BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucnește din sticlă cu mirosuri îndrăznețe de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscați și frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr și fructat, dar și cand îmbătrânește cu grație.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie și să-și deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roșii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită).
CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS beneficiază de o reputație excelentă în rândul criticilor și specialiștilor în materie de vin. Cu arome de fructe coapte și taninuri rotunde, acest vin de lux CHATEAU CHASSE SPLEEN MOULIS va adăuga cu siguranță calitate în pivnița ta.
Dincolo de diferențele care definesc fiecare epocă, acest vin are anumite caracteristici constante. Este format din 50% Merlot, 47% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc: are caracter, farmec, finețe, plăcere rafinată și persistență aromatică. Dens, întotdeauna foarte matur, Château d’Agassac ne încântă cu puritatea și eleganța sa.
CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaștem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moșiei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moșiei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrânește timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat și dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive și elegante de prune, smochine, frunze de tutun și coacăză roșie.
Château Gemeillan Cru Bourgeois Médoc este un vin plăcut, echilibrat, cu o structură fină, cu arome intense de vanilie.
CHATEAU HAUT CANTELOUP este un amestec de 75% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon și 5% Cabernet Franc. Acest vin a obținut o medalie de aur la Concours General Agricole 2011 din Paris. Acest vin a fost importat de TOMP Beer Wine & Spirits AB.
Château Haut-Bages Libéral este deosebit de bine amplasat pe un platou mult râvnit din Bages. Podgoria are trei parcele care se învecinează cu Latour, Pichon-Lalande și Grand Puy Lacoste. Chateau Haut Bages Liberal este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Fondată în 1821, Château La Gorce este o proprietate măreță din Médocul din Bordeaux, chiar la nord de căutatul Saint-Estèphe și alături de celebrul châteaux din Loudenne și Cardorne. Medoc este considerat „cel mai renumit district de vin roșu din Bordeaux și, probabil, din lume” de Jancis Robinson MW.
În ultima perioadă, CHATEAU PUECH HAUT ROUGE CLOS DU PIC 2013 ar putea fi vin de epocă. Prezentând o nuanță purpuriu / albastru, precum și note sublime de zmeură neagră, coacăza negra, carne caramelizată, grafit și licoare, acesta este unul dintre puținele vinuri care au o adevărată adâncime și bogăție. Acest CHATEAU PUECH HAUT ROUGE CLOS DU PIC 2013 structurat, este fără îndoială, unul dintre cele mai cautate vinuri.
CHATEAU PUECH HAUT CLOSERIE DU PIC din 2013 este un vin incredibil, obținut din părți egale de Syrah și Grenache, cu Syrah învechit în butoaie noi și Grenache în rezervor de beton. Acest CHATEAU PUECH HAUT CLOSERIE DU PIC prezintă cantități grozave de cassis și fructe de zmeură neagră pentru a merge cu note suplimentare de piper, carne afumată, violete și rocă zdrobită.
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite și la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură și ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Château La Gorce este un Cru Bourgeois de la Médoc echilibrat si flamboyant. CHATEAU LA GORCE MEDOC este o extracție fina și contine in compozitia sa o majoritate de Merlot.
Chateau la Pirouette este gustos și flexibil cum doar Medoc știe să fie. Michèle Roux respectă tradiția Medoc în plantarea ei de 30 ha cu: 50% Cabernet-Sauvignon, 40% Merlot și 10% Petit Verdot. Acest lucru dă vinului Chateau la Pirouette o culoare întunecata de vișine, care se imbina cu o aroma de stejar și vanilie.
Chateau le Monteil d'Arsac este recunoscut pentru aroma sa fructata, ceea ce duce la un gust destul de sincer și proaspăt. Fondatorul vinăriei își continuă activitatea pasionanta în acest castel istoric Château d'Arsac.
Château Phélan-Ségur Saint Estephe este format in mare parte din struguri Cabernet Sauvignon si o cota parte de Merlot, care se dezvolta armonios in argiluvisolurile estice.Vinul de la Château Phélan-Ségur Saint Estephe are o nuanță purpurie, de rubin, aroma de coacăza negra și mure asociate cu note florale.
Vinul de la Chateau Pibran este vinificat în cuve din oțel inoxidabil controlat la temperatură. Vinul îmbătrânește în 50% butoaie de stejar francez, între 12 și 15 luni, în funcție de epocă. Chateau Pibran este bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci și paste.
CHATEAU POITEVIN MEDOC are o culoare intensa, de un rosu de rubiniu cu note subtile de grena. CHATEAU POITEVIN MEDOC este complex si foarte fructat, placut lemnos, elegant de vegetale si ierburi aromate.
Glen Scotia Victoriana este finisat în butoaie de stejar carbonizat și îmbuteliat la 51,5%. Glen Scotia Victoriana are note de condiment și vanilie si un finisaj afumat si persistent.
Lansat în 2015, Glen Scotia 15 ani este maturizat în butoaie de bourbon. Glen Scotia 15 ani are note de ghimbir, vanilie și condimente.
Glen Scotia 18 YO este invechit inițial în butoaie de stejar american și tratat până la o perioadă de finisare în butoaie de sherry Oloroso. Glen Scotia 18 YO prezintă un echilibru bun între dulceața fructată și salinitatea clasică Campbeltown.