MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA  ARTZNER

MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA ARTZNER

Categorie: Foie gras
Cod produs: ARTZNER 12

Stoc epuizat

Pret: 25 LEI


 

Edouard Artzner te invita sa degusti acest mousse de rata onctuos si foarte fin, imbogatit cu o nota parfumata de Kirsch, care ii confera o savoare surprinzatoare.  Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta. 180g

CONSEIL DU CHEF: PUNE O BUCATA DE MOUSSE PE PAINE NEAGRA SI ORNEAZA CU FELII DE CASTRAVETI CORNICHON SAU CU SALATA.

INGREDIENTE: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PUI, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT (NITRIT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

320g
Ingrediente: grasime de gasca.
Valabilitate: 2 ani. Dupa deschidere a se mentine intr-un loc uscat si racoros.

Sugestie de utilizare: poate fi folosita la prepararea carnii, pastelor simple, cartofilor prajiti si a altor legume.

 Folosind Grasimea de gasca de la Edouard Artzner, preparatele dvs. vor avea o aroma aparte care va va aminti, fara indoiala, de gustul copilariei. In acest fel mancarurile  dvs. vor capata o noua dimensiune gastronomica! Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.   

GRASIME DE GASCA 320 G
37 LEI
| In stoc

SUGESTIE DE SERVIRE: POATE FI CONSUMAT IN DOI SAU CU PRIETENII. PENTRU DEGUSTARE IN CELE MAI BUNE CONDITII PUNE LA FRIGIDER CU 12 ORE INAINTE DE CONSUM.

CONSEIL DU CHEF: PUNE AMBELE FOIE GRAS PE FARFURIE. UN STROP DE JELEU DE GEWURZTRAMINER SAU UN COMPOT DE FRUCTE USCATE VA ADAUGA O NOTA FINALA SPECTACULOASA GUSTULUI DELICIOS AL ACESTUI APERITIV.

 INGREDIENTE: FICAT DE RATA, FICAT DE GASCA, APA, SARE, COGNAC, CONDIMENTE SI ZAHAR. 
VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Pentru indecisi, Edouard Artzner a creat pachetul duo cu rata si gasca. Cu savori subtile sau pronuntate, iata un cuplu de delicii care isi va gasi locul perfect la masa gurmanzilor.  2x40g, rata si gasca

 

 

Combinatie delicioasa: carnea din aceasta terina este mai intai marinata in vin Gewurztraminer timp de 24 de ore, dupa care se adauga foie gras si se pune la cuptor intr-un vas special. 

180G
CON
TINE 20% FOIE GRAS DE GASCA

INGREDIENTE: CARNE DE PORC, GRASIME DE PORC, FICAT DE GASCA,FICAT DE PASARE (CATE 20%), OU, APA, GEWURZTRAMINER (2%), SARE, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.