MOUSSE DIN FICAT DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA 180G

MOUSSE DIN FICAT DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA 180G

Categorie: Foie gras
Cod produs: 3188

In stoc

Pret: 28 LEI



Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

3x65g

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%Sugestie de prezentare: acest tub va aluneca usor in orice cos pentru picnic; de asemenea, ofera o multime de sortimente pentru un pranz intre prieteni.

    Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

    Ingrediente:
    Rillete de gasca: carne de gasca, grasime de gasca, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.
    Pate de ficat cu Riesling: Grasime de porc, carne de porc, albus de ou, apa, amidon de cartofi, Riesling (2%), sare, condimente, ceapa. Conservant: nitrit de sodiu.
    Terina de iepure cu Pinot Noir: Grasime de porc, carne macra de iepure (20%), ficat de porc, apa, albus de ou, Pinot Noir (2%), amidon din cartofi, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.

    Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros.

 

Produs Saveur nou
SET 3 PATEURI FINE ARTZNER
63 LEI
| In stoc

100g Ingrediente: grasime de porc, carne de rata (20%), trufe depadure (17%), ficat de pasare, ou, apa, proteina de lapte, sare, gelatina, condimente. Conservant (nitrit de sodiu). Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros. Pentru gustari sau picnicuri: descopera “conspiratia” minunata dintre "pepitele" de trufe de padure si savoarea rafinata a carnii de rata. 

Produs Saveur nou

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

5x65g

  • 1 TERINA DIN MAGRET AFUMAT DE RATA

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 MOUSSE DE RATA CU KIRSCH 

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%

    SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    CONSEIL DU CHEF: O PAINE NEAGRA PROASPATA VA FI ACOMPANIAMENTUL IDEAL PENTRU ORICARE DIN TERINELE EDOUARD ARTZNER. 

    INGREDIENTE:
    MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PASARE, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DE LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    RILLETE DE GASCA: CARNE DE GASCA, GRASIME DE GASCA, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERRINE DE PIEPT AFUMAT DE RATA (20%): PIEPT AFUMAT DE RATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PUDRA DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    PATE DE FICAT CU RIESLING: GRASIME DE PORC, CARNE DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DE CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR: GRASIME DE PORC, CARNE MACRA DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DIN CARTOFI, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

    VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Produs Saveur nou
SET 5 PATEURI FINE
90 LEI
| In stoc

Ingrediente:

Smochine uscate 30,5 g, smochine 22,1 g, zahăr, apă, vin Riesling (SULFIT), piper Sichuan (0,1%), făină de orez.

Valori nutritive:

  • Energie 896 KJ / 212 Kcal,
  • Grasimi 0,5g din care saturate 0g,
  • Carbohidrati 46g din care zaharuri 39g,
  • Proteine ​​1,5g,
  • Sare 0,01g

Fără adaos de zahăr, confitul de smochine cu piper de Sichuan este o rețetă delicioasa alaturi de foie gras. Ardeiul de Sichuan, originar din China, aduce nuanțe lemnoase și acide care se armonizează cu notele natural dulci ale smochinelor.

Aroma sa piperată și lemnoasă însoțește delicat un preparate de foie gras.