CAFEA BIO BOABE PERU HARDY 250 G

CAFEA BIO BOABE PERU HARDY 250 G

Categorie: Cafea
Cod produs: HARDY 6

In stoc

Pret: 39 LEI


 

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Cafeaua de specialitate Brazilia Fazenda Sertaozinho este o cafea minunata cu o aciditate moale ce acompaniaza corpul pronuntat si consistent. Sunt usor de descoperit notele de caramel, ciocolata si cacao ce transforma aceasta cafea intr-una ce se potriveste cu laptele.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: Sul de Minas

Altitudine: 1.100 – 2.000 m

Perioada de recoltare: Mai – Septembrie

Metoda de procesare: Pulped Natural

Varietate Arabica: Bourbon

O crema densa menita sa-ti fure privirea. Aroma profunda si intriganta cu note de nuci prajite si lemn proaspat taiat. Gustul este usor acid, cu un corp plin de uleiuri esentiale si un final placut, doar usor amar, tipic pentru un espresso adevarat. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile Hardy de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia Cafea boabe 250g Familie: Amestec. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Honduras, Brazilia, Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun. Certificare: Potrivita pentru vegani.

Caracteristici:  Intensitate 4/5 Amar 2/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 4/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   -

 

Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia

Cafea boabe 250g in cutie metalica.

Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: 
Intensitate 5/5
Amar 4/5
Aciditate 1/5
Cremoasa 5/5

''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 
Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''

Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil.