Delicatese

Va propunem o paleta de delicatese pentru cele mai alese gusturi: ciocolata belgiana Valentino, ciocolata englezeasca Holdsworth, trufe din ciocolata, foie gras, panettone, caramele Dos Cafeteras, biscuiti scotieni artizanali shortbread, ceai premium Tea Forte, ciocolata spaniola Amatller si migdale glazurate catalane.

Cutie cu 6 jeleuri de fructe (pates de fruits), asortiment de 6 fructe, 100g

Jeleuri gustoase forma de frcte, din 60% pulpa de fructe.

Ingrediente: fructe 60%, zahar, glucoza, agent de legare: pectina, acid citric, spirulina, concentrat de sofran, arome naturale.

Valori nutritionale 100g:

energie: 1390kj/327kcal; grasimi - 0g (din care saturate - 0g); carbohidrati: 81g (din care zaharuri - 76g); proteina - 0g; sare: 0.05g

A se pastra la loc uscat cu temperatura constanta: 18-20C

Cod EAN: 5425003670305

Fondată în 1982, Confidas s-a specializat în producția de pate de fructe autentice. Ceea ce le face atât de autentice este conținutul de cel puțin 60% fructe, fără culori artificiale, arome sau conservanți.

Cutie cu 15 jeleuri de fructe (pates de fruits), asortiment de 3 fructe tropicale (mango, ananas si rodie), 100g

Jeleuri gustoase din 70% pulpa de fructe.

Ingrediente: fructe 70%, zahar, glucoza, agent de legare: pectina, acid citric, spirulina, concentrat de sofran, arome naturale.

Valori nutritionale 100g:

energie: 1390kj/327kcal; grasimi - 0g (din care saturate - 0g); carbohidrati: 81g (din care zaharuri - 76g); proteina - 0g; sare: 0.05g

A se pastra la loc uscat cu temperatura constanta: 18-20C

Cod EAN: 5425003670428

Fondată în 1982, Confidas s-a specializat în producția de pate de fructe autentice. Ceea ce le face atât de autentice este conținutul de cel puțin 60% fructe, fără culori artificiale, arome sau conservanți.

Cutie cu 18 jeleuri de fructe (pates de fruits), asortiment de 3 fructe exotice (mango, rodie si ananas), 240g

Jeleuri gustoase din 70% pulpa de fructe.

Ingrediente: fructe 70%, zahar, glucoza, agent de legare: pectina, acid citric, spirulina, concentrat de sofran, arome naturale.

Valori nutritionale 100g:

energie: 1390kj/327kcal; grasimi - 0g (din care saturate - 0g); carbohidrati: 81g (din care zaharuri - 76g); proteina - 0g; sare: 0.05g

A se pastra la loc uscat cu temperatura constanta: 18-20C

Cod EAN: 542500367082

Fondată în 1982, Confidas s-a specializat în producția de pate de fructe autentice. Ceea ce le face atât de autentice este conținutul de cel puțin 60% fructe, fără culori artificiale, arome sau conservanți.

Ingrediente:

Grăsime de porc, carne de mistreț (20%), castane (13%), carne de porc, apă, ficat de porc, ceapă, albuș de ou, sare, amidon de cartofi, calvados, condimente. conservant: nitrit de sodiu.

Valori nutritive:

  • Energie 956 KJ / 230 Kcal,
  • Grasimi 16g din care saturate 6,0g,
  • Carbohidrati 9,7g din care zaharuri 1,9g,
  • Proteine ​​13g,
  • Sare 1,2g

Folosiți terina de mistreț cu castane dulci pentru prânzuri rustice. Nu ezitați să o întindeți generos pe pâine brună bună. Plăcere garantată!

Produs Saveur nou

Ingrediente: ceapa, zahar, mango, otet, vin alb, gelifiant: pectina, sare de Guérande, curry.

După deschidere, păstrați la rece și utilizați în decurs de o lună.

Valori nutritive:

  • Energie 588 KJ / 139 Kcal,
  • Grasimi 0,5 g din care saturate 0,1g,
  • Carbohidrati 33g, din care zaharuri 31g,
  • Proteine ​​0,5g,
  • Sare 0,26g

Această combinație unică între aciditatea dulce a cepei și dulceața mangoului face din această rețetă un acompaniament ideal pentru foie gras, indiferent dacă este de gâscă sau rață.

Produs Saveur nou

Valentino te indulceste cu o noua dulceata de cirese, ce este facuta in casa Wildiers, la ibrice deschise de cupru cu maximum 3 kg de fructe per ibric. Nu te vei putea opri sa mananci mai mult.

Dulceata de capsuni facuta in casa Wildiers, facuta in ibrice deschise de cupru cu maximum 3 kg fructe per ibric. Nu te vei putea opri sa mananci mai mult.

Chipsurile cu trufe Giuliano Tartufi se caracterizeaza printr-o rumenire uniforma si crocanta. Cea mai distinctivă trăsătură este gustul rafinat și original pe care trufa îl dă chipsurilor: o gustare savuroasă gourmet pentru orice ocazie.

