SET 5 PATEURI FINE

SET 5 PATEURI FINE

Categorie: Foie gras
Cod produs: ARTZNER 8

In stoc

Pret: 74 LEI


 

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

5x65g

  • 1 TERINA DIN MAGRET AFUMAT DE RATA

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 MOUSSE DE RATA CU KIRSCH 

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%

    SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    CONSEIL DU CHEF: O PAINE NEAGRA PROASPATA VA FI ACOMPANIAMENTUL IDEAL PENTRU ORICARE DIN TERINELE EDOUARD ARTZNER. 

    INGREDIENTE:
    MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PASARE, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DE LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    RILLETE DE GASCA: CARNE DE GASCA, GRASIME DE GASCA, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERRINE DE PIEPT AFUMAT DE RATA (20%): PIEPT AFUMAT DE RATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PUDRA DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    PATE DE FICAT CU RIESLING: GRASIME DE PORC, CARNE DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DE CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR: GRASIME DE PORC, CARNE MACRA DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DIN CARTOFI, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

    VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE PREPARATE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

Contine:

  • bloc de foie gras de gasca 120 g
  • terina din magret de gasca afumat si piper Sarawak 100g
  • confit de smochine cu piper Sichuan 50g
  • terina  100%

Produs in Franta.

Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

CADOU GASTRONOMIC ARTZNER
172 LEI
| In stoc

180g

SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA AFINE SAU COACAZE.
INGREDIENTE: GRASIME DE PORC, CARNE DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DE CARTOFI, SARE SI CONDIMENTE.  CONSERVANT (NITRAT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Cu un gust intens si un amestec deosebit de ierburi si condimente, terina de iepure de la Edouard Artzner va incanta „connaisseur-ii”. Vinul Pinot Noir imbogateste savoarea acestui mix de ingrediente.

SUGESTIE DE SERVIRE: POATE FI CONSUMAT IN DOI SAU CU PRIETENII. PENTRU DEGUSTARE IN CELE MAI BUNE CONDITII PUNE LA FRIGIDER CU 12 ORE INAINTE DE CONSUM.

CONSEIL DU CHEF: PUNE AMBELE FOIE GRAS PE FARFURIE. UN STROP DE JELEU DE GEWURZTRAMINER SAU UN COMPOT DE FRUCTE USCATE VA ADAUGA O NOTA FINALA SPECTACULOASA GUSTULUI DELICIOS AL ACESTUI APERITIV.

 INGREDIENTE: FICAT DE RATA, FICAT DE GASCA, APA, SARE, COGNAC, CONDIMENTE SI ZAHAR. 
VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Pentru indecisi, Edouard Artzner a creat pachetul duo cu rata si gasca. Cu savori subtile sau pronuntate, iata un cuplu de delicii care isi va gasi locul perfect la masa gurmanzilor.  2x40g, rata si gasca

 

 

100g Ingrediente: grasime de porc, carne de rata (20%), trufe depadure (17%), ficat de pasare, ou, apa, proteina de lapte, sare, gelatina, condimente. Conservant (nitrit de sodiu). Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros. Pentru gustari sau picnicuri: descopera “conspiratia” minunata dintre "pepitele" de trufe de padure si savoarea rafinata a carnii de rata.