BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
HAKUSHU 12 YO este un favorit peren pentru oricine este interesat să descopere whisky-ul japonez. Hakushu este deÈ›inut de Suntory, fondatorii primei distilerii japoneze, Yamazaki. Distileria Hakushu originală a fost construită în 1973, iar în 1981 a fost adăugată o altă clădire de distilare, numită Hakushu Higashi.
Adauga un review acestui produs:
HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE are o aroma fructata si intensa. HAKUSHU DISTILLER'S RESERVE este lasat la maturat intr-o varietate de butoaie, pentru a crea un dram usor afumat.
O bautura unica, care se evidentiaza prin imbinarea Estului si Vestului. AKASHI BLENDED WHISKY este un amestec de malt japonez si whiskey european de grau. Ca rezultat iesind o bautura originala, cu gust dulce evidentiat si textura de frisca. AKASHI BLENDED WHISKY are nuante de vanilie si stejar american, iar gustul lin, rezidual de frisca, ramane un timp indelungat.
Whisky-ul Yamazakura Fine Blended este realizat de Sasanokawa Shuzo Co, o distilare mică care fabrică whisky artizanal din 1946. Yamazakura Fine Blended are o aroma de flori de portocale, urmate de stejar, caramel È™i fructe proaspete de livadă. ObÈ›inând un echilibru È™i o profunzime senină, aceasta este o sticlă din distileriile de nouă generaÈ›ie ale Japoniei.
Yoichi Single Malt reprezinta caracteristicile primei distilerii Nikka, construita in 1934. Fondatorul Masataka Takesuru a ales Yoichi din Hokkaido datorita conditiilor de mediu similare cu cele din Scotia, unde a invatat fabricare whisky-ului.
Licoarea astfel obtinuta este descrisa ca fiind indrazneata si puternica. Notele de turba si fum, provin prin distilarea traditionala si directa cu carbune.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.