Bacanie

Venim cu o selectie de produse romanesti din cele mai fine. Incercam sa acoperim o arie cat mai variata de produse gourmet romanesti: zacusca, mustar, miere de albine, dulceata, siropuri naturale. Livram in toata Romania.

Mustar Doamne Fereste Editia Hindusa 260g.

"Ingredientele traditionale indiene alese cu grija importate direct, transforma crema intr-o calatorie senzoriala pe cat de picanta, pe atat de surprinzatoare. O alchimie de arome menita sa coloreze cu totul diferit orice fel de mancare cu care o vei pune impreuna. Atentie: poate include urme puternice de dor de duca." Recomandari: Incearca-l acolo unde mustarul clasic nu cuteza! Este minunat cu sufleuri, clatite aperitiv, omlete, cascaval pane, legume la gratar, falafel sau peste si se stinge bine cu un vin alb.  

"De pe potecile Nepalului pana pe malurile nesfarsite ale Fluviului Vietii, am cautat aromele indiene care stiu sa spuna povesti vechi de milenii. Le-am adus impreuna intr-o masala parfumata, pe cat de bogata in gust, pe atat de echilibrata. Editia Hindusa a mustarului-crema de Doamne Fereste este primul produs de fuziune facut la Tecuci, acolo unde consideram ca se face cel mai gustos si mai autentic mustar romanesc. Doamne Fereste este despre surpriza. Surpiza descoperirii a ceea ce este nou. Surpriza regasirii a ceea ce a fost uitat. Dar mai ales aceea a secundei pe care o traiesti intens. Toate produsele noastre sunt picante, naturale si facute cu grija si mandrie aici, in Romania."

Ingrediente: apa, mustar boabe, selectie de arde iute macinat, turmeric, coriandru, scortisoara, chimen, cuisoare, piper negru, sare, otet din vin, zahar, riboflavina (colorant natural), ulei de lamaie, condimente.

Nu contine conservanti sau coloranti artificiali. 

Borcan 260g

Mustar Doamne Fereste Editia Persana 260g

In 2020, Doamne Fereste a spus „Sa fie Persan!” Te vei indrăgosti la prima degustare de amestecul ierburilor delicate de pe colinele Iranului. Stim ca unele gusturi sunt mai slabe de inger, motiv pentru care am creat sortimentul Persan mai putin picant, ca sa rasufli usurat.

 Noul sortiment de mustar te cucereste cu amestecul ierburilor delicate de pe colinele Iranului, cimbrisor si susan, mai putin iute si cu arome echilibrate.

Borcan 260g

Este primul mustar cu cacao facut pe plaiurile mioritice, dupa o reteta bazata pe traditiile culinare din Oaxaca, Mexico si pe ingedientele vechilor azteci. Pastreaza un echilibru subtil intre catifelarea ciocolatei, vivacitatea ardeilor si personalitatea boabelor de mustar. Dedicat celui rafinat si deschis experientelor inedite.

Recomandari: Cu orice fel de mancare pe care nu-l consideri destul de rafinat. E un companion perfect pentru portocale in sandwich-uri exotice, pentru ton si ceapa, pentru branzeturi maturate, produse afumate, dressing-uri pentru salate si alaturi de un vin rosu.
"Ne-am intors din platoul mexican cu nostalgia sosurilor mole, intense precum istoria precolumbiana. Cand am pus condimentele la treaba si la rasnita, la
Tecuci s-a auzit putin din vuietul oceanului si s-a simtit aerul umed al junglei. Ne-a iesit o crema de mustar cu un gust intens si greu de uitat, cam ca anul
sabatic la care visezi de prea mult timp.

Doamne Fereste este despre surpriza. Surpriza descoperirii a ceea ce este nou. Surpriza regasirii a ceea ce a fost uitat. Dar mai ales aceea a secundei pe care o traiesti intens. Toate produsele noastre sunt picante, naturale si facute cu grija si mandrie aici, in Romania."

Ingrediente: apa, mustar boabe, selectie de ardei iute macinat, cacao, extract natural de vanilie, riboflavina (colorant natural), piper negru, sare, otet din vin, zahar, condimente.
Borgan 260g.
Nu contine conservanti sau coloranti artificiali.

