BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''
O crema densa menita sa-ti fure privirea. Aroma profunda si intriganta cu note de nuci prajite si lemn proaspat taiat. Gustul este usor acid, cu un corp plin de uleiuri esentiale si un final placut, doar usor amar, tipic pentru un espresso adevarat. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile Hardy de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia Cafea boabe 250g Familie: Amestec. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Honduras, Brazilia, Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun. Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: Intensitate 4/5 Amar 2/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 4/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' -
Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''
Producator Hardy, Italia Cafea macinata 250g Familie: Amestec. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Honduras, Brazilia si India. Certificare: Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 3/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Un amestec excelent pentru cunoscatori. Crema bogata arata in mod clar prezenta puternica a unei cafele Arabica de inalta calitate, completata de aroma savuroasa de lemn de trandafir. Aciditatea si dulceata se impletesc lin, pentru a crea un echilibru elegant, caracterizat printr-un final de lemn dulce. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile.
Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin.. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia
Aceasta cafea te surpinde prin culoarea sa aramie, textura matasoasa si mirosul de fructe proaspete care spre final dezvolta o aroma unica de nuci rumenite. Aciditatea intensa dar fina, completata de notele subtile de cacao si gustul usor amarui in mod natural te invita la urmatoarea inghititura. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: organic. Compozitie: Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''
Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil.
Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil.
Producator Hardy,Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''
Cafeaua de specialitate Brazilia Fazenda Sertaozinho este o cafea minunata cu o aciditate moale ce acompaniaza corpul pronuntat si consistent. Sunt usor de descoperit notele de caramel, ciocolata si cacao ce transforma aceasta cafea intr-una ce se potriveste cu laptele.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Sul de Minas
Altitudine: 1.100 – 2.000 m
Perioada de recoltare: Mai – Septembrie
Metoda de procesare: Pulped Natural
Varietate Arabica: Bourbon
Costa Rica San Rafael este o cafea de specialitate cu un corp cremos si o aciditate decenta. In ceasca regasim note de prune si ciocolata.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: San Pablo
Altitudine: 1.200 – 2.000 m
Perioada de recoltare: Mai – Septembrie
Metoda de procesare: Washed
Varietate Arabica: Catuai, Caturra
Ethiopia Sidamo este o cafea tipic africana cu o aciditate placuta ce prezinta note distincte de citrice, lavanda si fructe de padure. Are un corp delicat si un post gust lung in care regasim note de ciocolata.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Daye Bensa
Altitudine:2000 – 2.400 m
Perioada de recoltare: Mai – Septembrie
Metoda de procesare: Washed
Varietate Arabica: Heirloom
El Salvador Finca Andalucia este o cafea de specialitate care respecta specificitatea cafelelor sud si central americane. Aceasta este o cafea dulce, cu un corp pronuntat si o aciditate blanda. Regasim in ceasca note intense de ciocolata, smochine si de lime.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Canton El Arco, Ahuachapan
Altitudine: 1.400
Perioada de recoltare: Decembrie – Martie
Metoda de procesare: Washed
Varietate Arabica: Bourbon, Catimor, Caturra
Guatemala El Morito este o cafea de specialitate cu o aciditate placuta, un corp dulce si o armoma de ciocolata neagra. Regasim note de fructe tropicale, afine si cacao.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Mataquescuintla, Jalapa
Altitudine: 1.400 – 2.000 m
Perioada de recoltare: Decembrie – Aprilie
Metoda de procesare: Fully Washed, Patio Dried
Varietate Arabica: Catuai, Pache San Ramon, Bourbon & Mundo Novo
Cafeaua de specialitate Panama El Hortigal este o cafea dulce. cu un corp cremos si o aciditate placuta. Regasim in ceasca note de ciocolata, citrice si zahar brun.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Horqueta-Los Naranjos, Boquete
Altitudine: 1.400 – 1.500 m
Perioada de recoltare: Octombrie – Mai
Metoda de procesare: Washed, Sun-dried, Machine dried
Varietate Arabica: Typica
Mexic Esmeralda este o cafea de specialitate echilibrata cu note florale, o dulceata placuta si aciditate care completeaza perfect buchetul aromatic. Are un corp delicat si un retrogust surprinzator Regasim arome de nuci, stafide si ciocolata.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Oaxaca
Altitudine: 1.100 – 1.800 m
Perioada de recoltare: Ianuarie – Aprilie
Metoda de procesare: Washed
Varietate Arabica: Bourbon, Typica
Tanzania Ngila Estate este o cafea de specialitate cu o aciditate citrica imbracata intr-un corp suculent ce dezvolta arome de ceai negru si afine. Retrogustul este unul de durata, cu usoare note de ciocolata.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Ngila Estate
Altitudine: 1.600 – 1.800 m
Perioada de recoltare: Iulie – Decembrie
Metoda de procesare: Honey Processed
Varietate Arabica: Kent, Bourbon
Columbia Antioquia este o cafea de specialitate cu o aciditate citrica, cu un corp plin, completat de note de piersica si citrice.
Tip Cafea: Boabe
Ferma: Tarso, Antioquia
Altitudine: 1.450 – 1.800 m
Perioada de recoltare: Aprilie – Iunie
Metoda de procesare: Washed
Varietate Arabica: Maragogype, Bourbon, Caturra, Typica