MAGAZIN ONLINE SAVEUR
Tel: 021 210 15 22
CATALOG DELICATESE
Autentificare | Contact
BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
TEA FORTE
CEAIURI PREMIUM SI ACCESORII CEAI
EDOUARD ARTZNER
FOIE GRAS
HARDY
il caffè di Milano
HOLDSWORTH
Chocolates and truffles Handmade
AMATTLER
Ciocolata premium catalana
MONTY BOJANGLES
Trufe din ciocolata delicioase
VALENTINO
Praline din ciocolata belgiana
CUDIE
MIGDALE GLAZURATE
SHORTBREAD HOUSE OF EDINBURGH
SHORTBREAD
WICKLEIN
TURTA DULCE
TARTUFI JIMMY
Specialitati din trufe de padure
CATEGORII
ROM QUORHUM 23 YO este cu adevărat distinctiv prin gust și aromă, foarte dulce, complex și plin. Lasat la maturat urmarind procesul Solera, acest rom este deosebit de dulce, cu tonuri de fructe coapte dulci și lemn de stejar.
ROM QUORHUM 30 YO este un rom uimitor de bun si aromat, selectat de Oliver È™i Oliver. Romul a fost maturat într-un sistem solera, insificandu-si aromele de mahon, fructe uscate,zahar ars si vanilie. Acesta este un rom închis la culoare, de lux È™i profund aromat.
Ron Relicario este obÅ£inut prin combinarea romului de 6 ani (30%) cu romUL de 10 ani (70%) ÅŸi etalează un caracter blând ÅŸi fermecător, specific sortimentelor dominicane. Învechirea romului se face în butoaie din lemn de stejar american, de unde acesta împrumută o serie de accente condimentate. Ron Relicario are un caracter intens, un buchet generos ÅŸi o textură catifelată ÅŸi poate fi savurat simplu, cu gheaţă ÅŸi o felie de portocală sau într-un Cuba Libre.
Relicario Supremo este creat dintr-un mix de blend-uri de rom invechite intre 10 si 15 ani, ceea ce duce la o combinatie exclusiva si tonuri distinctive, de o calitate exceptionala. Relicario Supremo prezinta o nuanta inchisa, asemeni mahonului. Relicario Supremo are arome primare de vanilie, nuca de cocos, stafide si prune iar cele secundare ne amintesc de lemn de stejar pisat, note de fructe uscate, nuci si migdale.
Rom Renegade Guyana este tinut la imbatrantit timp de 6 ani in butoaie de sherry, unde se innobileaza cu arome calde de vanilie si ciocolata. Gustul este fin, usor dulce, marcat de arome delicate de mirodenii si flori.
Acest blend super premium creat din romuri provenite din Barbados, Trinidad si Tobago, Jamaica si Guyana a fost maturat in butoaie de Bourbon din stejar american timp de aproximativ 8 ani. RON DE JEREMY RESERVA SPECIAL 8 YO are o nuanta aurie, cu note chihlimbarii. RON DE JEREMY RESERVA SPECIAL 8 YO este aromat, cu straturi de lemn dulce ce se impletesc cu notele de zahar brun si caramel intr-un postgust perfect echilibrat, prelung si delicat.
RON DE JEREMY SPICED HARDCORE este produs de maestrul Don Pancho Fernandez, la care se adaugă o selecÈ›ie de mirodenii È™i fructe speciale. Rezultatul este un rom bogat în note de ghimbir, nucÈ™oară, portocală, scorÈ›iÈ™oară, condimente, vanilie, caramel, cardamom, suc de portocale, zahăr brun È™i ciocolată.
Ron de Jeremy XXXO 26 YO este un rom frumos echilibrat și sofisticat, bogat și plin de corp, oferind note delicate de mălai, vanilie, miere și stejar. Gustul este luxos si persistent.
Produs la poalele vulcanului Montagne Pelee in Nordul insulei Martinica, Rhum JM Millesime 2002 este un vintage imbatranit in butoaie de stejar, bogat in arome de zahar brun si prajitura de nuci.
Gustul Santiago de Cuba 12 YO este perceput de mulÈ›i ca fiind moale, rotund È™i totuÈ™i puternic È™i plin de corp. Acest rom este perfect echilibrat în gust È™i aromă. Lasat la maturat in butoaiele de stejar selectate, romul s-a odihnit timp de 12 ani în climatul tropical-cubanez È™i a dezvoltat astfel caracterul său unic.
ROM SANTIAGO DE CUBA 20 YO este romul de cea mai inalta calitate, care are butoaie de stejar indelung maturate, pentru a obtine calitatile perfecte. Santiago de Cuba 20 YO are o frumoasă culoare ambră întunecată, un miros dulce È™i foarte fin, gustul este extrem de delicat, dulce până la miere si o aromă de lungă durată. Acest Santiago de Cuba 20 YO a fost iniÈ›ial lansat pentru a sărbători cea de-a 485-a aniversare a oraÈ™ului Santiago de Cuba în anul 2000.
Îmbătrânit în butoaie de stejar Allier È™i Limousin, acest rom captivant, SAVANNA RHUM VIEUX TRADITIONNEL 3 YO, dezvăluie note de fructe exotice, cu un aspect lemnos subtil. Rafinat si cu eun gust uÈ™or de alun, acest rom este un produs premium.