 

Rasnita cu boabe de ardei mixte 160G, este un meganism reincarcabil cu macinare reglabila de la fin la grosier. Mecanismul rasnitei este din ceramica, cu o bara interioara din aluminu.
Ingrediente: ardei iute
Tara de origine: Italia
Instructiuni de utilizare: Ideal pentru oferte pentru carne, peste, branzeturi si cacao.
Conditii de pastrare: Recomandam depozitarea intr-un loc racoros, uscat, fara mirosuri neplacute, departe de surse de caldura.

Informatii nutritionale per 100 g:

  • Energie: 1278 kJ / 309 kcal
  • Grasimi: 14.3 g, din care acizi grasi saturati 2.4 g
  • Carbohidrati: 14.2 g, din care zaharuri 7 g
  • Proteine: 13.5 g
  • Sare: 0 g

Rasnita cu boabe de piper mixte 210G, este un meganism reincarcabil cu macinare reglabila de la fin la grosier. Mecanismul rasnitei este din ceramica, cu o bara interioara din aluminu.
Ingrediente: mix de piper (piper negru, piper alb, piper verde, piper roz ''Schinus''
Tara de origine: Italia
Instructiuni de utilizare: Ideal pentru sosuri pe baza de unt si carne la gratar.
Conditii de pastrare: Recomandam depozitarea intr-un loc racoros, uscat, fara mirosuri neplacute, departe de surse de caldura.

Informatii nutritionale per 100 g:

  • Energie: 1171 kJ / 280 kcal
  • Grasimi: 3.3 g, din care acizi grasi saturati 0 g
  • Carbohidrati: 38 g, din care zaharuri 0.6 g
  • Proteine: 11 g
  • Sare: 0.1 g
Pentru că a fost fermecător, rafinat, cu gusturi alese și manierat, Imperiul Bizantin a fost considerat decadent, așa cum și Doamne Ferește poate fi, dar nu este.
DecadenÈ›a s-a oprit la Tecuci, acolo unde, prin voia Domnului, ingrediente preÈ›ioase au fost sacrificate întru credinÈ›a că gustul ediÈ›iei bizantine este dar divin.
Nu putem promite că veÈ›i auzi îngeri cântând, dar vă spunem cu certitudine că scorÈ›iÈ™oara este ingredientul ce poate aduce pacea pe pământ.
 
Ingrediente: apa, mustar boabe, selectie de ardei iute, scortisoara, piper negru, cuisoare, chimion, carddamon, sare, otet din vin, zahar, colorant natural: riboflavina.
 
Alergeni: contine mustar
 
Gramaj: 290g
 
Nu contine conservanti sau coloranti artificiali.
 
 
 

Sos de rosii datterini decojite, busuioc si ulei de masline extravirgin.

Ingrediente: pulpa de rosii, rosii datterini decojite, ulei de masline extra virgin, busuioc si usturoi. Fara conservanti sau coloranti.

Legumele Casa Iuorio sunt rezultatul agriculturii durabile. Sunt cultivate in camp deschis si fara a folosi agenti chimici, pe terenul nostru din Palomonte (SA). Recoltarea se face manual, fara ajutorul mijloacelor mecanice. Legumele sunt selectate alegandu-le doar pe cele perfect coapte, spalate sub jet de apa si apoi pregatite de mainile experte ale unor femei localnice. Imediat dupa colectare. Pana si borcanele sunt pregatite manual, pana la etichetare.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 383 kj – 91 kcal
  • Grasimi: 6,8 g din care saturate: 1 g
  • Carbohidrati: 5,3 g din care zahar: 4,5 g
  • Fibre: 1,5 g
  • Proteina: 1,7 g
  • Sare: 1,3 g

Ideal pentru condimentarea pastelor, pentru pizza sau bruschete.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 2-3 zile.

 

 

Sos din rosii datterino, ardei iute si ulei de masline extravirgin, fabricate manual in ferma noastra 314 ml.

