Panettone

Panettone cu fructe confiate, 500g Produs dospit natural, copt la cuptor Ingrediente: faina de grau, coaja de lamaie si de portocala confiata (contine sirop de glucoza-fructoza, zahar, acid citric), oua proaspete, stafide albe, unt, zahar, galbenus de ou proaspat, drojdie naturala (grau), lapte, emulsificatori: mono si digliceride din acizi grasi de origine vegetala, sirop de glucoza, arome, unt de cacao, sare. Poate contine urme de nuci si soia.  Dimensiuni produs ambalat: (Lxlxh) 11x11x7cm. 

Bunatati ambalate de mana chiar in inima Italiei. Un panettone superb dedicat celor mai neobisnuite si rafinate gusturi. Pufos si galben, datorita oualelor proaspete folosite la prepararea lui. Este ambalat manual cu grija, decorat cu panglici de satin auriu si livrat repede in Romania, astfel incat noi sa ne bucuram de gustul unic al ingredientelor proaspete. Acesta este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Italia.

55 LEI
| Stoc epuizat

Panettone Gran Galup cu mere si scortisoara, 750g Produs dospit natural, copt la cuptor Ingrediente: faina de GRAU, mere confiate 22%(mere, zahar, sirop de glucoza, apa, acidifiant: acid citric, suc concentrat de mere, colorant natural: antocianine, arome), unt (din LAPTE), OUA proaspete, galbenus de OU, LAPTE, drojdie naturala (GRAU), emulsifianti: mono si digliceride din acizi grasi, sirop de glucoza, unt de cacao, arome, sare. Poate contine urme de alte tipuri de nuci si soia. Dimensiuni produs ambalat: (Lxlxh) 21x21x13cm. 

Un panettone superb dedicat celor mai neobisnuite si rafinate gusturi. Pufos si galben, datorita oualelor proaspete folosite la prepararea lui. Este ambalat manual cu grija, decorat cu panglici de satin si livrat repede in Romania, astfel incat noi sa ne bucuram de gustul unic al merelor confiate si al ingredientelor proaspete. Panettone este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie - ianuarie.  Produs in Italia.

Copt dupa retete autentice locale si cu un bonus de savoare: acest frumos ambalaj ascunde o prajitura delicioasa cu fructe confiate. Panettone este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie

Panettoncino cu fructe confiate, ambalat intr-o cutie de sarbatoare. Greutate 100g. Dimensiuni produs ambalat: (DxH) 13x9.5.5cm Ingrediente: faina de grau, coaja de lamaie si de portocala confiata (contine sirop de glucoza-fructoza, zahar, acid citric), oua proaspete, stafide albe, unt, zahar, galbenus de ou proaspat, drojdie naturala (grau), lapte, emulsificatori: mono si digliceride din acizi grasi de origine vegetala, sirop de glucoza, arome, unt de cacao, sare. Poate contine urme de nuci si soia. Pastrati intr-un loc uscat si racoros. 

25 LEI
| Stoc epuizat

Panettone cu cirese amare si ciocolata, 750g Dimensiuni produs ambalat: (Lxlxh) 21x21x13cm Ingrediente: faina de grau, bucati de cirese amare confiate 22% (contine sirop de glucoza-fructoza, zahar, acid citric), oua proaspete, stafide albe, unt, zahar, galbenus de ou proaspat, drojdie naturala (grau), lapte, emulsificatori: mono si digliceride din acizi grasi de origine vegetala, sirop de glucoza, arome, unt de cacao, sare. Poate contine urme de nuci si soia. Pastrati intr-un loc uscat si racoros.

Acest panettone este pufos si are un gust desavarsit.  Panettone este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. Produs in Italia. 

Asa cum il stii: pufos si plin de savoare, dar in varianta small, intr-o cutie minunata de Craciun da-l cuiva deosebit si sigur vei provoca zambete. Poate fi atarnat in bradul de Craciun, iar in interiorul fiecarei cutii vei gasi un mesaj personalizat. Panettone este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Italia.

Panettoncino cu fructe confiate, ambalat intr-o cutie deosebita.  Gramaj: 100g Produs dospit natural, copt la cuptor Ingrediente: faina de grau, coaja de lamaie si de portocala confiata (contine sirop de glucoza-fructoza, zahar, acid citric), oua proaspete, stafide albe, unt, zahar, galbenus de ou proaspat, drojdie naturala (grau), lapte, emulsificatori: mono si digliceride din acizi grasi de origine vegetala, sirop de glucoza, arome, unt de cacao, sare. Poate contine urme de nuci si soia.  Dimensiuni produs ambalat: (DxH) 9x8.5cm. 

Prajitura traditionala cu crema de lamaie. 500g Dimensiuni produs ambalat: (Lxlxh) 21x21x13cm.

Panettone de la Brera contin numai ingrediente naturale si proaspete. Bunatati ambalate de mana chiar in inima Italiei.  Acesta este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-decembrie. Produs in Italia. 

In lumea potrivirilor culinare unele arome devin clasice. Dulceata bruta a perelor si finetea ciocolatei nu pot lipsi. Un deliciu vizual, o combinatie clasica ce creeaza un panettone pufos si cu un gust desavarsit.  Panettone este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. Produs in Italia.

Penettone cu bucati de pere glasate si perle de ciocolata, fara stafide si citrice confiate. Gramaj: 750g. Produs dospit natural, copt la cuptor Ingrediente: faina de grau, bucati de pere glasate 17% (pere, sirop de glucoza, acidifiant: acid citric), unt (lapte), oua proaspete, zahar, bucatele de ciocolata 7% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina din soia, aroma: vanilie, cacao: min 47%), galbenus de ou proaspat, drojdie naturala (grau), emulsificatori: mono si digliceride din acizi grasi de origine vegetala, arome, unt de cacao, sare. Poate contine urme de  alte tipuri de nuci si soia.  Dimensiuni produs ambalat: (Lxlxh) 21x21x13cm. 

Pufoas si galben datorita oualelor proaspete folosite la prepararea ei. Este ambalat cu grija, decorat cu panglici de satin si livrat repede in Romania, astfel incat noi sa ne bucuram de aromele fructelor confiate si de gustul dulce al prajiturii proaspete. Panettone este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada noiembrie-decembrie.  Produs in Italia.

Panettone de Craciun cu amaretto, piersici si perle de ciocolata ambalat de mana, 750g Dimensiune produs: (Lxlxh)m 20x18x9 cm Produs dospit natural copt la cuptor Ingrediente: faina de grau, piersica glasata (piersica, sirop de glucoza, zahar, acidifiant: acid citric), oua proaspete, zahar, galbenus de ou, unt, lapte, drojdie naturala, emulsificatori: mono si digliceride din acizi grasi de origine vegetala, arome, unt de cacao, sirop de glucoza, sare. Glazura 18%: zahar, albus de ou, migdale si faina de migdale, faina de orez, faina de alune de padure, pasta de alune de padure, ulei de floarea soarelui, arome. Poate contine urme de lecitina din soia.