BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
NIKKA TAKETSURU PURE MALT amestecat de Taketsuru conÈ›ine un procent ridicat de malÈ› de la Miyagikyo, amindind de Yoichi. NIKKA TAKETSURU PURE MALT este invechit în medie 10 ani, într-o varietate de tipuri de butoaie, inclusiv lemn de sherry, pentru o bogăție suplimentară.
Adauga un review acestui produs:
Lansat intital doar pentru piata japoneza, Nikka 12yo depaseste din fericire granitele, bucurand din plin iubitorii de whisky japonez.
Akashi Meisei este o editie limitata a versiunii Akashi Blended Whisky a distileriei „White Oak”. Ea propune 3 tipuri de whisky-uri artizanale complementare, dintre care unul este un whisky blended iar celelalte doua sunt single malt-uri.
Akashi aduna toata maiestria unei generatii intregi de artizani locali, obisnuiti sa produca bauturi spirtoase traditionale. Whisky-ul este produs din 45% malt, invechit in butoaie de stejar american, care ii ofera un profil elegant, cu note fine de lemn si condimente.
Yoichi Single Malt reprezinta caracteristicile primei distilerii Nikka, construita in 1934. Fondatorul Masataka Takesuru a ales Yoichi din Hokkaido datorita conditiilor de mediu similare cu cele din Scotia, unde a invatat fabricare whisky-ului.
Licoarea astfel obtinuta este descrisa ca fiind indrazneata si puternica. Notele de turba si fum, provin prin distilarea traditionala si directa cu carbune.
HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE are o aroma fructata si intensa. HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE este lasat la maturat intr-o varietate de butoaie, pentru a crea un dram usor afumat.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.