BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Ron de Jeremy XO este un rom fabulos, atent selectionat din cele mai fine romuri din Barbados, Trinidad, Jamaica si Guyana. Romul are o culoare aurie de chihlimbar, cu nuante rosiatice. Aromele sunt bogate, cu nuante de stejar, fructate si usor picante, ce dezvolta tente de caramel, nuci si miere. Ron de Jeremy Xo este un rom complex si sofisticat, al carui gust catifelat si seducator te va cuceri de la prima inghititura.
RON DE JEREMY SPICED HARDCORE este produs de maestrul Don Pancho Fernandez, la care se adaugă o selecție de mirodenii și fructe speciale. Rezultatul este un rom bogat în note de ghimbir, nucșoară, portocală, scorțișoară, condimente, vanilie, caramel, cardamom, suc de portocale, zahăr brun și ciocolată.
Ron de Jeremy XXXO 26 YO este un rom frumos echilibrat și sofisticat, bogat și plin de corp, oferind note delicate de mălai, vanilie, miere și stejar. Gustul este luxos si persistent.
Produs la poalele vulcanului Montagne Pelee in Nordul insulei Martinica, Rhum JM Millesime 2002 este un vintage imbatranit in butoaie de stejar, bogat in arome de zahar brun si prajitura de nuci.
Gustul Santiago de Cuba 12 YO este perceput de mulți ca fiind moale, rotund și totuși puternic și plin de corp. Acest rom este perfect echilibrat în gust și aromă. Lasat la maturat in butoaiele de stejar selectate, romul s-a odihnit timp de 12 ani în climatul tropical-cubanez și a dezvoltat astfel caracterul său unic.
ROM SANTIAGO DE CUBA 20 YO este romul de cea mai inalta calitate, care are butoaie de stejar indelung maturate, pentru a obtine calitatile perfecte. Santiago de Cuba 20 YO are o frumoasă culoare ambră întunecată, un miros dulce și foarte fin, gustul este extrem de delicat, dulce până la miere si o aromă de lungă durată. Acest Santiago de Cuba 20 YO a fost inițial lansat pentru a sărbători cea de-a 485-a aniversare a orașului Santiago de Cuba în anul 2000.
Îmbătrânit în butoaie de stejar Allier și Limousin, acest rom captivant, SAVANNA RHUM VIEUX TRADITIONNEL 3 YO, dezvăluie note de fructe exotice, cu un aspect lemnos subtil. Rafinat si cu eun gust ușor de alun, acest rom este un produs premium.
Romul Six Saints Caribbean este invechit in butoaie de bourbon, unde isi definitiveaza pe deplin personalitatea si capata valente deosebite, excelente in cocktailuri. Desi provine din Grenada, cunoscuta ca „insula condimentelor”, nu va asteptati ca acesta sa fie un rom condimentat, ci mai degraba un rom simplu, extrem de parfumat.
Romul SIX SAINT CARIBBEAN PEDRO XIMENEZ a fost imbatranit prima data în butoaie tradiționale, apoi a suferit o a doua maturare in butoaie, care conțineau Sherry Pedro Ximenez. Acest rom are o culoare aurie și un parfum dulce, cu note de fructe tropicale, nucă de cocos, vanilie și cireșe. Finisajul este complex, îmbogățit cu caramel, ananas și pere.
Stroh 80 este diferit faţă de oricare alt rom gustat vreodată, profilul său unic datorandu-se amestecului inedit de ceai negru, ierburi aromatice şi fructate. Sortimentul a fost creat pentru prima dată în anul 1832, de către Sebastian Stroh, rămânând până în ziua de azi un rom legendar şi un simbol naţional. Aromele de caramel şi vanilie conturează un buchet aromatic inedit. Sortimentul se adresează cunoscătorilor şi poate fi savurat tip shot, într-un cocktail sau într-un desert în stil austriac.
Romul Summum 12 YO Reserva Especial combină diverse romuri vechi de 12 ani, pentru a crea o experiență de primă clasă. Împreună cu 3 miniaturi nobile ale mărcii, vă așteaptă un amestec special de distilate mari de trestie de zahăr, care oferă cu fațetele sale o perspectivă minunată asupra artei distilante a mărcii Summum. Amestecul din Republica Dominicană se prezintă cu note de miere, un indiciu de cafea, ciocolată, vanilie și lemn.
