BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar și casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant și distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar și casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant și distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE se naște pe poalele Pic Saint-Loup, scăldate într-un climat mediteranean foarte însorit. CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE are o aroma de fructe roșii foarte coapte, îmbunătățite cu o notă de cacao.
CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucnește din sticlă cu mirosuri îndrăznețe de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscați și frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr și fructat, dar și cand îmbătrânește cu grație.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie și să-și deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roșii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită).
CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaștem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moșiei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moșiei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrânește timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat și dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive și elegante de prune, smochine, frunze de tutun și coacăză roșie.
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite și la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Un vin superb din Medocul de Sud, acest amestec de 50% Cabernet Sauvignon, 47% Merlot și restul Cabernet Franc este o adevărata savoare a epocii. Notele florale amestecate cu verdeata pădurii, coacăza negra și trufă sunt toate prezente în acest vin serios dotat, care se comportă frumos.
Chateau Rouget Pomperol din 2009 este compus în principal din Merlot, amestecat cu o notă de Cabernet Franc. Acest Chateau Rouget Pomperol, bogat si opulent, are note de soluri nisipoase și zvelte, împletite cu kirsch și garrigă provensală.