CIOCOLATA

Ciocolata este intotdeauna un cadou ideal. Avem mai multe tipuri de ciocolata fina si suntem siguri ca puteti alege pe cea care va va satisface gustul. Puteti alege ciocolata fina belgiana Valentino, cu o oferta variata de praline, ciocolata englezeasca Holdsworth, ciocolata spaniola Amatller, trufe din ciocolata Monty Bojangles si cate si mai cate. Puteti alege de pe site-ul nostru www.saveur.ro sau ne puteti contacta pentru detalii.

Trufele lui Monty sunt preparate cu dragoste in Angers, Franta, fiind bazate pe o reteta traditionala care dateaza inca din anul 1934. Papilele tale gustative nu vor fi capabile sa reziste acestui asortiment minunat de trufe. 35 de trufe ambalate individual, 6 arome distincte - fiecare dintre ele castigatoare a prestigioaselor premii Great Taste Award - este imposibil sa nu te indragostesti macar de una dintre aceste bunatati.

MONTY BOJANGLES TASTE ADVENTURES 135G contine 3 sortimente de trufe: Trufe Choccy Scoffy cu gust intens de ciocolată, Flutter Scotch Heart cu gust de chipsuri cu sare si Berry Bubbly Sense, cu aroma de bomboane cu zmeură.

În ultimii ani, Perú devine unul dintre principalii producători de cacao aromatica. AMATLLER CACAO PERU 70G este o combinație de nuci cu alimente picante. Un gust cu adevarat subtil și elegant.

Cacao a fost introdus în Uganda în timpul colonizării britanice și, de atunci, a devenit o sursă de venit foarte importantă pentru mulți fermieri. Principala zonă de cultivare este Valea Semuliki.

Soiurile de cacao Forastero și Trinitario, este prăjit ușor, pentru a-și spori personalitatea și eleganța.

Combinația sa de arome te va lăsa surprins, amestecând fructele tropicale și nucile. Ușor astringent si dulce pe gust.

Realizat cu 74% boabe de cacao din soiul Trinitario din Madagascar, acesta este unul dintre cele patru soiuri din colecția de cacao aromat.
În industria ciocolatei, Madagascar este cunoscut ca bijuteria coroanei cultivării cacaoului și este renumit pentru producerea de cacao intens fructat, cu arome delicate. Principala zonă de cultivare este regiunea Văii Sambirano.

Cacao este prăjit pentru a-și respecta aromele originale cât mai mult timp posibil. 

Se remarcă aciditatea acestui soi de cacao. Prezintă note citrice strălucitoare și un final picant.

Realizat cu 72% boabe de cacao din soiul O'Payo din Nicaragua, acesta este unul dintre cele patru soiuri din colecția de Cacao aromatica. Producția de cacao din Nicaragua este destul de mică (situată în principal în rezervația biosferei Bosawas), dar renumită pentru finețea și aromele delicate ale boabelor sale de cacao, precum soiul O’payo, protagonistul acestei ciocolate.

AMATLLER CHOCOLATE 72% CACAO NICARAGUA 70G se remarcă datorită notelor sale de fructe confiate și condimente. Ciocolată cu multa personalitate și vitalitate.

Realizat din 85% boabe de cacao din Ghana și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără aromă adăugată.

Cacao din Ghana este din soiul Forastero, cu o aromă pronunțată de fructe.

Realizat din 85% boabe de cacao din Ecuador și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără alte arome adăugate. Cacao ecuadorială, de tip Arriba, este de tip Forastero si aparține grupului de cacao „cu aromă fină”. AMATLLER CHOCOLATE 85% CACAO ECUADOR este o ciocolata armonioasă și delicată, cu atingeri florale ușoare, care se combină perfect cu notele de nuci.

Realizat din 70% boabe de cacao din Ghana și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără aromă adăugată.

Cacao din Ghana este din soiul Forastero, cu o aromă pronunțată de fructe.

Realizat din 70% boabe de cacao din Ecuador și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără alte arome adăugate. Cacao ecuadorială, de tip Arriba, este de tip Forastero si aparține grupului de cacao „cu aromă fină”. AMATLLER CHOCOLATE 70% CACAO ECUADOR este o ciocolata armonioasă și delicată, cu atingeri florale ușoare, care se combină perfect cu notele de nuci.

Realizat din 32% boabe de cacao din Ghana și aromatizat cu păstăi de vanilie Bourbon. Numele vanilie Bourbon provine inițial din Réunion, numită anterior „Îlle Bourbon”. Este cunoscut pentru calitatea și profilul său aromatic. AMATLLER CHOCOLATE CON LECHE 32% CACAO WITH NATURAL VANILLA 70G este o ciocolata cu lapte, cu o aromă învaluitoare și cremoasă.

AMATLLER RASPBERRY FLOWERS 72G - ciocolata delicioasa cu zmeura in interior. Bomboanele perfecte pentru cei care prefera combinația de ciocolată și fructe. AMATLLER RASPBERRY FLOWERS 72G este prezentat într-o cutie de carton cu 12 unități de ciocolată, ambalate una câte una pentru conservare și ușurință în servire. Astfel, odată ce cutia este deschisă, fiecare bucata își păstrează toată esența și calitățile organoleptice.

AMATLLER FLOWERS CAPPUCCINO 72G - ciocolată cu lapte, cu o umplutură cremoasă si delicată din cafea naturală, proaspăt prăjită. AMATLLER FLOWERS CAPPUCCINO 72G este prezentat într-o cutie de carton cu 12 bucati de ciocolată, ambalate una câte una pentru conservare și ușurință în servire. Astfel, odată ce cutia este deschisă, fiecare bucata își păstrează toată esența și calitățile organoleptice.

Cutie cu 100g de napolitane din 4 sortimente de ciocolată: 70% cacao, 50% cacao, ciocolată cu lapte și ciocolată albă. Fiecare bucata este ambalata individual. Ideal pentru a fi daruit persoanelor dragi, dar si pentru a-ti oferi un moment de rasfat.

Praline de ciocolată cu lapte, cu o umplutură cremoasă delicată făcută din cafea naturală proaspăt prăjită. Perfect pentru a le oferi cadou acelor iubitori de cafea care vor fi seduși de această combinație cremoasă și delicată. Ideal pentru a se combina cu un desert și pentru a savura gustul său de cappuccino într-o ciocolată. Acestea vin ambalate într-o tavă etanșă termoizolată care limitează oxidarea și garantează prospețimea până la momentul deschiderii. Acestea sunt prezentate în cutii metalice.

INGREDIENTE:

CIOCOLATA CU LAPTE CU CAFEA. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte integral praf, smântână lichidă (LAPTE), masă de cacao, glucoză lichidă, cafea prăjită măcinată (3%), emulgator (lecitină SOIA), aromatizant.

Poate conține urme de NUCI.

INFORMAȚII NUTRITIONALE (100g): Energie: 2442kJ / 587kcal; Grăsime: 41g, din care saturați: 26g; Carbohidrati: 47g, din care zaharuri: 44g; Proteine: 5,7g; Sare: 0,20g.

INFORMAȚII LOGISTICE:

Cod: 2799

Greutate netă: 72G

EAN: 8413907245801

Cel mai bun înainte: 12 luni de la fabricare.

A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

Un sortiment cu tablete asortate 5g din 4 sortimente de ciocolată: 70% cacao, 50% cacao, ciocolată cu lapte și ciocolată alba, fiecare ambalate individual și perfecte pentru deliciul zilnic.

INGREDIENTE

Pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, pudră de cacao degresată, emulgator (lecitină SOYA), aromă (vanilie).

Poate conține urme de nuci.

VALOARE NUTRITIONALA (100g).

Valoare energetică: 2333Kj / 562kcal; Grăsimi: 40g, din care: saturate: 25g; Glucide: 35g, din care: Zaharuri: 28g; Proteine: 9,5g; Sare: 0,05g

INFORMAȚII LOGISTICE:

·       Cod: 2826

·       Greutate netă: 120g

·       Afișarea unităților: 18

·       EAN: 8413907282608

·       Cel mai bun înainte: 2 ani de la fabricație

·       A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

Cub cu trufe din ciocolată, diverse sortimente, ambalate individual, 140 g. Cele două ingrediente principale ale tradiției cofetăriei piemonteze se reunesc într-un aluat foarte moale.

BLANGHE TARTUFI DOLCI ASSORTITI TUBE 230g este perfecta pentru pofticiosii si iubitorii de ciocolata. O idee perfecta pentru un cadou! Sortimente de trufe incluse: ciocolată neagră și alune, ciocolată albă, alune și migdale, precum și ciocolată albă, alune și cafea. 

Migdale caramelizate Amatller 100g ambalate individual.

O combinație irezistibilă de texturi și arome pe gust. Migdale Marcona, prăjite și caramelizate, acoperite cu ciocolată albă și presărate cu cacao pură.

Prezentat într-o cutie cadou din metal cu 100g de migdale, cu un design bazat pe o retetă originală Amatller.

Ingrediente: zahăr, unt de cacao, migdale (21%), lapte integral praf, pudră de cacao redusă în grăsimi, emulgator (lecitină SOIA), aromatizant (vanilie).

Poate conține urme de alte ALUNE.

