Delicatese

Va propunem o paleta de delicatese pentru cele mai alese gusturi: ciocolata belgiana Valentino, ciocolata englezeasca Holdsworth, trufe din ciocolata, foie gras, panettone, caramele Dos Cafeteras, biscuiti scotieni artizanali shortbread, ceai premium Tea Forte, ciocolata spaniola Amatller si migdale glazurate catalane.

Aceasta crema de branza fina cu trufe negre de vara este un remake al celebrului sos Alfredo, cunoscutul sos Italian care a fost invenitat la inceputul secolului al XX-lea la Roma - ramanand si astazi faimos si foarte iubit de catre vedetele de la Hollywood care vizitau ‘’Orasul Etern’’.

Aceasta reteta tipica a fost reelaborata cu pretioasa trufa din zona Piemont. Rezultatul final fiind cea mai fina crema, excelenta pentru a innobila pastele scurte, risotto, ravioli si tortelli sau pentru a inlocui sosul alb din paste sau caneloni coapte.

Se recomanda o lingurita de persoana.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.

Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.

Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: lapte, 34% hribi (Boletus Edulis si inrudite), smantana, 3% trufe de vara (Tuber Aestivum Vitt.), faina de cartofi, unt, amidon de porumb, ceapa, morcov, sare, piper, aroma naturala.

O noua gama de produse organice cu trufa alba Tartuflanghe, produsa exclusiv cu ingrediente organice certificate.

Astfel pentru a crea acest produs de calitate, Tartuflanghe alege cu grija cele mai bune trufe de vara si masline organice. Aroma delicata si parfumata cu note de ierburi salbatice creeaza baza perfecta pentru gustul invaluitor al trufelor.

O specialitate pe care o puteti folosi pentru a aroma atat mancarurile calde cat si cele reci.

Doza recomandata – ½ lingurita in pregatire, 1 lingurita pentru condiment.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin, infuzie de trufa alba 17%, trufa alba liofilizata 0,35% (aprox. 1,75% din trufa proaspata), aroma naturala.

Produs Organic Certificat.

O noua gama de produse organice cu trufa de vara Tartuflanghe, produsa exclusiv cu ingrediente organice certificate.

Astfel pentru a crea acest produs de calitate, Tartuflanghe alege cu grija cele mai bune trufe de vara si masline organice. Aroma delicata si parfumata cu note de ierburi salbatice creeaza baza perfecta pentru gustul invaluitor al trufelor.

O specialitate pe care o puteti folosi pentru a aroma atat mancarurile calde cat si cele reci.

Doza recomandata – ½ lingurita in pregatire, 1 lingurita pentru condiment.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin, infuzie de trufa alba 17%, trufa alba liofilizata 0,35% (aprox. 1,75% din trufa proaspata), aroma naturala.

Produs Organic Certificat.

Un produs absolut unic, inovat de Tartuflanghe si apreciat de toti gurmanzii.

Arata ca si caviarul, dar are gust de trufa neagra de iarna.
Procesul este unul complex – pentru a ajunge la aceasta textura, caviarul de trufe este fabricat din suc de trufe negre de iarna, care se obtine direct din trufa proaspata in timpul gatirii sale. Acest suc gustos este apoi redus in perle mici printr-o tehnica foarte sofisticata numita ‘’sferificare’’. Obtinem mici perle cu gustul trufei si aceeasi culoare si textura a caviarului!

Sfatul bucatarului: Incercati-l pe paine prajita sau blinis pentru a garnisi branza proaspata, sunca, foie gras, carpaccio si fileuri de peste, supe si crème de legume, oua, cartofi, file de carne si…toate celelalte mancaruri care fac casa buna cu trufele de padure.

Caviarul din trufe negre de padure este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Perle din ulei de masline cu aroma de trufa alba.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si trufa alba.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele aurii pot fi folosite pe orice fel de mancare fiind un décor si condiment excelent pentru tartar de carne sau peste, paste, oua, risotto sau branzeturi.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.

Ingrediente: 96% ulei de masline extravirgin, apa, aroma de trufe albe.

Un condiment gustos, excelent pentru a savoare preparatelor calde precum risotto, paste, file de carne, oua sau cartofi.

Acest unt anhidru contine 8% trufa si trebuie tinut afara din frigider pana este desfacut.

Datorita procesului special de productie s-a obtinut un preparat cremos si omogen.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa neagra de vara 91%, sare, aroma.
NU CONTINE GLUTEN.

O crema cu un gust absolut delicios si intens.

Se recomanda a fi folosita pentru a da un plus de savoare preparatelor precum risotto, gnocchi, paste, file de carne, oua. Merge foarte bine si ca umplutura pentru clatite sau produse de patiserie.

