MAGAZIN ONLINE SAVEUR
Tel: 0723394667
CATALOG DELICATESE
Autentificare | Contact
BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
TEA FORTE
CEAIURI PREMIUM SI ACCESORII CEAI
EDOUARD ARTZNER
FOIE GRAS
HARDY
il caffè di Milano
HOLDSWORTH
Chocolates and truffles Handmade
AMATTLER
Ciocolata premium catalana
MONTY BOJANGLES
Trufe din ciocolata delicioase
VALENTINO
Praline din ciocolata belgiana
CUDIE
MIGDALE GLAZURATE
SHORTBREAD HOUSE OF EDINBURGH
SHORTBREAD
WICKLEIN
TURTA DULCE
TARTUFI JIMMY
Specialitati din trufe de padure
CATEGORII
GEM DE ZMEURA WILDIERS 285 G este un gem delicios, facut in casa Wildiers, in ibrice deschise de cupru cu maxim 3 kg de fructe per ibric. Nu te vei putea opri din mancat!
Ingrediente: 50% zmeura, zahar, agent de gelifiere: pectina, acid citric, conservant.
Valori nutritionale pentru 100g:
Valentino te indulceste cu o noua dulceata de cirese, ce este facuta in casa Wildiers, la ibrice deschise de cupru cu maximum 3 kg de fructe per ibric. Nu te vei putea opri sa mananci mai mult.
Ingrediente: 50% cirese de nord, zahar, agent de gelifiere: pectina, acid citric, conservant.
Dulceata de capsuni facuta in casa Wildiers, facuta in ibrice deschise de cupru cu maximum 3 kg fructe per ibric. Nu te vei putea opri sa mananci mai mult.
Ingrediente: 50% capsuni, zahar, agent de gelifiere: pectina, acid citric, conservant.
GEM DE PORTOCALE WILDIERS 285 G este un gem absolut delicios, facut in casa Wildiers, in ibrice deschise de cupru cu maxim 3 kg de fructe per ibric. Nu te vei putea opri din mancat!
Ingrediente: 50% portocala, zahar, coaja de portocala, agent de gelifiere: pectina, acid citric, conservant.
Valentino dulceata 100% din fructe de padure fara zahar, 285 g, este o dulceata de fructe de padure Wildiers, facuta acasa, in fierbatoare de cupru deschise, cu maximum 3 kg de fructe pe fierbator. Fara zahar adaugat. Nu vei putea sa te opresti din mancat.
Ingrediente: 50 % fructe de padure, 50% concentrat de mere, acid citric, agent de gelifiere: pectina.
Ai peste 18 ani?