BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Whisky-ul Yamazakura Fine Blended este realizat de Sasanokawa Shuzo Co, o distilare mică care fabrică whisky artizanal din 1946. Yamazakura Fine Blended are o aroma de flori de portocale, urmate de stejar, caramel È™i fructe proaspete de livadă. ObÈ›inând un echilibru È™i o profunzime senină, aceasta este o sticlă din distileriile de nouă generaÈ›ie ale Japoniei.
Adauga un review acestui produs:
Yoichi Single Malt reprezinta caracteristicile primei distilerii Nikka, construita in 1934. Fondatorul Masataka Takesuru a ales Yoichi din Hokkaido datorita conditiilor de mediu similare cu cele din Scotia, unde a invatat fabricare whisky-ului.
Licoarea astfel obtinuta este descrisa ca fiind indrazneata si puternica. Notele de turba si fum, provin prin distilarea traditionala si directa cu carbune.
NIKKA FROM THE BARREL este un amestec de multiple tipuri de malt si cereale pe care Nikka le rezerva. Nikka from the Barrel a fost creat pentru a oferi aromele si bogatia din butoaiele in care sunt depozitate timp de 3-6 luni, pentru a se armoniza diferitele whisky-uri si a se stabiliza. Buchetul este dulce datorita caramelului si vaniliei, intalnindu-se diferite fructe precum: caise, prune, struguri rosii si banana.
Lansat intital doar pentru piata japoneza, Nikka 12yo depaseste din fericire granitele, bucurand din plin iubitorii de whisky japonez.
Akashi Meisei este o editie limitata a versiunii Akashi Blended Whisky a distileriei „White Oak”. Ea propune 3 tipuri de whisky-uri artizanale complementare, dintre care unul este un whisky blended iar celelalte doua sunt single malt-uri.
Akashi aduna toata maiestria unei generatii intregi de artizani locali, obisnuiti sa produca bauturi spirtoase traditionale. Whisky-ul este produs din 45% malt, invechit in butoaie de stejar american, care ii ofera un profil elegant, cu note fine de lemn si condimente.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.