Magazin online Saveur

SAVEUR

Senzatii. Placere. Ritual. Saveur.

Suntem colegi de existenta in aceste timpuri de fast forward, superficialitate si je m’en fichism. Ardem etape cu fervoare, ne grabim sa facem, sa realizam, sa cladim, avem multe proiecte, si mai multe deadline-uri, iar la sfarsitul zilei ne intrebam (daca!) ce a ramas din atatea ore mestecate rapid.

Noi credem in intensitatea secundelor, acele momente de placere egoista cand savuram o ciocolata buna, cand descoperim ca branza de capra se potriveste intr-un fel original cu dulceata de sfecla si ca, iata, un pahar de Prosecco aburit ne aduce umanitatea inapoi, ne inmoaie inversunarile si ne intoarce spre noi insine. Aceasta credem noi ca este misiunea delicateselor: sa fie un catalizator al unor experiente unice, placute, senzuale, sa ne transpuna intr-un univers mai bun, mai bogat. Iar noi suntem aici, mana de oameni din spatele site-ului, cu experienta noastra, cu recomandari, raspunsuri dar, mai ales, cu toata bunavointa din lume!

Saveur fine treats

CADOURI BINE ALESE

We love to love.

De cele mai multe ori, alegerea unui cadou spune mai multe despre cel care ofera decat cel caruia ii este destinat. Atentia pe care o aratam celuilalt se reflecta si in darurile pe care le gandim, de fiecare data cu speranta ca vor trezi emotii sau macar nu vor fi uitate pe un raft.

Iar sa primesti cadoul potrivit poate fi o adevarata voluptate: desfaci cu grija panglica satinata, hartia de matase fosneste misterios, parca se simte si o aroma de cafea (sau sa fie ciocolata?)…Noi intelegem greutatea fiecarui moment din acest placut algoritm si de aceea ne place teribil sa fim sunati, sa ni se ceara parerea pentru orice mic detaliu. Lucram in “industria” aceasta de peste 7 ani si nu ne-am plictisit nici o zi!


CATALOG PRODUSE

Daca te simti coplesit de abundenta cutiilor de ciocolata, a vinurilor si a atator alte bunatati, si nu stii ce sa alegi pentru tine sau pentru compania ta, iti sugeram sa rasfoiesti catalogul nostru. Am incercat sa realizam o selectie de produse reprezentative si, de asemenea, sa centralizam si oferta noastra de pachete corporate. Fireste, daca ai alte idei, nu te sfii sa ne suni ca sa vorbim despre ele!
Telefon: 0723.394.667
Email: contact@saveur.ro

VEZI CATALOG