DELICATESE

Va propunem o paleta de delicatese pentru cele mai alese gusturi: ciocolata belgiana Valentino, ciocolata englezeasca Holdsworth, trufe din ciocolata, foie gras, panettone, caramele Dos Cafeteras, biscuiti scotieni artizanali shortbread, ceai premium Tea Forte, ciocolata spaniola Amatller si migdale glazurate catalane.

SARA MILLER TIN WITH RICH DARK CHOCOLATE 250G SHORTBREAD BISCUITI ARTIZANALI SCOTIENI CU UNT SI CIOCOLATA sunt prezentati intr-o cutie metalica uimitoare, care conține două pachete cu 10 biscuiți tăiați manual. 

Biscuiți irezistibili, cu bucăți de ciocolată neagră, realizati doar din ingrediente de cea mai bună calitate pentru a asigura o aromă delicioasă și o textură ușoară, clară si catifelată. INGREDIENTE: Făină de grâu (gluten), calciu, fier, niacină, tiamină, unt (lapte, sare), zahăr, ciocolată neagră (8,8%) cacao, unt de cacao, pudră de cacao redusă în grăsimi. Lecitină de soia, orez măcinat, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapiță).

 

Aceasta delicatesa cremoasa este perfecta pentru o multime de preparate: aperitive, paste, orez, fripturi, omleta, sandvis. Pentru a te bucura din plin de calitatile ei, foloseste 10g de crema pentru fiecare portie. Produs in Italia.

  Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. - See more at: https://saveur.ro/saveur.ro/delicatese/trufe-de-padure/crema-de-hribi-si-trufa-alba#down

Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

Caramele cu lapte, cafea si menta maturate timp de 3 luni.
Ambalaj: cutie carton cu motive in relief. Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea, menta. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase. Greutate: 100g
Dimensiuni: (Lxlxh) 8.5x4x11.5 cm.

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte, extract de cafea si un strop de menta. Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania.

Bazat pe rețeta exclusivă a Maestrului ciocolatier din Cudié, acest desert preparat manual este o combinație fina de alune caramelizate și pralină delicioasă cu fructe uscate. 

Migdalele caramelizate Catanies sunt cea mai recentă creație a familiei Cudié. Un echilibru perfect între pralinele sale rafinate și migdalele marcona, care amintesc de cele mai tradiționale creme catalane. 

Turta dulce este un produs sezonier, disponibil doar in perioada octombrie-ianuarie.  Produs in Germania, la Nurnberg – locul de origine al turtei dulci. 

GENTUTA PIRATILOR CU TURTA DULCE WICKLEIN, 300G: sortimente de turta dulce, cu minim 14% nuci. GENTUTA PIRATILOR CU TURTA DULCE WICKLEIN, 300G contine turta dulce autentica Wickelin, care are in compozitie multe nuci, ce adauga un placut element crocant in textura pufoasa. 

Inainte de a te bucura de gustul delicios al acestei turte dulci ia-ti cateva secunde de placere sa simti aroma puternica de migdale. Apoi aseaza-te comod in fotoliu, cu un ceai cald alaturi, si rasfatul poate sa inceapa. Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. | Produs in Germania. 

Turta dulce in ciocolata cu lapte (26%)  200g Ingrediente: faina de GRAU, ciocolata cu lapte (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina din SOIA), zahar, sirop de caramel, GLUTEN DE GRAU; agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu, bicarbonat de amoniu si difosfati; amidon de GRAU, ulei de palmier, condimente (contin scortisoara); agent de ingrosare: agar-agar, sirop de glucoza, LAPTE praf integral: coloranti: suc concentrat de sfecla, riboflavina si indigotina. Poate contine urme de alte seminte, oua si susan. 

Condiment cu otet balsamic Lasat mai multi ani in butoaie, sa capete o bogatie de arome. Eticheta rosie este cel mai rafinat produs din seria condimentelor del Borgo. Recomandat cu foie gras, fructe, inghetata, dar si cu parmezan, ricotta si panna cotta. Condimentele del Borgo sunt produse din must acidificat concentrat prin evaporare. Sunt facute cu aceesi grija rezervata otetului balsamic traditional. Produs exclusiv cu struguri crescuti in Regio Emilia. Invechit in butoaie de stejar.  

250ml Aciditate mai mica de 6% Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.   Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri  prelucrat termic, din regiunea Emilia Romagna, invechit in butoaie de stejar. 

Un gust rotund si clar care se preteaza pentru mese rapide cu carne si peste. Potrivit si pentru sosuri de salate preparate cu fructe si legume. Gama NONCHIAMATEMIACETO | Don’t Call Me Vinegar este un joc de cuvinte care face trimitere la faptul ca otetul balsamic nu este un otet, deoarece nu provine din vin, ci din must preparat termic si evaporat. Gama este dedicata femeilor, iar conceptul grafic are ca inspiratie trandafirul. 

 Otet balsamic de Modena - IGP 250ml Aciditate 6% Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Fara sulfiti adaugati. 

Otet balsamic de Modena - IGP Este pentru acele mese speciale cu capsune proaspete, inghetata, parmezan. Eticheta rosie este cel mai rafinat produs din seria produselor del Borgo. Aroma sa plina, dar delicata, imbina superb dulce cu acrisor. Otetul balsamic de Modena este creat cu suc de struguri preparat termic si otet de vin invechit.   

 250ml Aciditate 6% Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.   Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Fara sulfiti adaugati. 

