Cafea

Ne propunem o paleta cat mai larga de cafea. Importam cafeaua Hardy, un producator boutique din Milano. In oferta noastra, Hardy, propune cutii cu cafea boabe sau macinata, bio sau cafea normala. Cafeaua are diverse denumiri: Peru, Zanzibar, Europa, Virginia.

Producator Hardy, Italia

Cafea macinata, organica 250g

Familie: amestec organic.

Compozitie: Arabica si Robusta.

Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. 

 

Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea.

Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.

Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5

Cafeaua Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta, cafeaua Hardy.

Producator Hardy, Italia

Cafea boabe 250g

Familie: Amestec.

Compozitie: Arabica si Robusta.

Origine: Honduras, Brazilia, Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.

Certificare: Potrivita pentru vegani.

Caracteristici:  Intensitate 4/5 Amar 2/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 4/5

Cafeaua Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954.Cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei au creat cafeaua Hardy care trebuia sa iasa in evidenta.

Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. 

Cafea Hardy. Peru - cafea bio, cutie metalica de 250 grame.

Producator Hardy,Italia

Cafea macinata, organica 250g

Familie: Origine unica.

Compozitie: 100% Arabica.

Origine: Peru.

Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.

Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5

Cafeaua Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 

Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia

Cafea boabe 250g in cutie metalica.

Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: 
Intensitate 5/5
Amar 4/5
Aciditate 1/5
Cremoasa 5/5

''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 
Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''

Cafea macinata decofeinizata Firenze Decaffeinato Golden Brasil Coffee, are o aroma unica si fina a unui espresso italian. Aceasta cafea respecta continutul de cofeina mai mic de 0,10 %. Toate cafelele sunt disponibile in cutii elegante de cafea macinata de 250 gr.

CAFEA HARDY MILANO - MACINATA este o cafea cremă compactă, de un maro deschis, care indică imediat prevalenÈ›a cafelei Arabica de înaltă calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil în saci de la un kilogram pentru uz profesional, într-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso È™i capsule compatibile cu sistemul de espresso.

Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5

Origine: Honduras, Brazilia si India

Amestecul Alunni Ricetta Luigina este o cafea cu aroma si intensitate gustativa si postgust exprimata prin calitatile pretioase ale cafelelor selectate cu experienta pentru acest amestec. Caracteristici:

Cod: CF199N

Brand: Alunni

Tip cafea: cafea macinata

Soiul: Arabica/Robusta

Tip de procesare: Prajire

Tip de prajire: Prajire medie

Perioada de valabilitate: 24 de luni

Greutate neta: 250 g

Gust/Aroma: Ciocolata, Fructe uscate, Coaja de portocala

Caracteristici: 100% Fabricat in Italia

Aceasta cafea te surpinde prin culoarea sa aramie, textura matasoasa si mirosul de fructe proaspete care spre final dezvolta o aroma unica de nuci rumenite. Aciditatea intensa dar fina, completata de notele subtile de cacao si gustul usor amarui in mod natural te invita la urmatoarea inghititura.   Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: organic. Compozitie: Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.

Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata Europa 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.

Preparare cafea:

Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).

Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.

Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).

Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.

Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.