DELICATESE

Va propunem o paleta de delicatese pentru cele mai alese gusturi: ciocolata belgiana Valentino, ciocolata englezeasca Holdsworth, trufe din ciocolata, foie gras, panettone, caramele Dos Cafeteras, biscuiti scotieni artizanali shortbread, ceai premium Tea Forte, ciocolata spaniola Amatller si migdale glazurate catalane.

Shortbread Mini Biscuiti cu Cinnamon & Demerara 150g conține aproximativ 16 mini biscuiți și reprezintă un cadou excelent de luat atunci când vizitezi prietenii, sau de pus în dulap, dacă poți rezista tentației de a mânca acești biscuiți delicioși putin mai tarziu. Textura crocantă și combinația delicioasă de scorțișoară și demerara fac un biscuite absolut savuros.

O combinatie sublima, un contrast desavarsit intre dulceata aluatului fraged si gustul patrunzator al lamailor siciliene. Acesti biscuiti sunt cadoul perfect pentru prieteni și familie de Crăciun, zile de naștere sau orice altă ocazie specială, sau pur și simplu pentru a vă răsfăța.

Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii. 
Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta.
16 mini biscuiti scotieni cu unt si lamaie siciliana intr-o cutie metalica.
Greutate cutie: 150g

Shortbread Mini Biscuiti cu Ghimbir conține 16 mini biscuiți scoțieni cu o aromă minunată, un cadou perfect pentru prieteni și familie de Crăciun, zile de naștere sau orice altă ocazie specială sau pur și simplu pentru a vă răsfăța. Popularii biscuiti cu ghimbir sunt irezistibili și favoriti pe termen lung pentru mulți dintre clienții noștri.

Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia

Cafea boabe 250g in cutie metalica.

Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: 
Intensitate 5/5
Amar 4/5
Aciditate 1/5
Cremoasa 5/5

''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 
Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''

Turtă dulce cu ciocolată cu lapte și unt 150g.

Produs Saveur nou

Cu mult unt si note intense de ciocolata, acesti biscuiti deliciosi profita de bonusul de savoare dat de lamaie. Prea tentanti sa le rezisti! Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii. Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta.

Pentru această cutie dreptunghiulară uimitoare, de culoare verde mentă, care contine 20 de biscuiti, au făcut echipă brandul luxos, Sara Miller London. Acest designer britanic premiat aduce culori vibrante si o notă de exotic la următoarea pauza de ceai sau cafea, de după-amiază.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.
Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

In anul 2012, Tartufissima No.19 au fost alese si incluse in ‘’Lucrurile preferate ale lui Oprah Winfrey’’, celebra lista intocmita de aceasta pentru festivitatea de Craciun.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Combinatia perfecta intre regele vinurilor din zona Langhe si trufele negre de padure. Un gust greu de explicat in cuvinte. Reteta fiind una din cele mai apreciate din Piemonte.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.
Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata.
Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul cutrufe topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Trufa de padure din Piemont face casa buna cu pretiosul sofran ‘’La Mancha’’ din care ia nastere cel mai gustos si sofisticat fel de mancare.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata. Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Tagliatellele Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume. Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Tagliolini Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa, cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Datorita experientei de 30 ani in lumea culinara, Tartuflanghe a reusit sa creeze Risotto Instant cu trufe de padure.
Tot ce aveti nevoie pentru preparare este apa si cateva minute pentru a-l pregati!

Unul din cele mai gustoase si apreciate feluri de mancare din traditia italiana poate fi facut acum usor si rapid in propria bucatarie.

Recomandarea bucatarului:
Intr-o cratita se adauga apa fierbinte  si se gateste la foc mic, amestecand mereu, pana devine cremos. Mixul de risotto contine branza Parmigiano Reggiano, smantana, unt sis are, astfel nu mai aveti nevoie sa adaugati nimic in plus.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Aceasta pudra cu aroma de trufa alba este numai buna pentru a oferi o tusa finala preparatului de mancare. Poate fi presarata pe paste, pizza, salate, retete cu oua si cartofi, file de carne sau chiar si peste. Folositi-l ca si condiment pentru a va imbogati retetele sau pentru a crea sosuri si condimente gustoase. Nu veti da gres!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Fiti pregatiti sa primiti in bucataria voastra o noua textura a celui mai tipic sos italian care mentine aroma originala a pesto-ului proaspat cules din insoritele meleaguri ale Genovei.

O noua tehnica inovatoare care nu implica gatitul si pastreaza caracteristicile originale ale busuiocului. Gustul fiind unul fin si intens.

