Aluatul traditional al Panettone cu ciocolata neagra, are un gust exceptional, cu note erbacee si tonuri usor acide, creeaza un echilibru perfect intre dulceata si accentele tipice ale ciocolatei. Pasticceriei Filippi isi iubesc produsele si le prelucreaza cu grija, incercand sa scoata ce e mai bun, respectand natura materiei prime. In cazul specific al ciocolatei, parfumul si gustul special al cacoului nu provin doar din tipul de cacao (Forastero, Trinitario sau Criollo), ci si din compozitia solului, conditiile climatice si, mai ales, din munca artizanului cacao: cultivatorul.
Ingrediente: faina de GRAU, UNT, ciocolata 12% (zahar, pasta de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina de SOIA), galbenus de OU, zahar, apa, drojdie naturala (faina de GRAU, apa), miere, sare, cacao pudra, aroma naturala (pastai de vanilie).
Valori nutritionale per 100g:
- Valoare energetica - 1895 kJ / 454 kcal
- Grasimi – 25,2g , din care acizi saturate - 13,1g
- Carbohidrati – 46,3g , dintre care zahar - 28,9g
- Proteine – 8,3g
- Sare - 0,05g