BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CONDIMENT CU TRUFA NEGRA SI ULEI DE MASLINA EXTRA VIRGIN.
Ingrediente: Ulei de masline extra virgin 99%, Aroma, Trufa neagra uscata 0,2% (Tuber Melanosporum Vitt) - Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.
Valori nutritive (100g):
Utilizare: condiment pentru paste, crutoane, omlete, carne si peste. A se folosi crud, inainte de servire sau in timpul gatitului, de exemplu: omlete, carne etc.
Metoda de conservare: imbuteliere manuala. A se pastra departe de sursele de lumina si caldura.
Format: 100ml
Adauga un review acestui produs:
Orez Carnaroli, cunoscut si sub numele de „Regele orezului”, cu Trufa Neagra Pretioasa pentru o reteta apetisanta potrivita pentru toata lumea.
Ingrediente: Orez Carnaroli 98,4%, Trufa de vara uscata 1% (Tuber Aestivum Vitt), Trufa Neagra uscata 0,1% (Tuber Melanosporum Vitt), Aroma.
Valori nutritive (100g):
Utilizare: prajiti orezul timp de 1 minut intr-o cratita cu un strop de ulei. Intre timp se aduce la fiert supa de legume sau apa cu sare; se adauga treptat bulionul in orez, amestecand. La sfarsitul gatitului, amestecati untul si parmezanul sau cu sosurile noastre de trufe pentru a face felul de mancare mai gustos.
Mod de conservare: a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura.
Format: 350g
Materiile prime alese si pretioase de Trufa Alba sunt combinate si prelucrate in realizarea acestor Tagliolini dupa reteta antica de Campofilone. Taierea subtire si uscarea lenta la temperaturi scazute fac aceasta pasta senzationala, impalpabila ca grosime, facandu-le expresia autentica a unui produs rafinat si cu adevarat clasic.
Ingrediente: Gris de grau dur, Oua proaspete (33,4%), Faina de grau moale, Trufa Bianchetto 1% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufe albe pretioase 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Aroma. Contine alergeni: cereale care contin gluten si produse derivate; oua si produse din oua. Alergeni cu caractere aldine
Valori nutritive (100g):
Utilizare: pentru gatit va recomandam sa folositi multa apa. Cand fierbe, se adauga sare, se toarna pastele si se amesteca usor dupa ce s-au inmuiat. Timp de preparare 2/3 minute. Se condimenteaza cu un buton de unt si se serveste fierbinte.
Mod de conservare: se pastreaza la loc racoros si uscat, ferit de surse de lumina si caldura.
Format: 250g
SPECIALITATI CU TRUFE ALBE PE BAZA DE UNT TARTUFI JIMMY are la baza unt excelent, facut exclusiv cu smantana italiana, pentru a garanta calitatea.
Ingrediente: unt 94%, Trufa Bianchetto 5% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufa alba 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Arome. Poate contine urme de Tuber Brumale. Alergeni cu caractere aldine
Valori nutritive (100g):
Utilizare: ideal ca baza pentru primele feluri.
Mod de conservare: dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la 7 zile.
Format: 40g
SARE CU TRUFA
Ingrediente: Sare de Guerande 94%,Trufa de vara uscata 5% (Tuber Aestivum Vitt), Arome.
Valori nutritive (100g):
Valoarea energetica Kj 12 / Kcal 3
Utilizare: ideala pentru preparatele din paste, cu peste sau pentru sararea apei.
Metoda de conservare: vase manuale. A se pastra departe de sursele de lumina si caldura.
Format: 100g
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.