CAFEA HARDY MILANO MACINATA 250G

CAFEA HARDY MILANO MACINATA 250G

Categorie: Cafea
Cod produs: CHM-01

In stoc

Pret: 35 LEI


 

CAFEA HARDY MILANO - MACINATA este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.

Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5

Origine: Honduras, Brazilia si India


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

CAFEA HARDY MILANO - Boabe este o cafea cremoasa compacta, de un maro deschis, care indica imediat prevalenta cafelei Arabica de înalta calitate. Aceasta cafea dezvaluie o aroma fina de cedru, cu indicii finale de lemn si trandafir. Disponibil in saci de la un kilogram pentru uz profesional, intr-o cutie de 250 de grame pentru MOKA, capsule compatibile Nespresso si capsule compatibile cu sistemul de espresso.

Caracteristici: Intensitate: 3/5; Amar: 1/5, Cremozitate: 3/5; Aciditate: 4/5

Origine: Honduras, Brazilia si India

Cafea Macinata Hardy decofeinizata 250 g

La prepararea cafelei fara cofeina crema obtinuta, deschisa la culoare, arata clar prezenta puternica a soiului Arabica.

Parfumurile intense sunt in nota de iarba uscata si cacao. La gustare se simte o aciditate usoara, acesta se imbins cu aromele de iarba si cacao creand un rezultat plin si placut. Cafeaua se termina cu o aroma de nuca foarte placuta.

Compozitie: Arabica si Robusta

Caracteristici:

Intensitate: 3/5

Amar: 2/5

Aciditate: 1/5

Cremoasa: 5/5

Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5

Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.

Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.

Preparare cafea:

Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).

Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.

Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).

Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.

Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.