Vinuri Franta

Sauternes Château Lafleur-Mallet este un vin alb, care dezvaluie un buchet cu note de portocale, miere si fructe confiate. Acest vin este produs din struguri Sauvignon Blanc - Semillon.

Sauternes Château Lafleur-Mallet este savuros in combinatie cu foie gras sau produse de patiserie, a se servi ca aperitiv!

Volum: 0,375ml

Situat în inima Haut-Médoc, aproape de Lamarque, Malescasse este capabil să producă vinuri cu gust dulce, prietenoase, cum ar fi acest CHATEAU MALESCASSE HAUT MEDOC 2010. CHATEAU MALESCASSE HAUT MEDOC este luminos, fructat și stratificat cu aciditate, oferind putere și densitate pe termen mediu.

CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă  de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar și casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant și distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.

CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă  de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar și casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant și distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.

CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE se naște pe poalele Pic Saint-Loup, scăldate într-un climat mediteranean foarte însorit. CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE are o aroma de fructe roșii foarte coapte, îmbunătățite cu o notă de cacao. 

CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucnește din sticlă cu mirosuri îndrăznețe de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscați și frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr și fructat, dar și cand îmbătrânește cu grație.

CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie și să-și deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de  epocă.

CHATEAU POUJEAUX MOULIS 2010
169 LEI
| In stoc

CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roșii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită). 

CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS beneficiază de o reputație excelentă în rândul criticilor și specialiștilor în materie de vin. Cu arome de fructe coapte și taninuri rotunde, acest vin de lux CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS va adăuga cu siguranță calitate în pivnița ta. 

CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS
190 LEI
| In stoc

Dincolo de diferențele care definesc fiecare epocă, acest vin are anumite caracteristici constante. Este format din 50% Merlot, 47% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc: are caracter, farmec, finețe, plăcere rafinată și persistență aromatică. Dens, întotdeauna foarte matur, Château d’Agassac ne încântă cu puritatea și eleganța sa.

CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaștem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moșiei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moșiei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrânește timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.

CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat și dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive și elegante de prune, smochine, frunze de tutun și coacăză roșie.

Château Haut-Bages Libéral este deosebit de bine amplasat pe un platou mult râvnit din Bages. Podgoria are trei parcele care se învecinează cu Latour, Pichon-Lalande și Grand Puy Lacoste. Chateau Haut Bages Liberal este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.

În ultima perioadă, CHATEAU PUECH HAUT ROUGE CLOS DU PIC 2013 ar putea fi vin de epocă. Prezentând o nuanță purpuriu / albastru, precum și note sublime de zmeură neagră, coacăza negra, carne caramelizată, grafit și licoare, acesta este unul dintre puținele vinuri care au o adevărată adâncime și bogăție. Acest CHATEAU PUECH HAUT ROUGE CLOS DU PIC 2013 structurat, este fără îndoială, unul dintre cele mai cautate vinuri. 

Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite și la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.

CHATEAU POTENSAC MEDOC 2010
141 LEI
| In stoc

Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.

CHATEAU POTENSAC MEDOC 2011
126 LEI
| In stoc

Château Phélan-Ségur Saint Estephe este format in mare parte din struguri Cabernet Sauvignon si o cota parte de Merlot, care se dezvolta armonios in argiluvisolurile estice.Vinul de la Château Phélan-Ségur Saint Estephe  are o nuanță purpurie, de rubin, aroma de coacăza negra și mure asociate cu note florale.

Vinul de la Chateau Pibran este vinificat în cuve din oțel inoxidabil controlat la temperatură. Vinul îmbătrânește în 50% butoaie de stejar francez, între 12 și 15 luni, în funcție de epocă. Chateau Pibran este bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.

CHATEAU PIBRAN PAUILLAC 2010
195 LEI
| In stoc

Vinurile de la CHATEAU CANTENAC BROWN MARGAUX sunt foarte parfumate și elegante, care prezintă arome imbietoare de cireș negru, cassis și stejar. Împerechează acest vin cu rață sau gâscă, servit cu varză roșie încinsă și castane.

CHATEAU CANTENAC BROWN MARGAUX
334 LEI
| In stoc

Prospețimea vinului se regaseste in notele de varf: caise și flori de primăvară.

Experienta unei atingeri moale și mătăsoasă a papilelor gustative, cu citrice proaspete, grapefruit, mango uscat și caise, fruct de pasiune și ceai alb.

Armonia perfectă de dulce și sărat, structură acidă ideală, finisaj lung condimentat cu nucșoară și cuișoare.

500 ml

Un vin superb din Medocul de Sud, acest amestec de 50% Cabernet Sauvignon, 47% Merlot și restul Cabernet Franc este o adevărata savoare a epocii. Notele florale amestecate cu verdeata pădurii, coacăza negra și trufă sunt toate prezente în acest vin serios dotat, care se comportă frumos.

Chateau Rouget Pomperol din 2009 este compus în principal din Merlot, amestecat cu o notă de Cabernet Franc. Acest Chateau Rouget Pomperol, bogat si opulent, are note de soluri nisipoase și zvelte, împletite cu kirsch și garrigă provensală.

CHATEAU ROUGET POMEROL 2009
235 LEI
| In stoc