Mauritius găzduiește 6 distilerii și rămâne una dintre puținele țări care oferă atât romuri tradiționale, cât și agricole, întunecate, ușoare și condimentate. Romul TURQUOISE BAY RESERVA are arome dulci de zahăr, melasă, piersică caramelizată și scorțișoară ușoară. Un rom elegant, matasos, cu greutate medie, cu note de budinca de ananas, sirop diluat si condiment dulce.
Produs din distilarea trestiei de zahar fermentate, Virgin Gorda 1493 este un amestec de romuri din Insulele Caraibe, Barbados, Trinidad, Guatemala şi Jamaica. Romul din Trinidad oferă note proaspete şi arome de vanilie, cel din Guatemala completeaza amestecul şi subliniaza notele florale. Romul din Barbados, cel mai vechi din acest cupaj, surprinde cu note de lemn, puternice şi intensă, caracteristice procesului de învechire, iar cel din Jamaica, deşi într-o cantitate mai mică în cupaj, aduce un plus de complexitate.
Acest rom VIZCAYA CUBAN CASK 12 YO din Republica Dominicană este realizat prin amestecarea băuturilor spirtoase distilate din suc de trestie de zahăr, care a stat 6 ani în butoaie de stejar bourbon. VIZCAYA CUBAN CASK 12 YO creează un buchet bogat și complex, cu note subtile de vanilie.
Trinidad este cea mai sudică insulă din Caraibe şi una dintre ţările cu cea mai bogată tradiţie în producerea romului de calitate înaltă. Un mediu unic, unde a luat loc naştere romul Zaya Gran Reserva. Zaya Gran Reserva este rezultatul unei reţete patentate, un amestec de romuri foarte atent selecţionate, care au fost distilate de 5 ori şi învechite în butoaie mici de stejar, minim 12 ani.
ARMAGNAC BARON DE SIGOGNAC DE 15 ANI GIFT BOX este un Armagnac de inalta calitate, invechit in butoaie de stejar mai mult de 15 ani, cu un gust rafinat.
Forma de prezentare: cutie-cadou
BARON DE SIGOGNAC XO PLATINUM este un armagnac realizat si imbuteliat de familia Guasch. Farmecul acestui armagnac este reprezentat de aromele vibrante de vanilie, caramel si fructe, alaturi de notele usor picante, ce confera bauturii un adevarat deliciu.
Domaine Du Tariquet este producătorul acestui Château Du Tariquet XO, un armagnac originar din Franța cu 42º conținut de alcool. 4 puncte din 5 este ratingul mediu acordat de clienții companiei Château Du Tariquet.
Produs in regiunea Bas Armagnac, din struguri Ugni Blanc si Baco, acest armagnac este cel mai tanar membru din familia Chateau. Este definit de un buchet bogat de arome: caramel, vanilie si fructe, completat de note de paine prajita.
Produs in zona Bas-Armagnac, din struguri Folle Blanche, acest armagnac este invechit in butoaie de stejar cel putin 15 ani, pentru a avea acest gust catifelat si aromat. Servit rece sau la temperatura camerei, acest armagnac isi arata bogatia de arome.
Produs in zona Bas-Armagnac, din struguri Folle Blanche, acest armagnac este invechit in butoaie de stejar, cel putin 12 ani. Gustul sau deosebit si catifelat este dat de aromele imbietoare de fructe, ce isi pun amprenta asupra acestui minunat armagnac.
Produs in Bas-Armagnac, din struguri Ugni Blanc si Baco, acest armagnac este invechit cel putin 7 ani in butoaie din stejar frantuzesc. ARMAGNAC CHATEAU DU TARIQUET CARAFE VSOP ZEN are un gustul catifelat, delicat si aromat.
Produs in regiunea Bas Armagnac, Darroze Les Grands Assemblages 12 ani este invechit in butoaie din stejar, de la care primeste un gust complex, completat de arome de fructe si de condimente.
Produs in regiunea Bas Armagnac, Darroze Les Grands Assemblages 30 de ani este definit de un caracter matur si un gust complex, cu arome de fructe uscate, confiate si condimente.