Ingrediente: pulpa de rosii, rosii curmale decojite, ulei de masline extra virgin, sare, ceapa, ardei iute, usturoi, busuioc. Fara conservanti si coloranti.

Legumele Casa Iuorio sunt rezultatul agriculturii durabile. Sunt cultivate in camp deschis si fara a folosi agenti chimici, pe terenul nostru din Palomonte (SA). Recoltarea se face manual, fara ajutorul mijloacelor mecanice. Dupa recoltare, la ferma Casa Iuorio, ne ocupam de procesare, in laboratorul adiacent campurilor. Legumele sunt selectate alegandu-le doar pe cele perfect coapte, spalate sub jet de apa si apoi pregatite de mainile experte ale unor femei localnice. Imediat dupa colectare. Pana si borcanele sunt pregatite manual, pana la etichetare.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 373 kj – 89 kcal
  • Grasimi: 7.4 g din care saturate: 1.1 g
  • Carbohidrati: 3.9 g din care zahar: 2.8 g
  • Fibre: 1,1 g
  • Proteina: 1,2 g
  • Sare: 1,6 g

Potrivit pentru condimentarea pastelor, atat proaspete, cat si umplute, si pentru feluri secundare pe baza de carne.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 2-3 zile.

 

 

Sos de rosii, vinete si ulei de masline extravirgin 314 ml.

Ingrediente: pulpa de rosii, rosii curmale decojite, vanata, ulei de masline extra virgin, ceapa, sare. Fara conservanti si coloranti.

Legumele Casa Iuorio sunt rezultatul agriculturii durabile. Sunt cultivate in camp deschis si fara a folosi agenti chimici, pe terenul fertil din Palomonte (SA). Recoltarea se face manual, fara ajutorul mijloacelor mecanice. Dupa recoltare, la ferma Casa Iuorio, se ocupam de procesare, in laboratorul adiacent campurilor. Legumele sunt selectate alegandu-le doar pe cele perfect coapte, spalate sub jet de apa si apoi pregatite de mainile experte ale unor femei localnice. Imediat dupa colectare. Pana si borcanele sunt pregatite manual, pana la etichetare.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 304 kj – 72 kcal
  • Grasimi: 5,6 g din care saturate: 0.8 g
  • Carbohidrati: 3.5 g din care zahar: 2.8 g
  • Fibre: 1,4 g
  • Proteina: 1,2 g
  • Sare: 0.8 g

Ideal pentru condimentarea pastelor dar si pentru bruschete.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 2-3 zile.

 

 

 

 

Sos vegan din ardei capia, cu ardei uscati si ulei de masline extravirgin 250 ml. Ardeii uscati, uscati in mod natural la soare, folositi in aceasta reteta dau o aroma mai intensa si mai hotarata maionezei. Sosul vegan provine din procesarea manuala a legumelor de sezon, efectuata in laboratorul intern al aceleiasi ferme. Este 100% vegetal, preparat cu foarte putine ingrediente.

Ingrediente: ardei; ulei de masline extra virgin; suc de lamaie; sare de mare intreaga; ardei uscati. Fara conservanti si coloranti. Fara oua, lapte si zaharuri adaugate.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 929 kj – 222 kcal
  • Grasimi: 21 g
  • din care saturate: 3,1 g
  • Carbohidrati: 5,2 g din care zahar: 5.2 g
  • Fibre: 2.6 g
  • Proteina: 1,2 g
  • Sare: 0.76 g

Ideal pentru a insoti branzeturile, pentru a umple sandvisuri, pentru a asezona pastele, ca sos pentru carne si peste.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 1-2 saptamani. Se recomanda adaugarea unui strop de ulei de masline extravirgin la suprafata pentru a asigura valabilitatea.

Sos de vinete 250 ml.

Produsul vegan provine din procesarea manuala a legumelor de sezon, efectuata in laboratorul intern al aceleiasi ferme. Este 100% vegetal, preparat cu doar patru ingrediente.

Ingrediente: vanata; ulei de masline extra virgin; suc de lamaie; sare de mare intreaga.

 Fara conservanti si coloranti. Fara oua, lapte si zaharuri adaugate.

 Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 947 kj – 226 kcal
  • Grasimi: 22 g, din care saturate: 3,2 g
  • Carbohidrati: 4,7 g din care zahar: 2,4 g
  • Fibre: 1,9 g
  • Proteina: 0,6 g
  • Sare: 0,89 g

Ideal pentru a insoti branzeturile, pentru a umple sandvisuri, pentru a asezona pastele, ca sos pentru carne si peste.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 1-2 saptamani. Se recomanda adaugarea unui strop de ulei de masline extravirgin la suprafata pentru a asigura valabilitatea.

Sos vegan de anghinare 250 ml. Fabricat din inimioare de anghinare de prima alegere (in ferma noastra nu folosim deseuri pentru productie). Produs manual din legumelor de sezon, efectuata in laboratorul intern al aceleiasi ferme. Este 100% vegetal, preparat cu doar patru ingrediente.

Ingrediente: anghinare; ulei de masline extra virgin; suc de lamaie; sare de mare intreaga. Fara conservanti si coloranti. Fara oua, lapte si zaharuri adaugate.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 1179 kj – 281 kcal
  • Grasimi: 28 g, din care saturate: 4.1 g
  • Carbohidrati: 2.4 g, din care zahar: 0.7 g
  • Fibre: 6 g
  • Proteina: 2 g
  • Sare: 0,8 g

Ideal pentru a insoti branzeturile, pentru a umple sandvisuri, pentru a asezona pastele, ca sos pentru carne si peste.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 1-2 saptamani. Se recomanda adaugarea unui strop de ulei de masline extravirgin la suprafata pentru a asigura valabilitatea.

Sos vegan din dovlecei, soiul San Pasquale, lungi si de culoare verde inchis 250 ml. Fabricat cu legume de prima alegere (in ferma noastra nu folosim deseuri pentru productie). Este 100% vegetal, preparat cu doar patru ingrediente.

Ingrediente: dovlecel, ulei de masline extra virgin, suc de lamaie, sare. Fara conservanti si coloranti. Fara oua, lapte si zaharuri adaugate.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 1132 kj – 270 kcal
  • Grasimi: 28 g, din care saturate: 4.1 g
  • Carbohidrati: 2.4 g din care zahar: 0.7 g
  • Fibre: 6 g
  • Proteina: 2 g
  • Sare: 0,8 g

Ideal pentru a insoti carnea si pestele; de intins pe pizza, focaccia si bruschete; ca si condiment pentru paste si orez; ca umplutura pentru paste proaspete.

Odata deschis borcanul, produsul poate fi pastrat la frigider la +5°C maxim 1-2 saptamani. Se recomanda adaugarea unui strop de ulei de masline extravirgin la suprafata pentru a asigura valabilitatea.

Sos de rosii, carne de vita, carne de porc si ulei de masline extravirgin 314 ml. Reteta tipica gastronomiei Italiei realizata cu bucati alese de vita si porc, pulpa de rosii, ceapa, ulei de masline extravirgin. Gatitul la foc lent da sosului o aroma unica si de nedescris.

Ingrediente: pulpa de rosii, ulei de masline extra virgin, rosii, carne de vita, carne de porc, vin rosu, ceapa, sare, busuioc, piper, nucsoara. Fara conservanti si coloranti.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 868 kj – 207 kcal
  • Grasimi: 18 g, din care saturate: 3.4 g
  • Carbohidrati: 5.5 g, din care zahar: 5.3 g
  • Fibre: 1,5 g
  • Proteina: 5.9 g
  • Sare: 1.7 g

Ideal pentru paste, pizza sau bruschete.

Odata deschis borcanul, se pastreaza la frigider la +5°C si se consuma in decurs de o saptamana.

Ulei extras la rece din masline cultivate pe dealurile provinciei Salerno si sticla de Marasca. Maslinele sunt culese manual si presate la rece in 24 de ore, astfel incat temperaturile sa nu depaseasca niciodata 27 de grade. Acest lucru permite ca caracteristicile organoleptice ale uleiului sa fie pastrate intacte.

