BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Yoichi Single Malt reprezinta caracteristicile primei distilerii Nikka, construita in 1934. Fondatorul Masataka Takesuru a ales Yoichi din Hokkaido datorita conditiilor de mediu similare cu cele din Scotia, unde a invatat fabricare whisky-ului.
Licoarea astfel obtinuta este descrisa ca fiind indrazneata si puternica. Notele de turba si fum, provin prin distilarea traditionala si directa cu carbune.
Adauga un review acestui produs:
Lansat intital doar pentru piata japoneza, Nikka 12yo depaseste din fericire granitele, bucurand din plin iubitorii de whisky japonez.
NIKKA FROM THE BARREL este un amestec de multiple tipuri de malt si cereale pe care Nikka le rezerva. Nikka from the Barrel a fost creat pentru a oferi aromele si bogatia din butoaiele in care sunt depozitate timp de 3-6 luni, pentru a se armoniza diferitele whisky-uri si a se stabiliza. Buchetul este dulce datorita caramelului si vaniliei, intalnindu-se diferite fructe precum: caise, prune, struguri rosii si banana.
HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE are o aroma fructata si intensa. HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE este lasat la maturat intr-o varietate de butoaie, pentru a crea un dram usor afumat.
NIKKA TAKETSURU PURE MALT amestecat de Taketsuru conÈ›ine un procent ridicat de malÈ› de la Miyagikyo, amindind de Yoichi. NIKKA TAKETSURU PURE MALT este invechit în medie 10 ani, într-o varietate de tipuri de butoaie, inclusiv lemn de sherry, pentru o bogăție suplimentară.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.