BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Vinul de la Chateau Pibran este vinificat în cuve din oÈ›el inoxidabil controlat la temperatură. Vinul îmbătrâneÈ™te în 50% butoaie de stejar francez, între 12 È™i 15 luni, în funcÈ›ie de epocă. Chateau Pibran este bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci È™i paste.
Adauga un review acestui produs:
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat È™i dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive È™i elegante de prune, smochine, frunze de tutun È™i coacăză roÈ™ie.
CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roÈ™ii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită).
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar È™i casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant È™i distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.