BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
LIMONCELLO BEPI TOSOLINI este făcut în mod tradițional din lamaile Femminello St. Teresa, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de lămâi Sorrento sau Lămâi Sfusato. Acestea sunt zarrate fără sâmbure și îmbibate în spirit neutru, care eliberează uleiurile și aromele de lămâie. Se adaugă un sirop simplu de zahăr, pentru a-i da o anumită dulceață. Lichidul este dulce, dar foarte bine echilibrat, cu amărăciunea lămâii naturale.
LIMONCELLO BEPI TOSOLINI este făcut în mod tradițional din lamaile Femminello St. Teresa, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de lămâi Sorrento sau Lămâi Sfusato. Acestea sunt zarrate fără sâmbure și îmbibate în spirit neutru, care eliberează uleiurile și aromele de lămâie. Se adaugă un sirop simplu de zahăr, pentru a-i da o anumită dulceață. Lichidul este dulce, dar foarte bine echilibrat, cu amărăciunea lămâii naturale.
LIQUORE AMARO BEPI TOSOLINI - lichior rafinat din plante 15 varietati. LIQUORE AMARO BEPI TOSOLINI este un amaro in stil meditaraneean aromat cu 15 varietati de plante alpine si meditenaraneene, printre care gentiana, coaja de portocala amara rasa manual si Santonico (Artemisia coersulescens) - o varitate de pelin marin care creste doar pe malurile lagunei adriatice.
Saliza Amaretto este un lichior bogat, gustos, de la producătorul italian Bepi Tosolini. Amaretto Saliza se face prin macerarea migdalelor în spirit de struguri. Migdalele sunt apoi scoase de la macerat, iar prin acestea se distilează și spiritul. Cele două băuturi spirtoase de migdale sunt apoi amestecate și îmbuteliate.