Informații nutritionale (100g):

·       Energie: 2390Kj / 571kcal;

·       Grăsime: 40g, din care: saturați: 18g;

·       Glucid: 40g, din care: zaharuri: 37g;

·       Proteine: 10g;

·       Sare: 0,50g

INFORMAȚII LOGISTICE:

·       Cod: 2816

·       Greutate netă: 100

·       Cutie unități: 6

·       EAN: 8413907281601

·       Cel mai bun înainte: 1 an de la fabricație

 

·       A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

 

 

VALENTINO MIRA BAG este un cadou bogat in ciocolata, la un pret convenabil. Este foarte potrivit si pentru evenimente, cand vrei sa iti servesti invitatii cu ceva bun si rafinat. Produs in Belgia. 

 

Gramaj: 250g.

Dimensiune pentru cutia închisă: lungime: 8cm; lățime: 6cm; înălțimea: 23cm.

Praline in forma de frunze subțiri delicioase de ciocolată de cacao 70% în interiorul unei cutii metalice decorate cu design clasic al brand-ului Chocolate Amatller.

Realizate în conformitate cu metoda tradițională de selecție, prăjire, rafinare și prindere.

Aceste praline fine se caracterizează prin aroma lor intensă, cu o notă fructata.

INGREDIENTE

Pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, pudră de cacao degresată, emulgator (lecitină SOIA), aromă (vanilie). Cacao: 70% minim.

Poate conține urme de LAPTE și NUCI

VALOARE NUTRITIONALA (100g).

Valoare energetică: 2333Kj / 562kcal; Grăsimi: 40g, din care: saturate: 25g; Glucide: 35g, din care: Zaharuri: 28g; Proteine: 9,5g; Sare: 0,05g

INFORMAȚII LOGISTICE:

·       Cod: 8670

·       Greutate netă: 30

·       EAN: 8413907867003

·       Cel mai bun înainte: 2 ani de la fabricație.

·       A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

Praline in forma de frunze subțiri delicioase de ciocolată cu lapte în interiorul unei cutii metalice decorate cu design clasic ale mărcii Chocolate Amatller. Fabricate din boabe de cacao din Ghana, urmând metoda tradițională de selecție, prăjire, rafinare și conchetă.

Realizate în conformitate cu metoda tradițională de selecție, prăjire, rafinare și prindere.

Aceste praline fine se caracterizează prin aroma lor intensă, cu o notă de vanilie.

Acestea vin ambalate în cutii de 30g cu diferite modele moderniste, ideale ca cadouri sau pentru consum individual.

INGREDIENTE:

Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator (Lecitină SOIA), aromă (vanilie). Cacao: 32% minim.

Poate conține urme de NUCI

INFORMAȚII NUTRITIVE (100g).

Valoare energetică: 2369Kj / 568kcal; Grăsimi: 36g, din care: saturate: 23g; Glucide: 54g, din care: Zaharuri: 52g; Proteine: 7,0 g; Sare: 0,25g

INFORMAȚII LOGISTICE

Cod: 8669

Greutate netă: 30

EAN: 8413907866907

Cel mai bun înainte: 2 ani de la fabricație.

A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

INGREDIENTE:

Zahăr, unt de cacao, pulpă de zmeură (16%), lapte praf, glucoză lichidă, pastă de cacao, lapte praf degresat, suc de lămâie, apă, emulgator (Lecitină SOIA), arome, conservanți (E202).

Poate conține urme de NUCI

INFORMAȚII NUTRITIVE (100g):

Valoare energetică: 2168Kj / 521kcal; Grăsimi: 35g. din care: saturat: 22g; Glucide: 48g. din care: Zaharuri: 48g; Proteine: 5,0 g; Sare: 0,17 g

INFORMAȚII LOGISTICE:

Cod: 2806

Greutate netă: 72g

EAN: 841390727602

Cel mai bun înainte: 1 an de la fabricație.

A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

Monty Bojangles sunt cele mai gustoase delicii din regat, câștigând multe premii Great Taste în fiecare an, făcând din Monty Bojangles un mare producător de gustari si trufe de ciocolată, excepțional de delicioase! Potrivit pentru vegani și adorat de toată lumea.

Fiecare cutie este concepută în mod unic ca o pisică frumoasă și fantastică, fiecare cu propria personalitate și propriul farmec! Cutia conține 14 trufe ambalate individual, de dimensiunea potrivită pentru o delectare indulgentă.

Monty Bonjagles produce cele mai gustoase trufe din regat, câștigând multe premii Great Taste în fiecare an, făcând din Monty Bojangles un mare producător de gustari si trufe de ciocolată excepțional de delicioase!

Este un cadou perfect pentru Crăciun, pentru o petrecere sau pentru o zi de naștere. Potrivit pentru vegetarieni.

Trufele Monty Bonjagles sunt făcute dupa o rețetă unică, absolut delicioasă, elaborată cu grijă pentru a oferi cea mai speciala experiență in materie de desert.