BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Vinul de la Chateau Pibran este vinificat în cuve din oțel inoxidabil controlat la temperatură. Vinul îmbătrânește în 50% butoaie de stejar francez, între 12 și 15 luni, în funcție de epocă. Chateau Pibran este bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.
Adauga un review acestui produs:
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar și casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant și distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat și dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive și elegante de prune, smochine, frunze de tutun și coacăză roșie.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Château Phélan-Ségur Saint Estephe este format in mare parte din struguri Cabernet Sauvignon si o cota parte de Merlot, care se dezvolta armonios in argiluvisolurile estice.Vinul de la Château Phélan-Ségur Saint Estephe are o nuanță purpurie, de rubin, aroma de coacăza negra și mure asociate cu note florale.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.