BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Este un rom dominican invechit prin metoda Solera timp de cel putin 18 ani.
Miros: scortisoara, arome vegetale, caramel si zahar ars.
Gust: complex cu note de caramel, zahar brun, banane, fructe coapte, scortisoara, nucsoara, dar si note usoare de lemon grass.
Finish: scurt si aromat.
OPTHIMUS 25 ANOS OPORTO este un rom cu eliberare limitata din REPUBLICA DOMINICANA , distilat din melasa si invechit timp de 25 de ani. Are un finisaj echilibrat si fin.
Ron Esclavo 12 este cel mai tanar membru al familiei Esclavo. Stilul corespunde romului spaniol Solera. Gustul sau dulce si simplu il face placut si usor de baut. Finalul este puternic si lung.
Culoare: Mahon inchis.
Note: Aroma este bogata si dulce, cu note de miere, caramel si banane coapte.
Aroma: Profilul de aroma este complex si delicat, dand note de unt, vanilie, scortisoara si menta.
Finisaj: Finisajul este usor si lung, cu o stralucire calda.
Ron Esclavo XO Cask este un rom rafinat din Republica Dominicana. Fabricat dintr-un amestec de melasa si trestie de zahar si apoi depozitat in butoaie de stejar american si francez in climat tropical. Exista un gust plin de corp care se desfasoara cu note de stafide si ciocolata neagra.
Pentru formarea caracterului complex, al aromei echilibrate si al gustului dulce condimentat, Santa Teresa 1796 este invechit in ultimul an in butoaie in care a fost bourbon. In urma acestui proces de resimt arome de banane coapte, cacao, cirese si caramel, dar si note subtile de nuci, stejar si mere verzi.
Notele degustarii:
Miros: Buchet usor exotic, unde intuim fructe zemoase, nuca de cocos si coji de portocala.
Gust: Arome intense de fructe fermentate in alcool, miere si ciocolata neagra, imbogatite cu accente fine de ierburi.
Culoare: Ambra.
Un rom grozav produs in cantitati mici in Puerto Rico. Invechit in butoaie de stejar mai mult de 12 ani, ofera o aroma unica si un gust bogat, cu note lemnoase, dulci si un finisaj cald si moale.