Romul Six Saints Caribbean este invechit in butoaie de bourbon, unde isi definitiveaza pe deplin personalitatea si capata valente deosebite, excelente in cocktailuri. Desi provine din Grenada, cunoscuta ca „insula condimentelor”, nu va asteptati ca acesta sa fie un rom condimentat, ci mai degraba un rom simplu, extrem de parfumat.
Romul SIX SAINT CARIBBEAN PEDRO XIMENEZ a fost imbatranit prima data în butoaie tradiÈ›ionale, apoi a suferit o a doua maturare in butoaie, care conÈ›ineau Sherry Pedro Ximenez. Acest rom are o culoare aurie È™i un parfum dulce, cu note de fructe tropicale, nucă de cocos, vanilie È™i cireÈ™e. Finisajul este complex, îmbogățit cu caramel, ananas È™i pere.
Stroh 80 este diferit faţă de oricare alt rom gustat vreodată, profilul său unic datorandu-se amestecului inedit de ceai negru, ierburi aromatice ÅŸi fructate. Sortimentul a fost creat pentru prima dată în anul 1832, de către Sebastian Stroh, rămânând până în ziua de azi un rom legendar ÅŸi un simbol naÅ£ional. Aromele de caramel ÅŸi vanilie conturează un buchet aromatic inedit. Sortimentul se adresează cunoscătorilor ÅŸi poate fi savurat tip shot, într-un cocktail sau într-un desert în stil austriac.
Romul Summum 12 YO Reserva Especial combină diverse romuri vechi de 12 ani, pentru a crea o experiență de primă clasă. Împreună cu 3 miniaturi nobile ale mărcii, vă aÈ™teaptă un amestec special de distilate mari de trestie de zahăr, care oferă cu faÈ›etele sale o perspectivă minunată asupra artei distilante a mărcii Summum. Amestecul din Republica Dominicană se prezintă cu note de miere, un indiciu de cafea, ciocolată, vanilie È™i lemn.
Mauritius găzduieÈ™te 6 distilerii È™i rămâne una dintre puÈ›inele țări care oferă atât romuri tradiÈ›ionale, cât È™i agricole, întunecate, uÈ™oare È™i condimentate. Romul TURQUOISE BAY RESERVA are arome dulci de zahăr, melasă, piersică caramelizată È™i scorÈ›iÈ™oară uÈ™oară. Un rom elegant, matasos, cu greutate medie, cu note de budinca de ananas, sirop diluat si condiment dulce.
Produs din distilarea trestiei de zahar fermentate, Virgin Gorda 1493 este un amestec de romuri din Insulele Caraibe, Barbados, Trinidad, Guatemala ÅŸi Jamaica. Romul din Trinidad oferă note proaspete ÅŸi arome de vanilie, cel din Guatemala completeaza amestecul ÅŸi subliniaza notele florale. Romul din Barbados, cel mai vechi din acest cupaj, surprinde cu note de lemn, puternice ÅŸi intensă, caracteristice procesului de învechire, iar cel din Jamaica, deÅŸi într-o cantitate mai mică în cupaj, aduce un plus de complexitate.
Acest rom VIZCAYA CUBAN CASK 12 YO din Republica Dominicană este realizat prin amestecarea băuturilor spirtoase distilate din suc de trestie de zahăr, care a stat 6 ani în butoaie de stejar bourbon. VIZCAYA CUBAN CASK 12 YO creează un buchet bogat È™i complex, cu note subtile de vanilie.
Trinidad este cea mai sudică insulă din Caraibe ÅŸi una dintre ţările cu cea mai bogată tradiÅ£ie în producerea romului de calitate înaltă. Un mediu unic, unde a luat loc naÅŸtere romul Zaya Gran Reserva. Zaya Gran Reserva este rezultatul unei reÅ£ete patentate, un amestec de romuri foarte atent selecÅ£ionate, care au fost distilate de 5 ori ÅŸi învechite în butoaie mici de stejar, minim 12 ani.
ARMAGNAC BARON DE SIGOGNAC DE 15 ANI GIFT BOX este un Armagnac de inalta calitate, invechit in butoaie de stejar mai mult de 15 ani, cu un gust rafinat.Forma de prezentare: cutie-cadou
BARON DE SIGOGNAC XO PLATINUM este un armagnac realizat si imbuteliat de familia Guasch. Farmecul acestui armagnac este reprezentat de aromele vibrante de vanilie, caramel si fructe, alaturi de notele usor picante, ce confera bauturii un adevarat deliciu.
Produs in regiunea Bas Armagnac, din struguri Ugni Blanc si Baco, acest armagnac este cel mai tanar membru din familia Chateau. Este definit de un buchet bogat de arome: caramel, vanilie si fructe, completat de note de paine prajita.
Produs in zona Bas-Armagnac, din struguri Folle Blanche, acest armagnac este invechit in butoaie de stejar cel putin 15 ani, pentru a avea acest gust catifelat si aromat. Servit rece sau la temperatura camerei, acest armagnac isi arata bogatia de arome.
Ai peste 18 ani?