mijloacelor de contact. MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul de a ignora comentariile si mesajele cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul saveur.ro este gazduit de serverele unei terte companii. Societatea MAGIE DU CHOCOLAT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. MAGIE DU CHOCOLAT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului saveur.ro. De asemenea, in caz de nefunctionare a siteului datorata firmei de gazduire MAGIE DU CHOCOLAT nu poarta nici o raspundere. MAGIE DU CHOCOLAT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul saveur.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

10. Date personale 

SC Magie du Chocolat SRL este inscrisa la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 31813. 

SC Magie du Chocolat SRL va prelucreaza datele personale cu scopul de va pune la dispozitie produsele comandate. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@saveur.ro sau la sediul companiei noastre din Calea Floreasca 242F, sector 1, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

 

Pe site-ul saveur.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea MAGIE DU CHOCOLAT nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre MAGIE DU CHOCOLAT si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

11. Litigii si dispozitii finale

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea MAGIE DU CHOCOLAT si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre MAGIE DU CHOCOLAT si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare pe raza municipiului Bucuresti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile site-ului saveur.ro.

Telefon: 0723.394.667

Email: contact@saveur.ro