Otet balsamic de Modena - IGP

Invechit pana capata aroma plina, bogata. Recomandat pentru condimentarea carnurilor, pestelui sau legumelor.
Otetul balsamic de Modena este creat cu suc de struguri preparat termic si otet de vin invechit. 
250ml
Aciditate 6%
Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.
 
Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica.
Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Fara sulfiti adaugati.

Invechit cu grija, aroma sa clasica, usor condimentata, il face ideal pentru dressing-uri de salata. Otetul balsamic de Modena este creat cu suc de struguri preparat termic si otet de vin invechit.  

Otet balsamic de Modena - IGP, 250ml Aciditate 6% Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta.   Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri prelucrat termic si otet din vin. Struguri proveniti din regiunea Emilia Romagna. Nu contine coloranti. Fara sulfiti adaugati.   

Condiment cu otet balsamic Lasat mai multi ani in butoaie, sa capete o bogatie de arome. Eticheta rosie este cel mai rafinat produs din seria condimentelor del Borgo. Recomandat cu foie gras, fructe, inghetata, dar si cu parmezan, ricotta si panna cotta. Condimentele del Borgo sunt produse din must acidificat concentrat prin evaporare. Sunt facute cu aceesi grija rezervata otetului balsamic traditional. Produs exclusiv cu struguri crescuti in Regio Emilia. Invechit in butoaie de stejar. 

100ml Aciditate mai mica de 6% Produs in Italia. Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta. Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri  prelucrat termic, din regiunea Emilia Romagna, invechit in butoaie de stejar, otet din vin. Contine sulfiti.

Condiment cu otet balsamic

Cel mai tanar component al gamei, Condimento giallo are o aroma generoasa, usor picanta. Ideal pentru preparatele care nu necesita un timp lung de gatire dar si pentru a le imbogati pe cele cu carne sau peste. De asemenea recomandat la pregatirea marinadelor sau ca si dressing pentru salate si alte cruditati.


100ml Aciditate mai mica de 6% Produs in Italia. Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta. Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri  prelucrat termic, otet din vin. Contine sulfiti.

CONDIMENTO GIALLO
31 LEI
| In stoc

ondiment cu otet balsamic Acest condiment “medium-aged” se potriveste de minune cu paste, sosuri preparate cu legume verzi sau orice tip de legume si risotto. Este perfect si pentru carne sau legume la gratar. 

100ml Aciditate mai mica de 6% Produs in Italia. Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta. Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri  prelucrat termic, otet din vin. Contine sulfiti. 

CONDIMENTO ARANCIO
50 LEI
| In stoc

Condiment cu otet balsamic Cel mai tanar component al gamei, Condimento giallo are o aroma generoasa, usor picanta. Ideal pentru preparatele care nu necesita un timp lung de gatire dar si pentru a le imbogati pe cele cu carne sau peste. De asemenea recomandat la pregatirea marinadelor sau ca si dressing pentru salate si alte cruditati.   

100ml Aciditate mai mica de 6% Produs in Italia. Codul de culoare transmite vechimea fiecarui produs din gama*: rosu pentru cel mai vechi, galben pentru cel mai tanar. *Otetul balsamic traditional este invechit in butoaie de lemn cel putin 12 ani, insa regulile IGP nu permit indicarea vechimii produsului pe eticheta. Ambalajele Il Borgo del Balsamico sunt create ca recipiente perfecte, fabricate din materiale solide, dar fine, dublate la interior pentru protejarea continutului. Sticlele sunt sigilate manual, cu fire si ceara de sigiliu imprimata in relief. Fiecare sticla este unica. Ingrediente: Must de struguri  prelucrat termic, otet din vin. Contine sulfiti.

Fiecare cutie conține 7 biscuiți rotunzi originali, sigilați într-o cutie metalica. Această rețetă este prețioasă, iar secretul acesteia a trecut prin generații. Untul de cea mai bună calitate este folosit asigurând o aromă delicioasă, iar adăugarea unui pic de orez măcinat conferă o textură ușoară.

Dedicat celor mai pretentiosi consumatori de ciocolată, acest desert reprezinta o combinație impresionantă de migdale marcona caramelizate, acoperite cu o pralină delicioasă de ciocolată și cu pudră de cacao 70%, reteta originala.

Migdalele caramelizate Catanies sunt cea mai recentă creație a familiei Cudié. Un echilibru perfect între pralinele sale rafinate și migdalele marcona, care amintesc de cele mai tradiționale creme catalane.

Dedicat celor mai rafinati consumatori de ciocolată, acest desert reprezinta o combinație impresionantă de migdale marcona caramelizate, acoperite cu o pralină delicioasă de ciocolată neagră și cu pudră de cacao 70%. 

FARA GLUTEN!

Un echilibru perfect între pralinele sale rafinate și migdalele marcona, care amintesc de cele mai tradiționale creme catalane.

O cutie de 240 g conține aproximativ 12 biscuiți, care il face un cadou excelent atunci când vizitați prietenii sau sa ii serviti la masa de Crăciun. Acesti biscuti sunt pur si simplu deliciosi, ce au in compozitia menta fina, ciocolată neagră, bucăți crocante de caramel și ulei negru de mentă.

O cutie de 240 g conține aproximativ 12 biscuiți artizanali, care il face un cadou excelent atunci când vă vizitați prietenii sau de pus pe masa de Crăciun. Ideali pentru iubitorii de ciocolată, deoarece acești biscuiți sunt preparați din 25% chipsuri de ciocolată neagră intensa.

Biscutit artizanali creati cu multa grija si daruire, cu o aromă delicioasă de fructe festive și condimente. Zece biscuiți rotunzi si savurosi, într-o tavă de plastic închisă în tambur.

Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.  

160g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 2% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.