BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
HAKUSHU 12 YO este un favorit peren pentru oricine este interesat să descopere whisky-ul japonez. Hakushu este deÈ›inut de Suntory, fondatorii primei distilerii japoneze, Yamazaki. Distileria Hakushu originală a fost construită în 1973, iar în 1981 a fost adăugată o altă clădire de distilare, numită Hakushu Higashi.
Adauga un review acestui produs:
Whisky-ul Yamazakura Fine Blended este realizat de Sasanokawa Shuzo Co, o distilare mică care fabrică whisky artizanal din 1946. Yamazakura Fine Blended are o aroma de flori de portocale, urmate de stejar, caramel È™i fructe proaspete de livadă. ObÈ›inând un echilibru È™i o profunzime senină, aceasta este o sticlă din distileriile de nouă generaÈ›ie ale Japoniei.
Lansat intital doar pentru piata japoneza, Nikka 12yo depaseste din fericire granitele, bucurand din plin iubitorii de whisky japonez.
Yoichi Single Malt reprezinta caracteristicile primei distilerii Nikka, construita in 1934. Fondatorul Masataka Takesuru a ales Yoichi din Hokkaido datorita conditiilor de mediu similare cu cele din Scotia, unde a invatat fabricare whisky-ului.
Licoarea astfel obtinuta este descrisa ca fiind indrazneata si puternica. Notele de turba si fum, provin prin distilarea traditionala si directa cu carbune.
NIKKA TAKETSURU PURE MALT amestecat de Taketsuru conÈ›ine un procent ridicat de malÈ› de la Miyagikyo, amindind de Yoichi. NIKKA TAKETSURU PURE MALT este invechit în medie 10 ani, într-o varietate de tipuri de butoaie, inclusiv lemn de sherry, pentru o bogăție suplimentară.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.