DELICATESE
Cafea CAFEA HARDY MILANO MACINATA 250G
CAFEA HARDY MILANO MACINATA 250G
Categorie: Cafea
Cod produs: CHM-01
In stoc
Pret: 35 LEI
CAFEA HARDY MILANO - MACINATA este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.
Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5
Origine: Honduras, Brazilia si India
Adauga un review acestui produs:
PRODUSE SIMILARE
CAFEA HARDY MILANO - Boabe este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.
Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5
Origine: Honduras, Brazilia si India
Cafea Macinata Hardy decofeinizata 250 g
La prepararea cafelei fara cofeina crema obtinuta, deschisa la culoare, arata clar prezenta puternica a soiului Arabica.
Parfumurile intense sunt in nota de iarba uscata si cacao. La gustare se simte o aciditate usoara, acesta se imbins cu aromele de iarba si cacao creand un rezultat plin si placut. Cafeaua se termina cu o aroma de nuca foarte placuta.
Compozitie: Arabica si Robusta
Caracteristici:
Intensitate: 3/5
Amar: 2/5
Aciditate: 1/5
Cremoasa: 5/5
Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5
Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.
Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.
Preparare cafea:
Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).
Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.
Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).
Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.
Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.