LUXURY BOX XXL - CUTOIE CU 28 PRALINE DIN CIOCOATA BELGIANA VALENTINO
LUXURY BOX XXL - CUTOIE CU 28 PRALINE DIN CIOCOATA BELGIANA VALENTINO

LUXURY BOX XXL - CUTOIE CU 28 PRALINE DIN CIOCOATA BELGIANA VALENTINO

Categorie: Ciocolata belgiana Valentino

In stoc

Pret: 95 LEI


 

Dedica jumatate de kg de placere pura unei persoane pe care o indragesti. Sau, daca faci o petrecere cu prieteni, ofera-le clipe de incantare cu praline Valentino. Alergeni: alune, nuci, soia, gluten, lapte, alcool.  Produs in Belgia.

 Cutie cu 28 de praline de ciocolata belgiana Valentino, diverse sortimente: ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si alte sortimente delicioase. Gramaj: 450g Dimensiuni: 27.5x17.5x4cm  Pralinele Valentino sunt disponibile intr-o mare varietate de sortimente, click pentru detalii.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

O cutie delicata cu 60 de experiente miraculoase: fiecare pralina ascunde sub stratul de ciocolata o comoara, fie ca este crema cu vanilie, menta, caramel sau cafea. Si fiecare pralina va fi savurata cu ochii inchisi si placere maxima.   Produs in Belgia. 

O cutie delicata cu 16 de experiente miraculoase: fiecare pralina ascunde sub stratul de ciocolata o comoara, fie ca este crema cu vanilie, menta, caramel sau cafea. Si fiecare pralina va fi savurata cu ochii inchisi si placere maxima.   Produs in Belgia.

PETITE JARDIN - CUTIE CU 60G BOMBOANE DE CIOCOLATA BELGIANA VALENTINO o cutie plina cu praline minunate cu 100% unt de cacao. O poti face cadou sau o poti lua pentru placerea personala. PETITE JARDIN - CUTIE CU 60G BOMBOANE DE CIOCOLATA BELGIANA VALENTINO este un produs Valentino - o afacere de familie fondata in anul 1978 care se afla in topul producatorilor de ciocolata artizanala din Belgia.

Marturiseste-i  lucruri tainince si minunate despre voi doi cu aceasta cutiuta cu inimi. 12 praline care ii vor pune simturile si gandurile pe jar. Produs in Belgia.