BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Ne propunem o paleta cat mai larga de cafea. Importam cafeaua Hardy, un producator boutique din Milano. In oferta noastra, Hardy, propune cutii cu cafea boabe sau macinata, bio sau cafea normala. Cafeaua are diverse denumiri: Peru, Zanzibar, Europa, Virginia.
Producator Hardy, Italia
Cafea macinata 250g
Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: Intensitate 5/5 Amar 4/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 5/5
Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: amestec organic.
Compozitie: Arabica si Robusta.
Origine: Peru si Tanzania.
Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.
Caracteristici:
Intensitate: 4 /5
Amar: 1/5
Aciditate: 5/5
Cremoasa: 2/5
CAFEA HARDY MILANO - Boabe este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.
Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5
Origine: Honduras, Brazilia si India
Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia
Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''
Caracteristici: Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffe di Milano” inca din 1954.
Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.
Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.
Preparare cafea:
Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).
Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.
Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).
Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.
Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.
CAFEA HARDY PORTOFINO - MACINATA este o cafea 100% Arabica, prajita si boabe de cafea selectate. Are un amestec in care aroma, aciditatea si gradul de prajire obtin un echilibru armonic deplin. Arome delicate si fine cu note de miere, migdale si prajituri.
Caracteristici: Aroma: 4/5; Grad de prajire: 4/5, Gust: 3/5; Cofeina: 2/5; Cremos: 3/5.
Origine: Honduras, Brazilia si Guatemala