Delicatese

Va propunem o paleta de delicatese pentru cele mai alese gusturi: ciocolata belgiana Valentino, ciocolata englezeasca Holdsworth, trufe din ciocolata, foie gras, panettone, caramele Dos Cafeteras, biscuiti scotieni artizanali shortbread, ceai premium Tea Forte, ciocolata spaniola Amatller si migdale glazurate catalane.

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte, extract de cafea si un strop de whisky. Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania. 

 Caramele cu lapte, cafea si whisky maturate timp de 3 luni. Ambalaj: cutie carton cu motive in relief. Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea, whisky 1%, arome. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase. Greutate: 220g Dimensiuni: (Lxlxh) 13.5x6x6 cm.   

SARA MILLER TIN WITH SICILIAN LEMON 250G SHORTBREAD BISCUITI SCOTIENI CU UNT SI LAMAIE SICILIANA sunt prezentati intr-o cutie metalica uimitoare Sara Miller London, care conține două pachete cu 10 biscuiți tăiați manual. Acești biscuiți sunt realizati folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate pentru a le asigura aroma delicioasă și o textură ușoară, clară si catifelată. 

Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii.  Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta. 

Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin.. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia

Cafea macinata
250g

Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: 
Intensitate 5/5
Amar 4/5
Aciditate 1/5
Cremoasa 5/5

''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 
Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''

 

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte, extract de cafea si un strop de menta. Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania.   

Caramele cu lapte, cafea si menta maturate timp de 3 luni.

Ambalaj: cutie carton cu motive in relief.

Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea, menta. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase.
Greutate: 220g
Dimensiuni: (Lxlxh) 13.5x6x6 cm.
 

 

O ciocolată neagră gourmet (70%) Turron: o reinterpretare a tradiționalului dulce Cudié de Crăciun. O combinație impresionantă de migdale mediteraneene Marcona, selectate și caramelizate, acoperite cu ciocolată neagră guinduja și acoperite cu pudră de cacao neagră (70%).

Ideal pentru a surprinde dependenții de ciocolată! Această creație delicioasă combină tradiția cu cea mai recentă inovație. 

Aceasta cafea te surpinde prin culoarea sa aramie, textura matasoasa si mirosul de fructe proaspete care spre final dezvolta o aroma unica de nuci rumenite. Aciditatea intensa dar fina, completata de notele subtile de cacao si gustul usor amarui in mod natural te invita la urmatoarea inghititura.   Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: organic. Compozitie: Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. 

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil.

 Producator Hardy,Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' 

Caramele cu espresso Dos Cafetereas

Deliciosi pentru cei mari, dar si pentru cei mici: acesti biscuiti scotieni cu mult unt sunt facuti numai cu ingrediente atent alese. 

Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii. 
Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta.8 biscuiti scotieni cu unt
170g
Dimensiune cutie: (LxlxH) 17x3.5x9cm
Ingrediente: faina de grau(gluten, calciu,fier, niacina, tiamina), unt(lapte, sare), zahar, orez, uleiuri vegetale(rapita si palmier).

Valori nutritionale pentru 100g: valoare energetica 532 kcal / 2224 kJ, lipide 29.5g din care acizi grasi saturati 19.6g, glucide 60.7g din care zahar 21.5g, proteine 4.9g, sare 0.8g.

 

Caramele cu lapte si espresso maturate timp de 3 luni. Ambalaj: cutie carton cu motive in relief. Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de espresso. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase. Greutate: 220g Dimensiuni: (Lxlxh) 13.5x6x6 cm. -

Cu mult unt si note intense de ciocolata, acesti biscuiti deliciosi profita de bonusul de savoare dat de portocala. Iar la final ramai cu un “suvenir”: frumoasa cutie metalica orange. Prea tentanti sa le rezisti! Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii.  Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta.

7 biscuiti scotieni cu unt, portocala si perle de ciocolata
Greutate:140g
Dimensiune cutie: (dxH) 7.5x13cm
Ingrediente: faina de grau(gluten, calciu,fier, niacina, tiamina), unt(lapte, sare), zahar, ciocolata 8.5%( pudra de cacao, zahar, unt de cacao, pudra cu continut redus de grasime, emulsificator: lecitina din soia), , orez, uleiuri vegetale(rapita si palmier), ulei de portocala 0.6%.

Valori nutritionale pentru 100g: valoare energetica 539 kcal / 2252 kJ, lipide 30.2g din care acizi grasi saturati 20.0g, glucide 60.5g din care zahar 22.8g, proteine 5.3g, sare 0.6g.

 

Caramele cu lapte si cafea maturate timp de 3 luni. Ambalaj: cutie metalica cu motive in relief. Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase. Greutate: 330g Dimensiuni: (Lxlxh) 15x15x7.5 cm.   

Placere dubla: finetea texturii biscuitilor si senzatia delicata cand ti se topesc in gura bucatelele de ciocolata neagra. Sunt acompaniamentul perfect pentru un ceai English Breakfast, un cappucino sau .... un cognac fin.​ Iar la final ramai cu un “suvenir”: frumoasa cutie metalica roz trandafiriu. 

Cutie metalica cu 7 biscuiti scotieni cu unt si perle de ciocolata neagra.

Greutate: 140g

Dimensiune cutie: (dxH) 7.5x13cm Ingrediente: faina de grau(gluten, calciu,fier, niacina, tiamina), unt(lapte, sare), zahar, ciocolata 8.5% ( masa de cacao, zahar, unt de cacao, pudra de cacao cu continut redus de grasimi, emulsificator: lecitina din soia), pudra de orez, uleiuri vegetale ( ulei de rapita, ulei de palmier). Produsul poate contine urme de: alune si oua.  Valori nutritionale pentru 100g: valoare energetica 537 kcal / 2242 kJ, lipide 29.7g din care acizi grasi saturati 19.7g, glucide 61.1g din care zahar 23.4g, proteine 5.2g, sare 0.6g. 