Poate fi folosit ca sos, prin adaugarea de apa si ulei de masline extravirgin.
In pulbere poate fi folosit foarte bine ca si condiment, presarat peste rosii, mozzarella, burrata dar foarte bun si pentru a condimenta feluri principale precum pestele sau fructele de mare, paste, pizza.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Aceasta pudra cu aroma de branza si trufa alba este numai buna pentru a oferi o tusa finala preparatului de mancare.

Presarati-o peste paste, risotto, gnocchi, ravioli, tortelli. Condimentati pastele cu un pic de ulei sau unt si apoi adaugati pudra cu braza si trufa alba ca o finisare gustoasa.
O puteti incerca si in supe de legume sau cartofi.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: parmesan liofilizat (Parmigiano Reggiano) 32%, unt in pulbere, praf de zer, faina de orez, sare, arome naturale (lapte), piper, trufa alba liofilizata 0,1% (aprox. 0,6% din trufa proaspata).

Aceasta pudra absolut delicioasa din creveti rosii mediteraneeni merge numai bine presarata peste spaghete, carpaccio sau tartare de peste si carne, file de peste, crustacee si supe ce au la baza peste.

Odata ce felul de mancare este gatit, imbogateste-i gustul cu un pic de ulei, unt sau orice alt sos care va place iar apoi presarati pudra din creveti rosii! Gustul va fi unic, credeti-ne!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de orez, creveti rosii 22%, sare, rosii in pulbere, aroma naturala, piper, zahar, capere, chilli, ierburi aromate, suc de lamaie. Poate contine urme de peste si crustacee.
 

Recomandate ca si aperitiv, aceste mini grisine cu aroma de trufa neagra sunt dospite natural. Excelente si cu salate, supe, branzeturi sau carne.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline 8%, trufa de vara 2%, sare de mare, drojdie, faina de grau maltit, aroma. Poate contine urme de seminte de susan si soia.

Un produs clasic piemontean, dospit in mod natural, imbogatit cu aroma de trufa neagra de padure.

Excelente in salate, supe, branzeturi sau carne. In anul 2012, aceste grisine cu trufe de padure au fost alese si incluse in ‘’Lucrurile preferate ale lui Oprah Winfrey’’, celebra lista intocmita de aceasta pentru festivitatea de Craciun.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline 8%, trufa de vara 2%, sare de mare, drojdie, faina de grau maltit, aroma. Poate contine urme de seminte de susan si soia.

Un biscuit sarat cu aroma de trufe. Excelent de servit ca atare sau inclus in diverse retete.

Aperituber este un aperitiv care merge foarte bine cu un pahar de vin sau o bere rece. Aceasta gustare este facuta din faina de grau, ulei de masline extravirgin si trufa de padure. O optiune excelenta pentru a va imbogati supele.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline extravirgin 24%, sare de mare 3%. Poate contine urme de oua, lapte, soia.

Delicios pe tartine sau ca ingredient cheie pentru preparate calde.

Acest sos mediteranean cu trufe se face cu masline, ciuperci, ulei de masline extravirgin, trufa de padure, scoarte si hamsii.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: ciuperci champignon, masline 32%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 3%, capere, hamsii, sare.

NU CONTINE GLUTEN.

Pentru aceasta crema rafinata s-au folosit incontestabil cele mai atent alese trufe de vara din zona Piemont.
O placere unica, o gustare rafinata.

Un produs exclusivist care innobileaza orice reteta. Asadar o puteti folosi pe feluri de mancare principale precum paste, carne sau de ce nu pentru a intensifica gustul sosurilor.

De asemenea il puteti consuma si pe paine prajita sau blinis.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Crema absolut delicioasa din Parmigiano Reggiano si trufa de padure.
Datorita gustului intens este perfecta pentru a innobila pastele sau pur si simplu pentru a fi folosita la tartinat. 

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: smantana, parmigiana reggiano (lapte, sare) 31%, lapte, unt, trufa de vara 2%, amidon de porumb.

NU CONTINE GLUTEN.

Crema absolut delicioasa din Parmigiano Reggiano si trufa de padure.
Datorita gustului intens este perfecta pentru a innobila pastele sau pur si simplu pentru a fi folosita la tartinat. 

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: smantana, parmigiana reggiano (lapte, sare) 31%, lapte, unt, trufa de vara 2%, amidon de porumb.

NU CONTINE GLUTEN.

Cand simbolul excelentei italiene anume Parmigiano Reggiano se alatura celei mai pretioase bijuterii a pamantului -  trufa alba de padure, rezulta cea mai fina si rafinata crema.

Gustos dar delicat, acest sos este un condiment excelent pentru paste, ravioli, gnocchi, tortelli sau de ce nu pentru a fi folosit pur si simplu la tartinat.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.