TAGLIATELLE 7% TRUFA VARA NO19 TARTUFLANGHE 250G

TAGLIATELLE 7% TRUFA VARA NO19 TARTUFLANGHE 250G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A264

In stoc

Pret: 75 LEI


 

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.
Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

In anul 2012, Tartufissima No.19 au fost alese si incluse in ‘’Lucrurile preferate ale lui Oprah Winfrey’’, celebra lista intocmita de aceasta pentru festivitatea de Craciun.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Feliile de trufe sunt conservate in ulei de masline, astfel incat sa poata fi pastrate la frigider cateva zile dupa deschidere.
Va recomandam sa le folositi atat in preparatele reci cat si in cele calde.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa de vara 50%, ulei de masline extravirgin, aroma.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Mierea de salcam din zona Piemont cu feliile taiate subtiri de trufa alba sunt o combinatie extraordinara si originala, ideala pentru a fi consumata alaturi de diverse branzeturi.

Va sugeram sa o incercati si cu inghetata!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: miere de salcam 99%, trufa alba liofilizata 0,1%, aroma.

Pentru preparate 100% declicioase, foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste sosul in tigaie 5 minute, adauga sare si ulei de masline. Ideal ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, feluri principale, precum si ca baza pentru orice mancaruri cu trufe. 

80 g   Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 7% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 14 zile. 

Un produs absolut unic, inovat de Tartuflanghe si apreciat de toti gurmanzii.

Arata ca si caviarul, dar are gust de trufa neagra de iarna.
Procesul este unul complex – pentru a ajunge la aceasta textura, caviarul de trufe este fabricat din suc de trufe negre de iarna, care se obtine direct din trufa proaspata in timpul gatirii sale. Acest suc gustos este apoi redus in perle mici printr-o tehnica foarte sofisticata numita ‘’sferificare’’. Obtinem mici perle cu gustul trufei si aceeasi culoare si textura a caviarului!

Sfatul bucatarului: Incercati-l pe paine prajita sau blinis pentru a garnisi branza proaspata, sunca, foie gras, carpaccio si fileuri de peste, supe si crème de legume, oua, cartofi, file de carne si…toate celelalte mancaruri care fac casa buna cu trufele de padure.

Caviarul din trufe negre de padure este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.