Cum comand

CUM COMAND

Pentru a comanda produse din magazinul online Saveur este nevoie sa adaugi produsele dorite in cos si sa completezi datele solicitate. Poti face o comanda fie ca ai sau nu cont pe site-ul nostru.

Daca ai deja un cont, te poti loga inainte sau dupa ce ai adaugat produsele in cosul de cumparaturi. Daca nu ai deja un cont, il poti crea introducand datele la lansarea primei comenzi sau accesand link-ul de "Cont Nou" de pe pagina principala a magazinului nostru. Dupa plasarea unei comenzi vei primi un mail automat de confirmare si vei fi contactat in termen de 24 de ore de unul dintre membrii echipei Saveur.

 

LIVRARE

Livrarea comenzilor Saveur se realizeaza prin FanCourier, in termen de 24 - 48 ore de la confirmarea de catre echipa noastra. In cazurile exceptionale in care termenul de livrare se va prelungi, clientii afectati vor fi anuntati in prealabil. Taxa de transport este in valoare de 18 ron, iar pentru comenzi mai mari de 200 lei transportul este gratuit. Produsele sunt livrate in ambalajul original. La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Magazinul Saveur poate livra comenzi in strainatate, insa difera tariful de transport: pentru detalii suna sau scrie-ne. 

 

PLATA

Magazinul Saveur.ro accepta plata prin sistem ramburs, plata online cu cardul sau plata prin transfer bancar. Plata ramburs o vei face la curier, atunci cand primesti coletul.

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

 

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează

datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

 

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

 

Pentru plata cu cardul tranzactia ca aparea pe extrasul de cont cu numele MAGIE DU CHOCOLAT SRL

 

Pentru plata prin transfer bancar vei primi prin email factura pentru produsele comandate si vei putea face operatiunea din contul tau pe baza acestei facturi. Te vom ruga sa ne trimiti o copie dupa OP pentru confirmarea transferului.

 

COMENZI SPECIALE

Echipa Saveur ofera consiliere pentru comenzile speciale, care necesita un stoc mai mare de produse, personalizarea anumitor elemente sau o impachetare speciala. Te rugam sa ne contactezi pentru a afla mai multe despre stocurile disponibile, termenele de livrare si preturile speciale in cazul comenzilor mari:

Telefon: 0723.394.667

Email: contact@saveur.ro