BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CAFEA HARDY MILANO - MACINATA este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.
Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5
Origine: Honduras, Brazilia si India
Adauga un review acestui produs:
Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: amestec organic.
Compozitie: Arabica si Robusta.
Origine: Peru si Tanzania.
Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.
Caracteristici:
Intensitate: 4 /5
Amar: 1/5
Aciditate: 5/5
Cremoasa: 2/5
Producator Hardy, Italia
Cafea macinata 250g
Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: Intensitate 5/5 Amar 4/5 Aciditate 1/5 Cremoasa 5/5
Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.
Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.
Preparare cafea:
Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).
Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.
Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).
Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.
Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.
CAFEA HARDY MILANO - Boabe este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.
Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5
Origine: Honduras, Brazilia si India
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.