Turta dulce

Turta dulce de la Wicklein. Saveur este importator pentru Romania al produselor Wicklein. Livram oriunde in Romania. Produsele Wicklein sunt disponibile la vanzare doar in lunile noiembrie si decembrie.

Turta dulce este un produs sezonier, disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci. 

GENTUTA PIRATILOR CU TURTA DULCE WICKLEIN, 300G: sortimente de turta dulce, cu minim 14% nuci. GENTUTA PIRATILOR CU TURTA DULCE WICKLEIN, 300G contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci, ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

Inainte de a te bucura de gustul delicios al acestei turte dulci ia-ti cateva secunde de placere sa simti aroma puternica de migdale. Apoi aseaza-te comod in fotoliu, cu un ceai cald alaturi, si rasfatul poate sa inceapa. Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. | Produs in Germania. 

Turta dulce in ciocolata cu lapte (26%)  200g Ingrediente: faina de GRAU, ciocolata cu lapte (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina din SOIA), zahar, sirop de caramel, GLUTEN DE GRAU; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu, bicarbonat de amoniu si difosfati; amidon de GRAU, ulei de palmier, condimente (contin scortisoara); agent de ingrosare: agar-agar, sirop de glucoza, LAPTE praf integral: coloranti: suc concentrat de sfecla, riboflavina si indigotina. Poate contine urme de alte seminte, oua si susan. 

Turta dulce este un produs sezonier, disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci.

 CASTLE TIN - CUTIE METALICA CU TURTA DULCE WICKLEIN, 200G: cu 2 sortimente de turta dulce si minim 14% nuci. CASTLE TIN - CUTIE METALICA CU TURTA DULCE WICKLEIN, 200G contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci, ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

Turta dulce este un produs sezonier, disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci. 

CUFAR NURNBERG CU TURTA DULCE WICKLEIN 300G: 2 sortimente de turta dulce (6 bucati) cu minim 14% nuci. CUFAR MUZICAL NURNBERG CU TURTA DULCE WICKLEIN 300G contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci, ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

CUFAR NURNBERG CU TURTA DULCE 300 G
70 LEI
| Stoc epuizat

Turta dulce este un produs sezonier disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie. Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci. 

CUTIE METALICA CHRISTMAS TREE LARGE WICKLEIN, 400G: sortimente de turta dulce, cu minim 20% nuci. CUTIE METALICA CHRISTMAS TREE LARGE WICKLEIN, 400G contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa.

Turta dulce este un produs sezonier disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie. Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci. 

CUTIE METALICA CU TURTA DULCE WICKLEIN 112G: 2 sortimente (4 bucati) de turta dulce cu minim 20% nuci. CUTIE METALICA CU TURTA DULCE WICKLEIN 112G contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

In timp ce te delectezi cu cea mai buna turta dulce, chiar din inima Germaniei, roteste usor cutia si te vei distra ascultand un cantecel de Craciun. Joaca-te oricat, cutia nu are nevoie de baterii. Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. | Produs in Germania.

 Cutie metalica muzicala, contine 2 sortimente de turta dulce cu min. 14% nuci si seminte Greutate: 200g, 4 bucati Dimensiuni cutie: (DxH) 12x15 cm Ingrediente: zahar, faina de GRAU, ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, SEMINTE DE CAJU, ciocolata (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificator: lecitina de SOIA), coaja de portocala, pasta de migdale (seminte de caise, zahar, sirop de zahar invertit, amidon de cartof), sirop de glucoza-fructoza, sirop de zahar invertit, sirop de glucoza, praf de OU, agent de umectare: sorbitol; condimente (contin scortisoara), amidon de cartof, miere, sirop de caramel, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu; pulpa de mere, gluten de GRAU, caseina de sodiu (din LAPTE); emulsificator: lecitina de SOIA, amidon din porumb ceros, sare, agent de ingrosare: pectina; acid citric; pudra de albus de ou. Poate contine urme de susan. Pastrati departe de caldura si umezeala.

Turta dulce este un produs sezonier, disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci.

 NURNBERG CASTLE ELISEN TIN - CUTIE METALICA CU TURTA DULCE WICKLEIN, 500g: cu 2 sortimente de turta dulce si minim 14% nuci. NURNBERG CASTLE ELISEN TIN - CUTIE METALICA CU TURTA DULCE WICKLEIN, 500g contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci, ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

O cutie de desfatare cu arome traditional germane. Ia-o de pofta sau pentru cadou, ca o mica atentie.  Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie.

Turta dulce cu min. 25% nuci si migdale, 250g

Dimensiuni ambalaj: (LxlxH) 25.5x9.5x4.2 cm

Ingrediente: zahar, ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, faina de GRAU, sirop de glucoza-fructoza, coaja de portocala, sirop de zahar invertit, ou lichid intreg, coaja de lamaie, praf de albus de ou, condimente (contin scortisoara), amidon de cartof, miere, caseina de sodiu (din LAPTE), smochine uscate, agent de umectare: sorbitol; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu; sirop de zahar caramelizat, amidon de porumb ceros, sare, acid citric, emulsificator: lecitina de soia. Poate contine urme de alte seminte si susan. Pastrati departe de caldura si umezeala.

 

QUARTETT ELISEN TURTA DULCE 250 G
35 LEI
| Stoc epuizat

O cutie de desfatare cu arome traditional germane acum si mai gustoase cu un strop de rom. Ia-o de pofta sau pentru cadou, ca o mica atentie.  Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. | Produs in Germania.

