BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Dincolo de diferențele care definesc fiecare epocă, acest vin are anumite caracteristici constante. Este format din 50% Merlot, 47% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc: are caracter, farmec, finețe, plăcere rafinată și persistență aromatică. Dens, întotdeauna foarte matur, Château d’Agassac ne încântă cu puritatea și eleganța sa.
Adauga un review acestui produs:
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite și la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie și să-și deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS beneficiază de o reputație excelentă în rândul criticilor și specialiștilor în materie de vin. Cu arome de fructe coapte și taninuri rotunde, acest vin de lux CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS va adăuga cu siguranță calitate în pivnița ta.
Vinurile de la CHATEAU CANTENAC BROWN MARGAUX sunt foarte parfumate și elegante, care prezintă arome imbietoare de cireș negru, cassis și stejar. Împerechează acest vin cu rață sau gâscă, servit cu varză roșie încinsă și castane.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.