Este ideal sa adaugati, atat in timpul gatitului, cat si in stare cruda, pentru a aromatiza supe de leguminoase, salate mixte si bruschete. Se recomanda si pentru prajit.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 3378 kj – 822 kcal
  • Grasimi: 91 g, din care saturate: 13 g, mononesaturati: 66 g, polinesaturati: 6,9 g
  • Carbohidrati: 0 g, din care zahar: 0 g
  • Proteina: 0 g
  • Sodiu: 0 g

Ulei extras la rece din masline cultivate pe dealurile provinciei Salerno si sticla de Marasca. Maslinele sunt culese manual si presate la rece in 24 de ore, astfel incat temperaturile sa nu depaseasca niciodata 27 de grade. Acest lucru permite ca caracteristicile organoleptice ale uleiului sa fie pastrate intacte.

Este ideal sa adaugati, atat in timpul gatitului, cat si in stare cruda, pentru a aroma supe de leguminoase, salate mixte de tara si bruschete. Se recomanda si pentru prajit.

Valori nutritionale per 100g:

  • Energie: 3378 kj – 822 kcal
  • Grasimi: 91 g, din care saturate: 13 g, mononesaturati: 66 g, polinesaturati: 6,9 g
  • Carbohidrati: 0 g, din care zahar: 0 g
  • Proteina: 0 g
  • Sodiu: 0 g

Miere delicioasa facuta de un apicultor local. Nu te vei putea opri sa mananci mai mult. Alergenii de mai jos se bazeaza pe reteta folosita pentru acest produs. Cu toate acestea, ele vin cu avertismentul ca nucile, lactatele, glutenul si soia sunt prezente.

 

Rosii uscate calabrese in ulei D'Amico, fara gluten, 280 g sunt perfect condimentate, pentru a adauga savoare preparatelor tale sau pentru a fi consumate ca starter. Pot reprezenta un aperitiv excelent alaturi de un sos de masline si niste bruschete crocante, sau chiar intr-o salata principala.

Broccoli fiert, condimentat D'Amico 290g este produs din legume atent selectate si acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 3 zile.

Masline verzi Bella di Cerignola, cu samburi in saramura, fara gluten, Maxi D'Amico 730g sunt atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete cat si a sistemului de conservare aplicat acestora. 

Dupa deschidere, pastrati la frigider, in sucul propriu, si consumati in maxim 15 zile.

Sos Pesto Genovese D'Amico 130g este realizat din produse atent selectate si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: busuioc 46%, ulei de floarea soarelui, branza Grana Padano ( lapte, sare, cheag, conservant: lizozim din ou) , ulei de masline extravirgin, nuci caju, fibre vegetale, zahar, sare, branza pecorino (lapte, sare, cheag), pudra de cartof, nuci de pin, corector de aciditate: acid lactic, arome naturale, usturoi.

Dupa deschidere, pastrati la frigider, si consumati in maxim 3 zile.

Sos picant alla calabrese cu ardei iuti este realizat din ardei atent selectionati si se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: rosii cuburi, concentrat de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, zahar, ulei de masline extravirgin, usturoi, amidon de orez, ardei iute 0.13%, patrunjel.

Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in maxim 3 zile.

Dovlecei in ulei de floarea soarelui D'Amico 280 g sunt deosebit de gustoasi si perfect condimentati! Ideali ca starter, dar si ca garnitura.

Ingrediente: dovlecei zucchini, ulei de floarea soarelui, otet din vin, ulei de masline extravirgin, sare, ardei iute, plante aromatice, corectori de aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.

Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in maxim 15 zile.

 

Ciuperci mixte in ulei de floarea soarelui D'Amico 280g atent selectate, se acorda o atentie deosebita atat pentru cantitatea de materie prima folosita in retete, cat si a sistemului de conservare aplicat acestora.

Ingrediente: ciuperci 56% (mix de ciuperci: muschi “volvariella volvacea” cultivat “Agaricus bisporus” din familia “Pholiota nameko mutabilis”, shi take “Lentinus edodes”), ulei de floarea soarelui, otet de vin, ulei de masline extravirgin, ardei, sare, adei iute, plante aromatice, corector de aciditate acid citric, antioxidanti acid ascorbic.

Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in maxim 15 zile.