Specialitati din trufe de padure

Specialitati gourmet cu si pe baza de trufe de padure de la Tartufi Jimmy si de la Giuliano Tartuffi.

Aceasta delicatesa cremoasa este perfecta pentru o multime de preparate: aperitive, paste, orez, fripturi, omleta, sandvis. Pentru a te bucura din plin de calitatile ei, foloseste 10g de crema pentru fiecare portie. Produs in Italia.

  Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. - See more at: https://saveur.ro/saveur.ro/delicatese/trufe-de-padure/crema-de-hribi-si-trufa-alba#down

Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.  

160g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 2% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.   

Cadou pentru gurmanzi si sofisticati.
Contine:

  • 1 specialitate de parmezan cu trufe 80g
  • 1 crema de hribi si trufa alba 80g
  • 1 specialitate de anghinare cu trufe 80g.
3x80g
Specialitate de parmezan cu trufe. Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5%(lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270. Vezi alte detalii.

Crema de hribi si trufa alba. Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Vezi alte detalii.

Specialitate de anghinare cu trufe. Ideala la sosuri pentru crostini si ca umplutura pentru diverse feluri de mancare. Ingrediente: anghinare 65%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 5% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aroma, patrunjel, piper. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile. 

 

Contine:

  • Miere poliflora aromata cu trufa 40g
  • Crema de parmezan si trufa Bianchetto 45g
  • Crema de hribi si trufa alba 45g
  • Tartufata (7% trufa) 50g
  • Sare marina cu trufa de vara 50g

 

Set-cadou foarte potrivit pentru gurmanzi sau pasionati de gatit.

Contine:

  • crema de pramezan si trufa Bianchetto 45g
  • tagliatelle cu trufe albe 250g

 

Un set-cadou foarte potrivit pentru gurmanzi sau pasionati de gatit.
 
Contine:

  • tartufata 50g
  • paste strangozzi cu trufa neagra 250g

 

Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.  

180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.  

Delicios, pentru gurmanzi si sofisticati. Contine: 1 Salsa Tartufata 50 g 1 Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45 g 1 Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml.

Ingrediente: Salsa Tartufata 50 g: ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), uleide masline extravirgin, ulei defloarea soarelui, masline negre, trufa de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), arome, sare.Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45g: smantana (din lapte), Parmigiano Reggiano DOP 5% (lapte, sare, cheag),trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb di mais, sare, arome. Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml: ulei de masline extravirgin, arome. Termen de valabilitate: 24 de luni. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. Dimensiune cutie: 6 x 17 x 16 cm    - 

Potrivit ca sos pentru paste: foloseste 40-45 g de produs, incalzeste-l in tigaie timp de 1 minut si amesteca-l cu putin apa de la paste inainte de a-l omogeniza in compozitie. 

 80g Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5% (lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270.   Termen de valabilitate: 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 3 zile. Alergeni: lactoza. 

Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust. 

180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome.   Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. 

Pentru a savura la maxim acest produs este recomandat sa folositi 20g pentru fiecare portie. Merge excelent ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, precum si ca baza pentru toate preparatele cu trufe de padure.

75 g   Ingrediente: crema de unt 93,5%, trufa alba (tuber magnatum pico),  5% trufa alba de primavara (Tuber borchii Vitt), 0,5%, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.

Paste delicioase  cu ou si trufe albe, se combina perfect cu unt, parmezan si fasii de trufa alba.

 250 g   Ingrediente: faina de grau dur, oua 20%, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. 

Pentru preparate 100% declicioase, foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste sosul in tigaie 5 minute, adauga sare si ulei de masline. Ideal ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, feluri principale, precum si ca baza pentru orice mancaruri cu trufe. 

80 g   Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 7% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 14 zile. 

