MAGAZIN ONLINE SAVEUR
Tel: 021 210 15 22
CATALOG DELICATESE
Autentificare | Contact
BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
TEA FORTE
CEAIURI PREMIUM SI ACCESORII CEAI
EDOUARD ARTZNER
FOIE GRAS
HARDY
il caffè di Milano
HOLDSWORTH
Chocolates and truffles Handmade
AMATTLER
Ciocolata premium catalana
MONTY BOJANGLES
Trufe din ciocolata delicioase
VALENTINO
Praline din ciocolata belgiana
GALUP
Panettone
CUDIE
MIGDALE GLAZURATE
SHORTBREAD HOUSE OF EDINBURGH
SHORTBREAD
WICKLEIN
TURTA DULCE
DOS CAFETERAS
Caramele maturate
TARTUFI JIMMY
Specialitati din trufe de padure
CATEGORII
NIKKA TAKETSURU PURE MALT amestecat de Taketsuru conÈ›ine un procent ridicat de malÈ› de la Miyagikyo, amindind de Yoichi. NIKKA TAKETSURU PURE MALT este invechit în medie 10 ani, într-o varietate de tipuri de butoaie, inclusiv lemn de sherry, pentru o bogăție suplimentară.
HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE are o aroma fructata si intensa. HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE este lasat la maturat intr-o varietate de butoaie, pentru a crea un dram usor afumat.
Whisky-ul Yamazakura Fine Blended este realizat de Sasanokawa Shuzo Co, o distilare mică care fabrică whisky artizanal din 1946. Yamazakura Fine Blended are o aroma de flori de portocale, urmate de stejar, caramel È™i fructe proaspete de livadă. ObÈ›inând un echilibru È™i o profunzime senină, aceasta este o sticlă din distileriile de nouă generaÈ›ie ale Japoniei.
O bautura unica, care se evidentiaza prin imbinarea Estului si Vestului. AKASHI BLENDED WHISKY este un amestec de malt japonez si whiskey european de grau. Ca rezultat iesind o bautura originala, cu gust dulce evidentiat si textura de frisca. AKASHI BLENDED WHISKY are nuante de vanilie si stejar american, iar gustul lin, rezidual de frisca, ramane un timp indelungat.
Akashi Meisei este o editie limitata a versiunii Akashi Blended Whisky a distileriei „White Oak”. Ea propune 3 tipuri de whisky-uri artizanale complementare, dintre care unul este un whisky blended iar celelalte doua sunt single malt-uri.Akashi aduna toata maiestria unei generatii intregi de artizani locali, obisnuiti sa produca bauturi spirtoase traditionale. Whisky-ul este produs din 45% malt, invechit in butoaie de stejar american, care ii ofera un profil elegant, cu note fine de lemn si condimente.
Yoichi Single Malt reprezinta caracteristicile primei distilerii Nikka, construita in 1934. Fondatorul Masataka Takesuru a ales Yoichi din Hokkaido datorita conditiilor de mediu similare cu cele din Scotia, unde a invatat fabricare whisky-ului.
Licoarea astfel obtinuta este descrisa ca fiind indrazneata si puternica. Notele de turba si fum, provin prin distilarea traditionala si directa cu carbune.
NIKKA FROM THE BARREL este un amestec de multiple tipuri de malt si cereale pe care Nikka le rezerva. Nikka from the Barrel a fost creat pentru a oferi aromele si bogatia din butoaiele in care sunt depozitate timp de 3-6 luni, pentru a se armoniza diferitele whisky-uri si a se stabiliza. Buchetul este dulce datorita caramelului si vaniliei, intalnindu-se diferite fructe precum: caise, prune, struguri rosii si banana.
Lansat intital doar pentru piata japoneza, Nikka 12yo depaseste din fericire granitele, bucurand din plin iubitorii de whisky japonez.
Nikka Pure Malt Red este un malt usor, fuctat, ce apartine gamei Nikka, un distilat special al whisky-ului japonez. Primul lucru pe care consumatorii il descopera despre NiKKA Red este ca acesta este foarte usor. Considerat a fi una din cele mai bune produse din aceasta gama, Nikka Red este fabricat dintr-o combinatie de 2 malturi japoneze ce apartin distilariilor Yoichi si Miyagikyo.
Ai peste 18 ani?