TERINA DIN PIEPT DE RATA AFUMAT

TERINA DIN PIEPT DE RATA AFUMAT

Categorie: Foie gras
Cod produs: ARTZNER 12

In stoc

Pret: 25 LEI


 

O terina pentru incantarea celor in cautarea unor gusturi originale: aceasta reteta parfumata asociaza caracterul rustic al pieptului de rata afumat cu o selectie fina de condimente.  

180g

SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA MERISOARE SAU COACAZE ROSII.

 INGREDIENTE: PIEPT DE RATA AFUMAT (20%), CARNE DE RATA CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PRAF DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU. VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Bloc de foie gras de rata 120g + confit de smochine si piper Sichuan 50g. Fara zahar adaugat, dulceata de smochine cu piper Sichuan este o reteta exclusiva care acompaniaza perfect foie gras-ul. Piperul de Sichuan, originar din China, adauga nuante afumate si acidulate care se armonizeaza cu aroma natural dulce a smochinelor si cu gustul plin de foie gras. Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.

SUGESTIE DE SERVIRE: POATE FI CONSUMAT IN DOI SAU CU PRIETENII. PENTRU DEGUSTARE IN CELE MAI BUNE CONDITII PUNE LA FRIGIDER CU 12 ORE INAINTE DE CONSUM.

CONSEIL DU CHEF: PUNE AMBELE FOIE GRAS PE FARFURIE. UN STROP DE JELEU DE GEWURZTRAMINER SAU UN COMPOT DE FRUCTE USCATE VA ADAUGA O NOTA FINALA SPECTACULOASA GUSTULUI DELICIOS AL ACESTUI APERITIV.

 INGREDIENTE: FICAT DE RATA, FICAT DE GASCA, APA, SARE, COGNAC, CONDIMENTE SI ZAHAR. 
VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

 

DUO DEGUSTATION
102 LEI
| In stoc

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

3x65g

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%Sugestie de prezentare: acest tub va aluneca usor in orice cos pentru picnic; de asemenea, ofera o multime de sortimente pentru un pranz intre prieteni.

    Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

    Ingrediente:
    Rillete de gasca: carne de gasca, grasime de gasca, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.
    Pate de ficat cu Riesling: Grasime de porc, carne de porc, albus de ou, apa, amidon de cartofi, Riesling (2%), sare, condimente, ceapa. Conservant: nitrit de sodiu.
    Terina de iepure cu Pinot Noir: Grasime de porc, carne macra de iepure (20%), ficat de porc, apa, albus de ou, Pinot Noir (2%), amidon din cartofi, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.

    Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros.

 

SET 3 PATEURI FINE ARTZNER
63 LEI
| In stoc

Descopera savorile retetelor alsaciene in aceste preparate suculente si parfumate. Setul este un cadou ideal pentru gurmanzi.
Contine:

  • Foie gras de gasca 100g
  • Terina Alsacienne cu cirese 100g
  • Confit de zmochine 60g
  • Terina magret fume de gasca cu piper Sarawak 100g

Produs in Franta.

Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

CADOU BOUQUET DES SAVEURS ARTZNER
250 150 LEI
| In stoc

Ideal pentru prepararea de aperitive delicioase sau salate gourmet.  120g

SUGESTIE DE SERVIRE: TINE IN FRIGIDER TIMP DE 12 ORE INAINTE DE CONSUM. PUNE RAPID SUB APA FIERBINTE BORCANUL DE STICLA PENTRU A DESCHIDE CU USURINTA CAPACUL SI APOI FOLOSESTE UN CUTIT TRECUT SI EL PRIN APA FIERBINTE PENTRU A AJUTA LA TAIEREA BLOCULUI DE FOIE GRAS.

INGREDIENTE: FICAT DE RATA, APA, SARE, COGNAC, ZAHAR, CONDIMENTE, ASCORBAT DE SODIU, NITRIT DE SODIU.