BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie È™i să-È™i deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
Adauga un review acestui produs:
CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE se naÈ™te pe poalele Pic Saint-Loup, scăldate într-un climat mediteranean foarte însorit. CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE are o aroma de fructe roÈ™ii foarte coapte, îmbunătățite cu o notă de cacao.
Un vin superb din Medocul de Sud, acest amestec de 50% Cabernet Sauvignon, 47% Merlot È™i restul Cabernet Franc este o adevărata savoare a epocii. Notele florale amestecate cu verdeata pădurii, coacăza negra È™i trufă sunt toate prezente în acest vin serios dotat, care se comportă frumos.
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite È™i la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci È™i paste.
CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaÈ™tem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moÈ™iei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moÈ™iei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrâneÈ™te timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.