Edouard Artzner terina de iepure cu Pinot Noir 180g

Edouard Artzner terina de iepure cu Pinot Noir 180g

Categorie: Foie gras si terine
Cod produs: 3192

Stoc epuizat

Pret: 29 LEI


 

Rezultat al know-how-ului gastronomic alsacian, aceasta reteta da locul de mandrie carnii de vanat. Subtil picant, este marinat cu Pinot Noir. O terina de savurat ca aperitiv sau pe un sandwich gourmet!

Ingrediente: grasime de porc, carne de iepure (20%), ficat de porc, apa, albus de ou, pinot noir (2%), amidon de cartofi, sare, condimente, conservanti.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1164kJ / 281 kcal
  • Grasimi – 24g , din care saturate  - 9,8g
  • Glucide – 1,8g , dintre care zahar – 1,2g
  • Proteine – 13g
  • Sare - 1,4g

Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Ideal pentru prepararea de aperitive delicioase sau salate gourmet.

Sugestie de servire: tine in frigider timp de 12 ore inainte de consum. pune rapid sub apa fierbinte borcanul de sticla pentru a deschide cu usurinta capacul si apoi foloseste un cutit trecut si el prin apa fierbinte pentru a ajuta la taierea blocului de foie gras.

Ingrediente: ficat de rata, apa, sare, cognac, zahar, condimente, ascorbat de sodiu, nitrit de sodiu.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1773 kJ / 431 kcal
  • Grasimi – 44g , din care acizi grasi saturati  - 18g
  • Carbohidrati – 1,6g , dintre care zahar – 1,0g
  • Proteine – 6,5g
  • Sare - 1,4g

 

 

EDOUARD ARTZNER TERINA DE RATA CU IERBURI DE PROVENCE 180G este reteta esentiala pentru picnicuri reusite! Carne frageda si gustoasa de rata, amestecata cu legumele de vara, totul condimentat cu un amestec subtil de ierburi provensale, ulei de masline si piper alb.

Ingrediente: carne de rata (29%), carne de pui, grasime de pui, ficat de pui, apa, ou, rosii, ulei de masline, lapte, sare, amidon din cartofi, ceapa, ierburi de Provence, piper alb, conservant: nitrit de sodiu.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 924 kJ / 221 kcal
  • Grasimi – 18g , din care acizi grasi saturati  - 5,8g
  • Carbohidrati – 1,9g , dintre care zahar – 1,2g
  • Proteine – 14g
  • Sare - 0,91g

 

Da o nota unica preparatelor tale cu Grasimea de rata de la Edouard Artzner, acestea vor capata acea aroma "rustica" a zilelor de demult!  Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta. Sugestie de utilizare: poate fi folosita la prepararea carnii, pastelor simple, cartofilor prajiti si a altor legume. In acest fel mancarurile  dvs. vor capata o noua dimensiune gastronomica!
  
Ingrediente: grasime de rata.
Valabilitate: 2 ani. Dupa deschidere a se mentine intr-un loc uscat si racoros.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 3700 kJ / 900 kcal
  • Grasimi – 100g , din care acizi grasi saturati  - 30g
  • Carbohidrati – 0g , dintre care zahar – 0g
  • Proteine – 0g
  • Sare - 0g

Pentru nehotarati, Edouard Artzner creeaza duetul gasca si rata. Aroma subtila sau aroma mai pronuntata, voalata un duo de delicii care isi vor avea locul pe masa gurmanzilor. Duetul Edouard Artzner este o placere de impartit in doi sau cu prietenii.

Pentru a va bucura de duo-ul in cele mai bune conditii, va sugeram sa il puneti la frigider cu 12 ore inainte de a-l manca.

Ingrediente:

Bloc de Foie Gras de gasca : Ficat de gasca, apa, sare, zahar, condimente.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1673,6 kJ / 400 kcal
  • Grasimi – 10,6g , din care saturate  - 5,3g
  • Glucide – 64g , dintre care zahar – 53,3g
  • Proteine – 2,66g
  • Sare - 0g

Bloc de Foie Gras de rata: Ficat de Rata, apa, sare, coniac, zahar, condimente.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 1773 kJ / 431 kcal
  • Grasimi – 44g , din care saturate  - 18g
  • Glucide – 1,6g , dintre care zahar – 1,0g
  • Proteine – 6,5g
  • Sare - 1,4g