Turta dulce cu min. 25% nuci si migdale, 200g Dimensiuni ambalaj: (LxlxH) 25.5x9.5x4.2 cm Ingrediente: zahar, ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, faina de GRAU, sirop de glucoza-fructoza, coaja de portocala, sirop de zahar invertit, ou lichid intreg, coaja de lamaie, praf de albus de ou, condimente (contin scortisoara), amidon de cartof, miere, caseina de sodiu (din LAPTE), smochine uscate, agent de umectare: sorbitol; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu; sirop de zahar caramelizat, amidon de porumb ceros, sare, acid citric, emulsificator: lecitina de soia. Poate contine urme de alte seminte si susan, rom. Pastrati departe de caldura si umezeala. 

Turta dulce este un produs sezonier, disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci. 

SILVER CASTLE - CUTIE METALICA CU TURTA DULCE 250g : cu 2 sortimente de turta dulce si minim 14% nuci. SILVER CASTLE - CUTIE METALICA CU TURTA DULCE 250g contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci, ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

Turta dulce cu marzipan si invelita in ciocolata, 150g. Inainte de a te bucura de gustul delicios al acestei turte dulci ia-ti cateva secunde de placere sa simti aroma puternica de migdale si nuci. Apoi aseaza-te comod in fotoliu, cu un ceai cald alaturi, si rasfatul poate sa inceapa. Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania. 

Mini Elisen Marzipan turta dulce, 150g Rondele de turta dulce invelita in ciocolata cu lapte (26%),cu 25% migdale si marzipan 150g Dimensiuni cutie: (LxlxH) 18.5x4.6x4.6 cm Ingrediente:faina de GRAU,  ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, SEMINTE DE CAJU, ciocolata cu lapte (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina din SOIA), zahar, sirop de caramel, GLUTEN DE GRAU; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu, bicarbonat de amoniu si difosfati; amidon de GRAU, ulei de palmier, condimente (contin scortisoara); agent de ingrosare: agar-agar, sirop de glucoza, LAPTE praf integral: coloranti: suc concentrat de sfecla, riboflavina si indigotina. Poate contine urme de alte seminte, oua si susan.   

Casuta metalica umpluta cu cea mai buna turta dulce cu glazura de zahar si ciocolata. Dupa inlaturarea acoperisului si savurarea delicioaselor bucati de turta dulce, poti folosi aceasta casuta drept felinar: plaseaza o lumanare inauntru si bucura-te de lumina discreta filtrata de micile ferestre. Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. | Produs in Germania. 

Contine 2 sortimente de turta dulce. Greutate: 250g, 10 bucati Dimensiuni: (LxlxH) 11.5x11.5x17.5 cm Ingrediente: zahar, ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, faina de GRAU, sirop de glucoza-fructoza, coaja de portocale, ciocolata (masa de cacao, zahar, unt de cacao, lecitina de SOIA), sirop de zahar invertit, OU lichid intreg, smochine uscate, coaja de lamaie, mirodenii (scortisoara), pudra de albus de OU, amidon de cartof, miere, agent de umectare: sorbitol; caseina (din LAPTE), sirop de caramel; agent de crestere: bicarbonat de sodiu; amidon din porumb ceros, sare, arome naturale, acid citric, emulsificator: lecitina de soia. Poate contine urme de alte tipuri de nuci si susan. Tineti departe de caldura. 

Este plina cu bucati de turta dulce - acoperite cu ciocolata - in forma de inima, steluta, luna si brad de Craciun. Mai mult, te poti juca deschizand ferestrele si usa acestei cutii creata special pentru sufletele de copii! Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. Produs in Germania. 

Turta dulce in ciocolata cu lapte decorata cu cu bomboane colorate. Greutate: 200g Dimensiune: 9.5x11x13cm Ingrediente: faina de GRAU, ciocolata cu lapte (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina din SOIA), zahar, sirop de caramel, gluten de GRAU; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu, bicarbonat de amoniu si difosfati; amidon de GRAU, ulei de palmier, condimente (contine scortisoara); agent de ingrosare: agar-agar, sirop de glucoza, LAPTE praf integral: coloranti: suc concentrat de sfecla, riboflavina si indigotina. Poate contine urme de alte seminte, oua si susan. 

Pachetul cel mai convenabil pentru a savura turta dulce autentica de la Wicklein, cu nuci proaspete si ciocolata delicioasa.  Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. 

Turta dulce invelita in ciocolata cu minim 20% nuci si seminte 200g, 6 bucati, 3 sortimente Dimensiuni ambalaj: (LxlxH) 12.5x8x8 cm Ingrediente: zahar, faina de GRAU, ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, SEMINTE DE CAJU, pasta de migdale (seminte de caise, zahar, sirop de zahar invertit, amidon de cartof), coaja de portocala, ciocolata (masa de cacao, zahar, unt de cacao, lecitina de SOIA), sirop de glucoza-fructoza, sirop de zahar invertit, pudra de OU intreg, condimente (contin scortisoara), sorbitol (agent de umectare); sirop de glucoza, sirop de caramel, amidon din cartof, miere, smochine uscate, praf de albus de OU, bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu (agenti de crestere); piure de mere, lecitina din SOIA (emulsificator); caseina de sodiu si proteina din zer (din LAPTE), OU lichid intreg, arome naturale, GLUTEN DE GRAU, amidon de porumb ceros, sare, pectina (agent de ingrosare), acid citric. Poate contine urme de alte seminte si susan. 

OBLATEN LEBKUCHEN TURTA DULCE 200 G
20 LEI
| Stoc epuizat

Cutie metalica cu turta dulce 250g.

TURTA DULCE CITIES TIN 250G
50 LEI
| Stoc epuizat