Specialitati Italia

Crema de otet balsamic Gemma Nera de Modena IGP TOSCHI este obtinuta prin respectarea traditiei zonei, cat si pentru invechirea aceto-ului timp de 2 luni in butoaiele de stejar, doar ca aceasta este unica prin gustul si savorea obtinuta, datorata retetei secrete a densitatii mustului. Otetul balsamic reprezinta unul din produsele de top ale producatorului ce respecta intru totul traditia specifica orasului Modena.

Rosii uscate calabrese in ulei D'Amico, fara gluten, 280 g sunt perfect condimentate, pentru a adauga savoare preparatelor tale sau pentru a fi consumate ca starter. Pot reprezenta un aperitiv excelent alaturi de un sos de masline si niste bruschete crocante, sau chiar intr-o salata principala.

Capere murate in otet calibru 9 D'Amico 100g sunt conservate la momentul optim, atunci cand sunt perfect coapte.

Ingrediente: capere, apa, otet de vin 17%, sare, antioxidant: acid ascorbic.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in lichidul propriu si consumati in maxim 15 zile.

 

 Aperitiv mix de legume in ulei poate fi folosit in multe rețete delicioase si rapide, ideale în orice perioadă a anului si pentru ocazii speciale. Legumele sunt intotdeauna un as in bucatarie, sunt bune si putem pregati multe preparate gustoase, dar in acelasi timp foarte simple. Surprinde-i mereu pe cei dragi cu ceva gustos si diferit!

D'Amico foloseste legume atent selectate si acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: fructe de capere cu codita, apa, otet din vin 20%, sare, condimente, antioxidanti ai acidului ascorbic. Origine Non UE. Produs in Italia.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

Ardei iuti picanti D'Amico 160 g sunt foarte buni în prepararea produselor pe bază de ardei iute, în sosuri picante sau preparate mediteraniene pe bază de paste. 

Legumele sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Rosii uscate in ulei D'Amico, fara gluten, 280g sunt perfect condimentate, pentru a adauga savoare preparatelor tale sau pentru a fi consumate ca starter. Pot reprezenta un aperitiv excelent alaturi de un sos de masline, intr-o salata principala si niste bruschete crocante.

Dupa deschidere pastrati la frigider, in ulei, si consumati in maxim 15 zile. 

Rosii Piennolo Vesuvio D'Amico 520g este realizat strict din produse sezoniere, legume ce sunt culese si conservate la momentul optim, atunci cand sunt perfect coapte.

Ingrediente: rosii Piennolo del Vesuvio D.O.P, apa, sare, acidifiant: acid citric.

A se pastra departe de surse de caldura. A se pastra in loc racoros si uscat.

Odata deschis, se pastreaza in frigider, in sucul propriu, asa cum este si se consuma in decurs de 3 zile. Se recomanda pastrarea intr-un recipient inchis, nemetalic.

Ardei copti in ulei de floarea soarelui D'Amico, 285g sunt ideali pentru a însoți preparatele din carne și pește, sau pentru a fi serviti cu bruschete.

Ardeii copti sunt bogati in saruri minerale precum fosfor, magneziu, potasiu, fier si calciu si conțin un procent de vitamina C de patru ori mai mare decât citricele.

 

Ardei cu ton D'Amico 190g sunt deliciosi si irezistibili pentru a fi savurati la o cina cu prietenii, perfecti pentru a aduce culoare, caracter si savoare mesei dumneavoastra. Trebuie sa ii incercati pentru a va alinta papilele gustative!

Ingrediente: ardei iute, ulei de floarea soarelui, ton 25%, capere, otet de vin, sare, patrunjel, acidifiant: acid citric.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in ulei si consumati in maxim 7 zile.

Ardei cu ton D'Amico 190g
25 LEI
| In stoc

Crema de Masline Negre D'Amico 130g este ideala pentru foarte multe preparate si extrem de usor de folosit, fie ca este vorba despre un sandwich sau despre paste, despre o salata sau o pizza!

Maslinele sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 3 zile.

Crema de Anghinare D'Amico 130g este realizata din anghinare proaspata si atent selectionata, astfel incat sa-si poata pastra proprietatile nutritive. 

Gustul este specific, un pic amar, insa cu un after taste dulce.

Se consuma cu paine taraneasca proaspata, dar si ca adaos in mancaruri: sosuri, tocanite de carne, placinte cu carne, orez, pizza, sau chiar si pentru a oferi un pic de aroma garniturilor.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 3 zile. 

Broccoli fiert, condimentat D'Amico 290g este produs din legume atent selectate si acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 3 zile.

Capere in sare calibru 9 D'Amico 75g sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora. 

Ingrediente: capere, sare 30%.

Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in maxim 30 zile.

Castratavetii sunt atent selectati si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: castraveti,apa, otet de vin 17%, sare, acidifiant: acid acetic, antioxidant: dioxid de sulf.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

 

 

Ceapa perle in otet, fara gluten, D'Amico 300g este atent selectionata si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: ceapa mica, apa, otet din vin 11%, sare , zahar, corector de aciditate acid citric, antioxidant dioxid de sulf.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

File de anchois D'Amico 80g este un produs deosebit de versatil, care se poate consuma atat ca toast aperitiv, cat si ca ingredient pentru salate si paste.

Un deliciu culinar!

Ingrediente: ansoa (peste Engraulis Rigens), ulei de floarea soarelui, sare.

A se pastra la maxim 15 C. Dupa deschidere, pastrati la frigider, in ulei, si consumati in maxim 15 zile. 

File de anchois D'Amico 80g
14 LEI
| In stoc

Masline negre Leccino, fara samburi, in ulei de floarea soarelui, fara gluten, D'Amico 270g sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora. 

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

Masline verzi Bella di Cerignola, cu samburi in saramura, fara gluten, Maxi D'Amico 730g sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora. 

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

Masline verzi in saramura, fara gluten, D'Amico 300g sunt atent selectionate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

 

 

Masline verzi, marinate in ulei floarea soarelui, fara gluten, D'Amico 280g sunt atent selectionate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

Masline verzi dulci de Castelvetrano, in saramura, fara samburi, fara gluten, D'Amico 290g sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: apa, masline, sare, corector de aciditate: acid citric si acid lactic, antioxidant acid ascorbic. Poate contine samburi de masline sau bucati de samburi.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu si consumati in maxim 15 zile.

Inimi intregi de anghinare marinate in ulei fara gluten, D'Amico 280 g sunt ideale pentru platourile de aperitive, cu paste sau pe pizza. 

Ingrediente: anghinare, ulei floarea soarelui, otet din vin, sare, arome naturale, corector de aciditate acid citric, antioxidant acid ascorbic.

Mix de legume pentru orez, fara gluten, D'Amico 290g sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora. 

Ingrediente: legume in proportii variabile(morcovi, ardei, tulpina telina, castraveti, fenicul, anghinare si capere) apa, masline verzi, masline negre cu stabilizator de culoare gluconat feros, ciuperci de cultura Agaricus Bisporus, ulei de floarea soarelui, sare, zahar, otet de vin, corector de aciditate : acid citric, antioxidant: acid ascorbic si Dioxid de sulf, arome. Poate contine samburi de masline sau fragmente din samburi.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 3 zile.