 

SUGESTII DE GĂTIT

De savurat singur sau chiar cu:

  • Bere
  • hamburgeri și sandvișuri gourmet
  • brânză ușoară
  • hamsii

O crema densa menita sa-ti fure privirea. Aroma profunda si intriganta cu note de nuci prajite si lemn proaspat taiat. Gustul este usor acid, cu un corp plin de uleiuri esentiale si un final placut, doar usor amar, tipic pentru un espresso adevarat. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile Hardy de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia Cafea boabe 250g Familie: Amestec. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Honduras, Brazilia, Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun. Certificare: Potrivita pentru vegani.

Caracteristici:  Intensitate 4/5 Amar 2/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 4/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   -

 

O  terina gustoasa specifica Alsaciei, care este pusa in valoare de aroma fructata a Riesling-ului alsacian. Afla mai multe despre foie gras. 

SUGESTIE DE SERVIRE: ACEASTA TERINA “VIGNERONNE” ESTE DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

INGREDIENTE: GRASIME DE PORC, FICAT DE PORC, CARNE MACRA DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT : NITRIT DE SODIU. 

VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

Caramele cu lapte, cafea si whisky maturate timp de 3 luni.
Ambalaj: cutie carton cu motive in relief.
Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea, whisky 1%, arome. Fara gluten.
A se pastra in locuri uscate si racoroase.
Greutate: 100g

Dimensiuni cutie: (Lxlxh) 8.5x4x11.5 cm

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte, extract de cafea si un strop de whisky. Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania.

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte si extract de cafea.

Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania.

Caramele cu lapte si cafea maturate timp de 3 luni. Ambalaj: cutie carton cu motive in relief. Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase. Greutate: 220g Dimensiuni: (Lxlxh) 13.5x6x6 cm.

Producator Hardy, Italia Cafea macinata 250g Familie: Amestec. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Honduras, Brazilia si India. Certificare: Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 3/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Un amestec excelent pentru cunoscatori. Crema bogata arata in mod clar prezenta puternica a unei cafele Arabica de inalta calitate, completata de aroma savuroasa de lemn de trandafir. Aciditatea si dulceata se impletesc lin, pentru a crea un echilibru elegant, caracterizat printr-un final de lemn dulce. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. 

 

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte, extract de cafea si un strop de whisky. Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania. 

 Caramele cu lapte, cafea si whisky maturate timp de 3 luni. Ambalaj: cutie carton cu motive in relief. Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea, whisky 1%, arome. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase. Greutate: 220g Dimensiuni: (Lxlxh) 13.5x6x6 cm.   

Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin.. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia

Cafea macinata
250g

Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: 
Intensitate 5/5
Amar 4/5
Aciditate 1/5
Cremoasa 5/5

''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 
Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''

 

Gustul copilariei? Caramelul este desertul care ne aminteste de cele mai frumoase momente. Calatoreste in timp! Savureaza-le si la plural: caramele dulci, netede, cu mult lapte, extract de cafea si un strop de menta. Dos Cafeteras - Dulsa. Produs in Pamplona, Spania.   

Caramele cu lapte, cafea si menta maturate timp de 3 luni.

Ambalaj: cutie carton cu motive in relief.

Ingrediente: lapte 98%, zahar, sirop de glucoza, extract de cafea, menta. Fara gluten. A se pastra in locuri uscate si racoroase.
Greutate: 220g
Dimensiuni: (Lxlxh) 13.5x6x6 cm.
 

 

O ciocolată neagră gourmet (70%) Turron: o reinterpretare a tradiționalului dulce Cudié de Crăciun. O combinație impresionantă de migdale mediteraneene Marcona, selectate și caramelizate, acoperite cu ciocolată neagră guinduja și acoperite cu pudră de cacao neagră (70%).

Ideal pentru a surprinde dependenții de ciocolată! Această creație delicioasă combină tradiția cu cea mai recentă inovație. 

Aceasta cafea te surpinde prin culoarea sa aramie, textura matasoasa si mirosul de fructe proaspete care spre final dezvolta o aroma unica de nuci rumenite. Aciditatea intensa dar fina, completata de notele subtile de cacao si gustul usor amarui in mod natural te invita la urmatoarea inghititura.   Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: organic. Compozitie: Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. 

Placere dubla: finetea texturii biscuitilor si senzatia delicata cand ti se topesc in gura bucatelele de ciocolata neagra. Sunt acompaniamentul perfect pentru un ceai English Breakfast, un cappucino sau .... un cognac fin.​Biscuiti care se topesc in gura, dupa o reteta pretuita si un secret pastrat de-a lungul multor generatii.  Produs in Scotia– cu unt de cea mai buna calitate, faina de orez confera o textura usor crocanta.

Cutie din carton cu 8 biscuiti scotieni cu unt si perle de ciocolata neagra. 170g Dimensiune cutie: (LxlxH): 17x3.5x9cm Ingrediente: faina de grau(gluten, calciu,fier, niacina, tiamina), unt(lapte, sare), zahar, ciocolata 8.5% ( masa de cacao, zahar, unt de cacao, pudra de cacao cu continut redus de grasimi, emulsificator: lecitina din soia), pudra de orez, uleiuri vegetale ( ulei de rapita, ulei de palmier). Produsul poate contine urme de: alune si oua.  Valori nutritionale pentru 100g: valoare energetica 537 kcal / 2242 kJ, lipide 29.7g din care acizi grasi saturati 19.7g, glucide 61.1g din care zahar 23.4g, proteine 5.2g, sare 0.6g.

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil.

 Producator Hardy,Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''