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.
Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

In anul 2012, Tartufissima No.19 au fost alese si incluse in ‘’Lucrurile preferate ale lui Oprah Winfrey’’, celebra lista intocmita de aceasta pentru festivitatea de Craciun.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Combinatia perfecta intre regele vinurilor din zona Langhe si trufele negre de padure. Un gust greu de explicat in cuvinte. Reteta fiind una din cele mai apreciate din Piemonte.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.
Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata.
Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul cutrufe topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Trufa de padure din Piemont face casa buna cu pretiosul sofran ‘’La Mancha’’ din care ia nastere cel mai gustos si sofisticat fel de mancare.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata. Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Tagliatellele Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume. Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Tagliolini Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa, cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Datorita experientei de 30 ani in lumea culinara, Tartuflanghe a reusit sa creeze Risotto Instant cu trufe de padure.
Tot ce aveti nevoie pentru preparare este apa si cateva minute pentru a-l pregati!

Unul din cele mai gustoase si apreciate feluri de mancare din traditia italiana poate fi facut acum usor si rapid in propria bucatarie.

Recomandarea bucatarului:
Intr-o cratita se adauga apa fierbinte  si se gateste la foc mic, amestecand mereu, pana devine cremos. Mixul de risotto contine branza Parmigiano Reggiano, smantana, unt sis are, astfel nu mai aveti nevoie sa adaugati nimic in plus.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Aceasta pudra cu aroma de trufa alba este numai buna pentru a oferi o tusa finala preparatului de mancare. Poate fi presarata pe paste, pizza, salate, retete cu oua si cartofi, file de carne sau chiar si peste. Folositi-l ca si condiment pentru a va imbogati retetele sau pentru a crea sosuri si condimente gustoase. Nu veti da gres!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Fiti pregatiti sa primiti in bucataria voastra o noua textura a celui mai tipic sos italian care mentine aroma originala a pesto-ului proaspat cules din insoritele meleaguri ale Genovei.

O noua tehnica inovatoare care nu implica gatitul si pastreaza caracteristicile originale ale busuiocului. Gustul fiind unul fin si intens.

Poate fi folosit ca sos, prin adaugarea de apa si ulei de masline extravirgin.
In pulbere poate fi folosit foarte bine ca si condiment, presarat peste rosii, mozzarella, burrata dar foarte bun si pentru a condimenta feluri principale precum pestele sau fructele de mare, paste, pizza.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Aceasta pudra cu aroma de branza si trufa alba este numai buna pentru a oferi o tusa finala preparatului de mancare.

Presarati-o peste paste, risotto, gnocchi, ravioli, tortelli. Condimentati pastele cu un pic de ulei sau unt si apoi adaugati pudra cu braza si trufa alba ca o finisare gustoasa.
O puteti incerca si in supe de legume sau cartofi.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: parmesan liofilizat (Parmigiano Reggiano) 32%, unt in pulbere, praf de zer, faina de orez, sare, arome naturale (lapte), piper, trufa alba liofilizata 0,1% (aprox. 0,6% din trufa proaspata).

Aceasta pudra absolut delicioasa din creveti rosii mediteraneeni merge numai bine presarata peste spaghete, carpaccio sau tartare de peste si carne, file de peste, crustacee si supe ce au la baza peste.

Odata ce felul de mancare este gatit, imbogateste-i gustul cu un pic de ulei, unt sau orice alt sos care va place iar apoi presarati pudra din creveti rosii! Gustul va fi unic, credeti-ne!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de orez, creveti rosii 22%, sare, rosii in pulbere, aroma naturala, piper, zahar, capere, chilli, ierburi aromate, suc de lamaie. Poate contine urme de peste si crustacee.
 

Recomandate ca si aperitiv, aceste mini grisine cu aroma de trufa neagra sunt dospite natural. Excelente si cu salate, supe, branzeturi sau carne.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline 8%, trufa de vara 2%, sare de mare, drojdie, faina de grau maltit, aroma. Poate contine urme de seminte de susan si soia.