BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Pate porc – „Ferma Gruiu”
Ingrediente: carne porc, slanina, ficat, ceapa, sare, piper, nucsoara, ienibahar.
Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Pulpa Mangalita la garnita – „Ferma Gruiu”
Ingrediente: pulpa Mangalita, sare, untura porc.
Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Pulpa porc romanesc la garnita – „Ferma Gruiu”
Ingrediente: pulpa porc, sare, untura porc.
Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.
Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 78%, slanina porc 17%, vin rosu sec 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.
Recomandari: A se pastra la o temperatura de 0 – 14°C.
Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.
Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 78%, slanina porc 17%, vin rosu sec 1%, boia de ardei dulce 1%, peperocino pudra 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.
Recomandari: A se pastra la o temperatura de 0 – 14°C.
Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.
Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 80%, slanina porc 20%, vin rosu sec 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.
Recomandari: A se pastra la o temperatura de 8-12° C.
Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.
Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 80%, slanina porc 20%, vin rosu sec 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, usturoi proaspat maruntit 0.25%, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.
Recomandari: A se pastra la o temperatura de 8-12° C.
Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.
Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 80%, slanina porc 20%, vin rosu sec 1%, boia de ardei dulce 1%, peperocino pudra 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.
Recomandari: A se pastra la o temperatura de 8-12° C.