Otet balsamic

Otet balsamic sau acetto balsamico. Suntem importatori pentru Romania. Pentru cei care iubesc produsele de calitate si sunt gourmet, un otet balsamic  bun face diferenta. Livram oriunde in Romania.

Acest condiment este obtinut din struguri albi si rosii din Emilia Romagna, este rezultatul mustului acetificat si invechit timp indelungat in butoaie de stejar. 

Ingrediente: must fiert, otet de vin. Nu contine coloranti. Contine sulfiti. Aciditate de 6%.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1030 kJ / 242 kcal
  • Grasimi – 0g , din care saturate  - 0g
  • Carbohidrati – 56g , dintre care zahar - 56g
  • Fibre - 0g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0,05g

Un gust rotund si clar care se preteaza pentru mese rapide cu carne si peste. Potrivit si pentru sosuri de salate preparate cu fructe si legume. 

Otet balsamic de Modena - IGP 250ml Aciditate 6% Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Fara sulfiti adaugati. 

 Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin.

Valori nutritionale pentru o lingurita de 15ml:

  • Calorii: 32 kcal
  • Grasimi – 0g , din care saturate  - 0g
  • Colesterol - 0mg
  • Sodiu - 3,5mg
  • Carbohidrati – 7g , dintre care zahar – 7g
  • Fibre - 0g
  • Proteine – 0g

 

Otet balsamic de Modena - IGP Este pentru acele mese speciale cu capsune proaspete, inghetata, parmezan. Eticheta rosie este cel mai rafinat produs din seria produselor del Borgo. Aroma sa plina, dar delicata, imbina superb dulce cu acrisor. Otetul balsamic de Modena este creat cu suc de struguri preparat termic si otet de vin invechit. 250ml Aciditate 6%.

Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.   Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica.

Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Contine sulfiti. 

Valori nutritionale pentru 100g de produs:

  • Valoare energetica: 1322 kJ / 311 kcal 
  • Grasimi – 0g , din care saturate - 0g
  • Carbohidrati – 72g , dintre care zahar - 72g
  • Fibra - 0g
  • Proteine – 1,2g
  • Sare - 0,075g
Otet balsamic de Modena - IGP
Invechit pana capata aroma plina, bogata. Recomandat pentru condimentarea carnurilor, pestelui sau legumelor.
Otetul balsamic de Modena este creat cu suc de struguri preparat termic si otet de vin invechit. 250ml
Aciditate 6%
Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.
Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica.
Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Contine sulfiti.

Valori nutritionale pentru 100g de produs:

  • Valoare energetica: 1030 kJ / 242 kcal 
  • Grasimi – 0g , din care saturate - 0g
  • Carbohidrati – 56g , dintre care zahar - 56g
  • Fibra - 0g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0,05g

 

Invechit cu grija, aroma sa clasica, usor condimentata, il face ideal pentru dressing-uri de salata. Otetul balsamic de Modena este creat cu suc de struguri preparat termic si otet de vin invechit.  

Otet balsamic de Modena - IGP, 250ml Aciditate 6%. Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.  Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica.

Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Contine sulfiti.   

Valori nutritonale pentru 100g de produs:

  • Valoare energetica: 809 kJ / 190 kcal 
  • Grasimi – 0g , din care saturate - 0g
  • Carbohidrati – 43g , dintre care zahar - 43g
  • Fibra - 0g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0,025g

 

 

 

Condiment cu otet balsamic lasat mai multi ani in butoaie, sa capete o bogatie de arome. Eticheta rosie este cel mai rafinat produs din seria condimentelor del Borgo. Recomandat cu foie gras, fructe, inghetata, dar si cu parmezan, ricotta si panna cotta. Condimentele del Borgo sunt produse din must acidificat concentrat prin evaporare. Sunt facute cu aceesi grija rezervata otetului balsamic traditional. Produs exclusiv cu struguri crescuti in Regio Emilia. Invechit in butoaie de stejar. Aciditate mai mica de 6%. Produs in Italia. 

Ingrediente: must de struguri prelucrat termic, din regiunea Emilia Romagna, invechit in butoaie de stejar, otet din vin. Nu contine coloranti. Contine sulfiti.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1489 kJ / 350 kcal
  • Grasimi – 0g , din care saturate  - 0g
  • Carbohidrati – 83g , dintre care zahar - 83g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0,075g

 

Acest condiment este obtinut din struguri albi si rosii din Emilia Romagna, este rezultatul mustului acetificat si invechit timp indelungat in butoaie de stejar. 

Ingrediente: must fiert, otet de vin. Nu contine coloranti. Contine sulfiti. Aciditate de 6%.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 809 kJ / 190 kcal
  • Grasimi – 0g , din care saturate  - 0g
  • Carbohidrati – 43g , dintre care zahar - 43g
  • Fibre - 0g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0,025g

Acest condiment este obtinut din struguri albi si rosii din Emilia Romagna, este rezultatul mustului acetificat si invechit timp indelungat in butoaie de stejar. 

Ingrediente: must fiert, otet de vin. Nu contine coloranti. Contine sulfiti.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1591 kJ / 374 kcal
  • Grasimi – 0g , din care saturate  - 0g
  • Carbohidrati – 89g , dintre care zahar - 89g
  • Fibre - 0g
  • Sodiu - 0,04g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0,025g