BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Aceasta delicatesa cremoasa este perfecta pentru o multime de preparate: aperitive, paste, orez, fripturi, omleta, sandvis. Pentru a te bucura din plin de calitatile ei, foloseste 10g de crema pentru fiecare portie. Produs in Italia.
Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. - See more at: https://saveur.ro/saveur.ro/delicatese/trufe-de-padure/crema-de-hribi-si-trufa-alba#down
Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.
160g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 2% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.
Cadou pentru gurmanzi si sofisticati.
Contine:
Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.
180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.
Delicios, pentru gurmanzi si sofisticati. Contine: 1 Salsa Tartufata 50 g 1 Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45 g 1 Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml.
Ingrediente: Salsa Tartufata 50 g: ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), uleide masline extravirgin, ulei defloarea soarelui, masline negre, trufa de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), arome, sare.Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45g: smantana (din lapte), Parmigiano Reggiano DOP 5% (lapte, sare, cheag),trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb di mais, sare, arome. Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml: ulei de masline extravirgin, arome. Termen de valabilitate: 24 de luni. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. Dimensiune cutie: 6 x 17 x 16 cm -
Pentru servire se recomanda crutoane sau bruschete. Fără gluten, fără lactoză (lapte), fără ouă, fără sulfit, fără pește, fără arahide, fără alergeni. Ingrediente: ficat de pui și inimă 70%, carne bovină adultă, vin alb, ulei de floarea soarelui, legume mixte (ceapă, morcov, țelină), sare, trufă de vară 0,5% (Tuber aestivum Vitt.) De origine italiană, aromă de trufe, piper. Contine telina.
Specialitate din pate de pui cu trufa 180g Giuliano Tartufi.
Potrivit ca sos pentru paste: foloseste 40-45 g de produs, incalzeste-l in tigaie timp de 1 minut si amesteca-l cu putin apa de la paste inainte de a-l omogeniza in compozitie.
80g Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5% (lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270. Termen de valabilitate: 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 3 zile. Alergeni: lactoza.
Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust.
180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.
Pentru a savura la maxim acest produs este recomandat sa folositi 20g pentru fiecare portie. Merge excelent ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, precum si ca baza pentru toate preparatele cu trufe de padure.
75 g Ingrediente: crema de unt 93,5%, trufa alba (tuber magnatum pico), 5% trufa alba de primavara (Tuber borchii Vitt), 0,5%, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.
Pentru preparate 100% declicioase, foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste sosul in tigaie 5 minute, adauga sare si ulei de masline. Ideal ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, feluri principale, precum si ca baza pentru orice mancaruri cu trufe.
80 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 7% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 14 zile.