CAFEA HARDY PERU - 10 CAPSULE

CAFEA HARDY PERU - 10 CAPSULE

Categorie: Cafea
Cod produs: CHP-03

Stoc epuizat

Pret: 25 LEI


 

Compozitie: 100% Arabica.

Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.

Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5

Hardy Milano îÈ™i doreÈ™te să ofere întregii lumi posibilitatea de a gusta din cafeaua din Milano, o cafea senzaÈ›ională, perfectă pentru a fi savurată în momente pline de iubire È™i fericire. Această cafea îÈ™i are originile în Peru È™i are o aromă minunată cu note de lemn dulce È™i lămâie. Capsulele sunt compatibile cu aparatele Nespresso.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

 

CAFEA HARDY PORTOFINO - BOABE este o cafea 100% Arabica, prajita si boabe de cafea selectate. Are un amestec in care aroma, aciditatea si gradul de prajire obtin un echilibru armonic deplin. Arome delicate si fine cu note de miere, migdale si prajituri.

Caracteristici: Aroma: 4/5; Grad de prajire: 4/5, Gust: 3/5; Cofeina: 2/5; Cremos: 3/5.

Origine: Honduras, Brazilia si Guatemala

CAFEA HARDY PORTOFINO BOABE 250G
37 LEI
| Stoc epuizat

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

CAFEA BOABE PERU HARDY BIO 250 G
45 LEI
| Stoc epuizat

CAFEA HARDY MILANO - Boabe este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.

Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5

Origine: Honduras, Brazilia si India

Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.

Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.

Preparare cafea:

Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).

Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.

Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).

Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.

Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.