BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Whisky-ul Yamazakura Fine Blended este realizat de Sasanokawa Shuzo Co, o distilare mică care fabrică whisky artizanal din 1946. Yamazakura Fine Blended are o aroma de flori de portocale, urmate de stejar, caramel și fructe proaspete de livadă. Obținând un echilibru și o profunzime senină, aceasta este o sticlă din distileriile de nouă generație ale Japoniei.
Adauga un review acestui produs:
HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE are o aroma fructata si intensa. HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE este lasat la maturat intr-o varietate de butoaie, pentru a crea un dram usor afumat.
NIKKA TAKETSURU PURE MALT amestecat de Taketsuru conține un procent ridicat de malț de la Miyagikyo, amindind de Yoichi. NIKKA TAKETSURU PURE MALT este invechit în medie 10 ani, într-o varietate de tipuri de butoaie, inclusiv lemn de sherry, pentru o bogăție suplimentară.
NIKKA FROM THE BARREL este un amestec de multiple tipuri de malt si cereale pe care Nikka le rezerva. Nikka from the Barrel a fost creat pentru a oferi aromele si bogatia din butoaiele in care sunt depozitate timp de 3-6 luni, pentru a se armoniza diferitele whisky-uri si a se stabiliza. Buchetul este dulce datorita caramelului si vaniliei, intalnindu-se diferite fructe precum: caise, prune, struguri rosii si banana.
Akashi Meisei este o editie limitata a versiunii Akashi Blended Whisky a distileriei „White Oak”. Ea propune 3 tipuri de whisky-uri artizanale complementare, dintre care unul este un whisky blended iar celelalte doua sunt single malt-uri.
Akashi aduna toata maiestria unei generatii intregi de artizani locali, obisnuiti sa produca bauturi spirtoase traditionale. Whisky-ul este produs din 45% malt, invechit in butoaie de stejar american, care ii ofera un profil elegant, cu note fine de lemn si condimente.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.