BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Un cognac cu un caracter echilibrat: puternic, dar fin, Chabasse XO este definit de arome de fructe uscate si note florale. Finalul elegant este proaspat, lung si persistent.
Chateau de Triac - Reserve de la Famille: secretul unui cognac rar. Maturat cel putin 50 de ani in butoaie de stejar.
Note de degustare: Cand un cognac este maturat atat de mult, dezvolta un buchet relativ intens de butoi cunsoscut si ca “rancio”. Este un cognac complex ce a dezvoltat tonuri florale.
The Chateau de Montifaud Cognac Prestige Diva este un coniac din regiunea Grande Champage, cel mai bun „terroir” al Cognacului.
Este invechit de la patru pana la sase ani in butoaie de stejar de Limousin (cel mai scump lemn de butoi din lume, lasat la uscare naturala intre 1 și 3 ani). Cognacul tinut in astfel de butoaie este tare, cu gust echilibrat si cu fine arome de vanilie.
Prestige Diva are arome proaspete, cu note de fructe si flori. Gustul este bogat si plin, cu arome de piper, caise si lemn.
Acest coniac caracterizeaza caracterul Catherinei: dinamic, subtil si delicat.
Cognacul se maturizeaza in cateva luni in butoaie noi de stejar si mai tarziu in butoaie mai vechi de mai multi ani. Un amestec floral de note de struguri si iasomie. Gust extrem de rotund si usor de coniac, a carui complexitate a fost obtinuta prin amestecarea coniacului din ani diferiti.
Culoare: Topaz negru.
Nas: Puternic, dar moale, cu flori de tei, petale de trandafir uscate si vanilie.
Gust: Apare o abundenta de fructe; caisele si prunele sunt in frunte. Tonurile bogate de lemn dezvaluie vechimea acestui coniac, ducand la un post-gust matur si elegant.
Miros: flori uscate in combinatie cu fructe si tonuri de lemn
Gust: Compact cu atingeri de caise si pere
Finish: dens si echilibrat
Culoare: Stralucitor, auriu nuantat de chihlimbar.
Nas: Delicat, elegant si floral.
Gust: Fructe uscate bogate, sultane, fructe tropicale conservate, struguri, vin dulce, vanilie stejar.
Lungimea gustului este foarte frumoasa, cu un final usor picant. Elegant, atat original, cat si de mare finete, vei fi impresionat de complexitatea sa.
Culoare: Chihlimbar profund.
Miros: Aromele fructate se ridica din pahar: smochine uscate, ananas si coaja de portocala, paine artizanala prajita cu sos condimentat de mere roșii.
Gust: Matasos si luminos, cu un corp usor si un finisaj de mirodenii. Un coniac usor de savurat oricand.
Miros: Note florale si dulci, acest coniac se distinge prin arome de alun la gratar si smochine uscat.
Gust: Gust dulce si proaspat de prune, paine prajita si crema de ciocolata, indicii de caise si lamaie.
Culoare: Chihlimbar solid.
Miros: Arome de dulceata, ananas, smochine, tarta de caise-migdale si banane la gratar.
Gust: Corp rotunjit si vibrant, cu note de cirese, coaja de mandarina in caramel si ciocolata neagra.
Miros: note intense sherry, migdale, ciocolata, crema de caramel, strat subtire de lemn de stejar
Gust: moale si dens, nuante picante, migdale, stejar, cornuri cu vanilie, caramel, sherry
Finish: lung, cremos, condimentat
Cubical Ultra Premium este un gin obtinut din cereale englezesti de inalta calitate, este distilat printr-un sistem traditional englezesc de patru ori in sectiuni mai vechi de 100 de ani si are o rezistenta mai mare decat a ginului lor standard London Dry. Printre elementele botanice clasice utilizate sunt folosite si elemente botanice interesante inclusiv mandarina, migdala, lamaie de mana lui Buddha. Acest sortiment are note aromatice delicate cu citrice in prin plan, este un gin rafinat si subtil care se poate servi in clasicul Gin & Tonic.
Miros: Arome intense si delicate de citrice, note florale si accente pamantesti.
Gust: Note de citrice ale mainii lui Buddha si portocale completate cu note picante si pamantesti in special ienupar si cardamom.
Finis: Placut cu accente florale dominate de floare de portocal.
Nikka Pure Malt Red este un malt usor, fuctat, ce apartine gamei Nikka, un distilat special al whisky-ului japonez. Primul lucru pe care consumatorii il descopera despre NiKKA Red este ca acesta este foarte usor. Considerat a fi una din cele mai bune produse din aceasta gama, Nikka Red este fabricat dintr-o combinatie de 2 malturi japoneze ce apartin distilariilor Yoichi si Miyagikyo.
Un vin superb din Medocul de Sud, acest amestec de 50% Cabernet Sauvignon, 47% Merlot È™i restul Cabernet Franc este o adevărata savoare a epocii. Notele florale amestecate cu verdeata pădurii, coacăza negra È™i trufă sunt toate prezente în acest vin serios dotat, care se comportă frumos.
Chateau Rouget Pomperol din 2009 este compus în principal din Merlot, amestecat cu o notă de Cabernet Franc. Acest Chateau Rouget Pomperol, bogat si opulent, are note de soluri nisipoase È™i zvelte, împletite cu kirsch È™i garrigă provensală.
Organika este o vodka ultra-premium din Rusia care folosește apa foarte oxigenată a lacului Baikal și infuzată cu două ierburi tonice din aceeași regiune: Sagan-Daila și extract de zada siberiană și, un copac conifer cu frunze subțiri, asemănătoare acului și scoarță rășinoasă. Rezultatul este un gust fin, cu căldură foarte scăzută și un finis neted. Similar cu vinul roșu, extractul de zada conține cantități mari de antioxidanți naturali și proprietăți tonice.
Organika Life Vodka este o vodca unica, care conÈ›ine apă Baikal purificată, alcool etilic 100%, cereale "Alpha" È™i afrodisiac natural - un extract vegetal din Sagan-daila care creÈ™te în jurul lacului Baikal. Are puteri de vindecare È™i este folosit sub formă de ceai È™i este utilizat pe scară largă în medicina populară.
Acest spumant exprima toate aromele soiului nobil de struguri Pinot Noir. Aceasta reprezinta de fapt 80% din amestec. Un buchet dulce care cedeaza rapid aromelor de fructe cu samburi. La gust, ansamblul este imediat vinos, dominat de fructe coapte. Prospetimea naturala este doar usor imbracata printr-o dozare discreta, asigurand un finisaj de mare lungime.
Produse in Gasconia (provincie istorica din sud vestul Frantei), in regiunea Bas Armagnac, distilatele din gama De Montal sunt caracterizate de arome delicate de prune uscate si note proaspete florale.
Este distilat prin metode naturale din vinuri albe (din soiurile Folle Blanche, Ugni-Blanc si Colombard) cu un grad alcoolic scazut si aciditate ridicata, de la care primeste caracterul complex si gustul aromat.
Pachetul contine o sticla de armagnac De Montal Vintage si o cutie de lemn personalizata.
Produs in regiunea Bas-Armagnac, acest armagnac este invechit in mai multe tipuri de butoaie de lemn, dezvoltandu-si astfel un caracter complex si rafinat. Gustul cremos este completat de arome de fructe si note subtile de stejar.