BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CAFEA HARDY PORTOFINO - BOABE este o cafea 100% Arabica, prajita si boabe de cafea selectate. Are un amestec in care aroma, aciditatea si gradul de prajire obtin un echilibru armonic deplin. Arome delicate si fine cu note de miere, migdale si prajituri.
Caracteristici: Aroma: 4/5; Grad de prajire: 4/5, Gust: 3/5; Cofeina: 2/5; Cremos: 3/5.
Origine: Honduras, Brazilia si Guatemala
Adauga un review acestui produs:
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.
Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: amestec organic.
Compozitie: Arabica si Robusta.
Origine: Peru si Tanzania.
Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.
Caracteristici:
Intensitate: 4 /5
Amar: 1/5
Aciditate: 5/5
Cremoasa: 2/5
Caracteristici: Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffe di Milano” inca din 1954.
Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.
Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.
Preparare cafea:
Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).
Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.
Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).
Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.
Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.