Valentino dulceata 100% din fructe de padure fara zahar, 285 g, este o dulceață de fructe de pădure Wildiers, făcută acasă, în fierbătoare de cupru deschise, cu maximum 3 kg de fructe pe fierbător. Fără zahăr adăugat. Nu vei putea să te oprești din mancat.

 

O combinatie sublima, un contrast desavarsit intre dulceata aluatului fraged si gustul patrunzator al lamailor siciliene. Iar la final ramai cu un “suvenir”: frumoasa cutie metalica galbena.

Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii. 
Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta.
7 biscuiti scotieni cu unt si lamaie siciliana intr-o cutie metalica.
Greutate cutie: 140g
Dimensiune cutie: (dxH) 7.5x13cm
Ingrediente: faina de grau(gluten, calciu,fier, niacina, tiamina), unt(lapte, sare), zahar, orez, uleiuri vegetale(rapita si palmier), pulpa de lamaie 1.9%(lamaie, dioxid de sulf), ulei de lamaie 0.7%.

Valori nutritionale pentru 100g: valoare energetica 531 kcal / 2219 kJ, lipide 30.1g din care acizi grasi saturati 17.7g, glucide 59g din care zahar 18.8g, proteine 5.1g, sare 0.7g.

 

Descoperă noua colecție DUET de la Cudié. Combinația perfectă dintre Catanies originale și Catanies cu sare de Himalaya. Un gust intrigant, dulce și sărat. O explozie frumoasă care te va lăsa placut impresionat!

Migdalele caramelizate Catanies sunt cea mai recentă creație a familiei Cudié. Un echilibru perfect între pralinele sale rafinate și migdalele marcona, care amintesc de cele mai tradiționale creme catalane. - 

Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii. 

Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta. 

Biscuiti scotieni cu unt, forma de stea in cutie de carton, 100g. O cutie de 100g care contine aproximativ 8 biscuiti in forma de stele, care face un mic cadou excelent de luat in vizita la prieteni sau pentru Craciun, daca puteti rezista tentatiei de a manca acesti biscuiti deliciosi imediat ce le primiti. INGREDIENTE: Faina (faina de grau (gluten), calciu, fier, niacina, tiamina), unt (lapte, sare), zahar, orez macinat, uleiuri vegetale (rapita si uleiuri de palmier). CONSULTARE ALERGIE: Pentru alergeni, consultati ingredientele cu caractere boldate. De asemenea, poate contine urme de nuci, soia si ou.

Migdalele caramelizate Catanies sunt cea mai recentă creație a familiei Cudié. Un echilibru perfect între pralinele sale rafinate și migdalele marcona, care amintesc de cele mai tradiționale creme catalane. Desertul din bucătăria catalană, prin excelență, s-a transformat intr-un adevarat deliciu. O experiență unică pentru cei care caută arome autentice!

Desertul din bucătăria catalană, prin excelență, s-a transformat intr-un adevarat deliciu. O experiență unică pentru cei care caută arome autentice! 

Descoperiți cea mai recentă creație a lui Cudié cu sare Himalayana Catànies. Sarea de Himalaya face ca această ciocolată rafinată sa aiba culoarea roz. O tentație pentru cele mai rafinate gusturi! 

Cudié Green Lemon Catanies sunt o combinație proaspătă de ciocolată cu lămâie verde și nuci. Aceste bomboane artizanale sunt realizate prin caramelizarea migdalelor marcona mediteraneene și scufundarea lor în ciocolată și lămâie verde, toate făcute de Cudié.

 Migdalele caramelizate Catanies sunt cea mai recentă creație a familiei Cudié. Un echilibru perfect între pralinele sale rafinate și migdalele marcona, care amintesc de cele mai tradiționale creme catalane. - 

Ideal pentru prepararea de aperitive delicioase sau salate gourmet.  120g

SUGESTIE DE SERVIRE: TINE IN FRIGIDER TIMP DE 12 ORE INAINTE DE CONSUM. PUNE RAPID SUB APA FIERBINTE BORCANUL DE STICLA PENTRU A DESCHIDE CU USURINTA CAPACUL SI APOI FOLOSESTE UN CUTIT TRECUT SI EL PRIN APA FIERBINTE PENTRU A AJUTA LA TAIEREA BLOCULUI DE FOIE GRAS.

INGREDIENTE: FICAT DE RATA, APA, SARE, COGNAC, ZAHAR, CONDIMENTE, ASCORBAT DE SODIU, NITRIT DE SODIU.

 

Produs Saveur nou

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

5x65g

  • 1 TERINA DIN MAGRET AFUMAT DE RATA

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 MOUSSE DE RATA CU KIRSCH 

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%

    SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    CONSEIL DU CHEF: O PAINE NEAGRA PROASPATA VA FI ACOMPANIAMENTUL IDEAL PENTRU ORICARE DIN TERINELE EDOUARD ARTZNER. 

    INGREDIENTE:
    MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PASARE, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DE LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    RILLETE DE GASCA: CARNE DE GASCA, GRASIME DE GASCA, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERRINE DE PIEPT AFUMAT DE RATA (20%): PIEPT AFUMAT DE RATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PUDRA DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    PATE DE FICAT CU RIESLING: GRASIME DE PORC, CARNE DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DE CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR: GRASIME DE PORC, CARNE MACRA DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DIN CARTOFI, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

    VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Produs Saveur nou
SET 5 PATEURI FINE
90 LEI
| In stoc