BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Compozitie: 100% Arabica.
Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5
Hardy Milano îÈ™i doreÈ™te să ofere întregii lumi posibilitatea de a gusta din cafeaua din Milano, o cafea senzaÈ›ională, perfectă pentru a fi savurată în momente pline de iubire È™i fericire. Această cafea îÈ™i are originile în Peru È™i are o aromă minunată cu note de lemn dulce È™i lămâie. Capsulele sunt compatibile cu aparatele Nespresso.
Adauga un review acestui produs:
Aceasta cafea te surpinde prin culoarea sa aramie, textura matasoasa si mirosul de fructe proaspete care spre final dezvolta o aroma unica de nuci rumenite. Aciditatea intensa dar fina, completata de notele subtile de cacao si gustul usor amarui in mod natural te invita la urmatoarea inghititura. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: organic. Compozitie: Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici: Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''
CAFEA HARDY MILANO - MACINATA este o cafea cremă compactă, de un maro deschis, care indică imediat prevalenÈ›a cafelei Arabica de înaltă calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil în saci de la un kilogram pentru uz profesional, într-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso È™i capsule compatibile cu sistemul de espresso.
Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5
Origine: Honduras, Brazilia si India
Cafea Single Origini Nepal Boabe are arome din cacao ce se combina cu note fine de condimente. Postgustul exprima o senzatie de pin. Caracteristici:
Tip de cafea: boabe
Varietate: Arabica de origine unica
Tip de prajire: Prajire medie
Perioada de valabilitate: 24 de luni
Greutate neta: 250 g
Gust/Aroma: Dulce
Caracteristici: 100% Fabricat in Italia
Producator Hardy, Italia
Cafea boabe 250g
Familie: Amestec.
Compozitie: Arabica si Robusta.
Origine: Honduras, Brazilia, Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: Intensitate 4/5 Amar 2/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 4/5
Cafeaua Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954.Cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei au creat cafeaua Hardy care trebuia sa iasa in evidenta.
Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.