Acest preparat este concentrat asa ca va sugeram sa il diluati cu ulei de masline extravirgin, smantana sau unt.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: ciuperci porcini 73%, lapte, smantana, trufe de vara 3%, unt, ceapa, morcovi, amidon de cartofi, sare, piper, arome.
NU CONTINE GLUTEN.
 

Mierea de salcam din zona Piemont cu feliile taiate subtiri de trufa alba sunt o combinatie extraordinara si originala, ideala pentru a fi consumata alaturi de diverse branzeturi.

Va sugeram sa o incercati si cu inghetata!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: miere de salcam 99%, trufa alba liofilizata 0,1%, aroma.

Tartuflanghe selecteaza trufele in cea mai matura si regulata forma a lor pentru a ne propune un produs de inalta calitate.

Tehnica de prelucrare speciala pastreaza neschimbate caracteristicile trufelor si garanteaza o durata de viata incredibil de lunga.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa de vara, apa, sare.

Feliile de trufe sunt conservate in ulei de masline, astfel incat sa poata fi pastrate la frigider cateva zile dupa deschidere.
Va recomandam sa le folositi atat in preparatele reci cat si in cele calde.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa de vara 50%, ulei de masline extravirgin, aroma.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

O crema cu un gust absolut delicios si intens.

Se recomanda a fi folosita pentru a da un plus de savoare preparatelor precum risotto, gnocchi, paste, file de carne, oua. Merge foarte bine si ca umplutura pentru clatite sau produse de patiserie.

Acest preparat este totusi concentrate asa ca va sugeram sa se dilueze cu ulei de masline extravirgin, smantana sau unt.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa de vara 99%, ulei de masline extravirgin, sare, aroma naturala.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Perle din ulei de masline cu aroma de chili.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.

Uleiul de masline extravirgin cu trufe ‘’Oro In Cucina’’ a fost desemnat de catre revistele gastronimice ca fiind cel mai bun ulei cu trufe de pe piata.

Contine felii subtiri de trufa si este ideal pentru a innobila preparatele reci sau calde cu aroma ei clasica. Delicios pe salate, paste, risotto, carpaccio de carne, branzeturi sau oua.

Gustul este fructat, delicat si armonios. Buchetul sau fiind format din legume si flori proaspete, migdale si fructe.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin 99%, trufa neagra de iarna liofilizata 0,15%, aroma naturala.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin.

Uleiul cu trufa din gama "Oro in cuccina" de la Tartuflanghe este considerat de multe reviste spcializate in gastronomie " cel mai bun ulei cu trufa neagra de pe piata".
Contine felii de trufa neagra, este foarte aromat, ideal de a spori mancarurile reci si calde cu aroma clasic a trufei negre.
Este absolut delicios in salate, paste, rissoto, carpaccio de carne, file de carne, branza si oua.

Uleiul cu trufa din gama "Oro in cuccina" de la Tartuflanghe este considerat de multe reviste spcializate in gastronomie "cel mai bun ulei cu trufa alba de pe piata".
Contine felii de trufa alba, este foarte aromat, ideal de a spori mancarurile reci si calde cu aroma clasic a trufei albe.
Este absolut delicios in salate, paste, rissoto, carpaccio de carne, file de carne, branza si oua.

Biscuiti artizanali cu unt si lapte 250g.

Gramaj: 250g

Biscuiti cu unt si mult lapte in cutie metalica.

Gramaj: 250g

Alune de padure intregi glazurate in ciocolata neagra si ciocolata cu lapte.

Gramaj: 300g

NISULOT GALUP ASSORTITI 300G
85 LEI
| In stoc

Crema de ciocolata Gianduia 250g.

Jimmy Tartufi este un producator de produse din  trufe de padure. Pachetul cadou Duet Truffle contine:

– 1 pachet de paste artizanale 250g
– 1 borcan de sos cu trufe 90g

White Truffle Gourmet Jimmy TArtufi este un pachet cadou sau un gift pack si este format dintr-o cutie elegantă de cadou cu:

    1 sticlă de condiment de trufă albă pe bază de ulei Evo de 60 ml
    1 borcan de 50g sos de trufă albă
    1 borcan Parmigiano Reggiano & Cremă de trufă albă de 50g

Black Truffle Gourmet Jimmy Tartufi este un pachet cadou sau un gift pack format dintr-o cutie eleganta cu:

 1 sticlă de condimente de trufă neagră pe bază de ulei Evo de 60 ml
 1 borcan de 50g sos de trufă neagră
 1 borcan de crema Pecorino Romano & Trufa Neagra de 50g