MAGAZIN ONLINE SAVEUR
Tel: 021 210 15 22
CATALOG DELICATESE
Autentificare | Contact
BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
TEA FORTE
CEAIURI PREMIUM SI ACCESORII CEAI
EDOUARD ARTZNER
FOIE GRAS
HARDY
il caffè di Milano
HOLDSWORTH
Chocolates and truffles Handmade
AMATTLER
Ciocolata premium catalana
MONTY BOJANGLES
Trufe din ciocolata delicioase
VALENTINO
Praline din ciocolata belgiana
CUDIE
MIGDALE GLAZURATE
SHORTBREAD HOUSE OF EDINBURGH
SHORTBREAD
WICKLEIN
TURTA DULCE
TARTUFI JIMMY
Specialitati din trufe de padure
CATEGORII
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar È™i casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant È™i distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE se naÈ™te pe poalele Pic Saint-Loup, scăldate într-un climat mediteranean foarte însorit. CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE are o aroma de fructe roÈ™ii foarte coapte, îmbunătățite cu o notă de cacao.
CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucneÈ™te din sticlă cu mirosuri îndrăzneÈ›e de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscaÈ›i È™i frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr È™i fructat, dar È™i cand îmbătrâneÈ™te cu graÈ›ie.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie È™i să-È™i deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roÈ™ii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită).
CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaÈ™tem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moÈ™iei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moÈ™iei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrâneÈ™te timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat È™i dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive È™i elegante de prune, smochine, frunze de tutun È™i coacăză roÈ™ie.
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite È™i la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci È™i paste.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Un vin superb din Medocul de Sud, acest amestec de 50% Cabernet Sauvignon, 47% Merlot È™i restul Cabernet Franc este o adevărata savoare a epocii. Notele florale amestecate cu verdeata pădurii, coacăza negra È™i trufă sunt toate prezente în acest vin serios dotat, care se comportă frumos.
Ai peste 18 ani?