TERINA DIN PIEP DE GASCA AFUMAT CU PIPER SARAWAK

TERINA DIN PIEP DE GASCA AFUMAT CU PIPER SARAWAK

Categorie: Foie gras
Cod produs: ARTZNER 11

In stoc

Pret: 22 LEI


 

O terina pentru incantarea celor in cautarea unor gusturi originale: aceasta reteta parfumata asociaza caracterul rustic al pieptului de gasca afumat cu o selectie fina de condimente. 100g

 SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA MERISOARE SAU COACAZE ROSII.

INGREDIENTE: PIEPT DE GASCA AFUMATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PUI, GRASIME DE PORC, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER SARAWAK (0,2%), PIPER SI USTUROI. CONSERVANT (NITRIT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

100g Ingrediente: grasime de porc, carne de rata (20%), trufe depadure (17%), ficat de pasare, ou, apa, proteina de lapte, sare, gelatina, condimente. Conservant (nitrit de sodiu). Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros. Pentru gustari sau picnicuri: descopera “conspiratia” minunata dintre "pepitele" de trufe de padure si savoarea rafinata a carnii de rata. 

320g
Ingrediente: grasime de gasca.
Valabilitate: 2 ani. Dupa deschidere a se mentine intr-un loc uscat si racoros.

Sugestie de utilizare: poate fi folosita la prepararea carnii, pastelor simple, cartofilor prajiti si a altor legume.

 Folosind Grasimea de gasca de la Edouard Artzner, preparatele dvs. vor avea o aroma aparte care va va aminti, fara indoiala, de gustul copilariei. In acest fel mancarurile  dvs. vor capata o noua dimensiune gastronomica! Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.   

GRASIME DE GASCA 320 G
42 LEI
| In stoc

180g

SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA AFINE SAU COACAZE.
INGREDIENTE: GRASIME DE PORC, CARNE DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DE CARTOFI, SARE SI CONDIMENTE.  CONSERVANT (NITRAT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Cu un gust intens si un amestec deosebit de ierburi si condimente, terina de iepure de la Edouard Artzner va incanta „connaisseur-ii”. Vinul Pinot Noir imbogateste savoarea acestui mix de ingrediente.

Ideal pentru prepararea de aperitive delicioase sau salate gourmet.  120g

SUGESTIE DE SERVIRE: TINE IN FRIGIDER TIMP DE 12 ORE INAINTE DE CONSUM. PUNE RAPID SUB APA FIERBINTE BORCANUL DE STICLA PENTRU A DESCHIDE CU USURINTA CAPACUL SI APOI FOLOSESTE UN CUTIT TRECUT SI EL PRIN APA FIERBINTE PENTRU A AJUTA LA TAIEREA BLOCULUI DE FOIE GRAS.

INGREDIENTE: FICAT DE RATA, APA, SARE, COGNAC, ZAHAR, CONDIMENTE, ASCORBAT DE SODIU, NITRIT DE SODIU.