MAGAZIN ONLINE SAVEUR
Tel: 021 210 15 22
CATALOG DELICATESE
Autentificare | Contact
BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
TEA FORTE
CEAIURI PREMIUM SI ACCESORII CEAI
EDOUARD ARTZNER
FOIE GRAS
HARDY
il caffè di Milano
HOLDSWORTH
Chocolates and truffles Handmade
AMATTLER
Ciocolata premium catalana
MONTY BOJANGLES
Trufe din ciocolata delicioase
VALENTINO
Praline din ciocolata belgiana
CUDIE
MIGDALE GLAZURATE
SHORTBREAD HOUSE OF EDINBURGH
SHORTBREAD
WICKLEIN
TURTA DULCE
TARTUFI JIMMY
Specialitati din trufe de padure
CATEGORII
CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucneÈ™te din sticlă cu mirosuri îndrăzneÈ›e de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscaÈ›i È™i frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr È™i fructat, dar È™i cand îmbătrâneÈ™te cu graÈ›ie.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie È™i să-È™i deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roÈ™ii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită).
CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaÈ™tem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moÈ™iei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moÈ™iei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrâneÈ™te timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat È™i dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive È™i elegante de prune, smochine, frunze de tutun È™i coacăză roÈ™ie.
Château Gemeillan Cru Bourgeois Médoc este un vin plăcut, echilibrat, cu o structură fină, cu arome intense de vanilie.
CHATEAU HAUT CANTELOUP este un amestec de 75% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon și 5% Cabernet Franc. Acest vin a obținut o medalie de aur la Concours General Agricole 2011 din Paris. Acest vin a fost importat de TOMP Beer Wine & Spirits AB.
Fondată în 1821, Château La Gorce este o proprietate măreță din Médocul din Bordeaux, chiar la nord de căutatul Saint-Estèphe È™i alături de celebrul châteaux din Loudenne È™i Cardorne. Medoc este considerat „cel mai renumit district de vin roÈ™u din Bordeaux È™i, probabil, din lume” de Jancis Robinson MW.
CHATEAU PUECH HAUT CLOSERIE DU PIC din 2013 este un vin incredibil, obÈ›inut din părÈ›i egale de Syrah È™i Grenache, cu Syrah învechit în butoaie noi È™i Grenache în rezervor de beton. Acest CHATEAU PUECH HAUT CLOSERIE DU PIC prezintă cantități grozave de cassis È™i fructe de zmeură neagră pentru a merge cu note suplimentare de piper, carne afumată, violete È™i rocă zdrobită.
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite È™i la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci È™i paste.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Château La Gorce este un Cru Bourgeois de la Médoc echilibrat si flamboyant. CHATEAU LA GORCE MEDOC este o extracÈ›ie fina È™i contine in compozitia sa o majoritate de Merlot.
Chateau la Pirouette este gustos È™i flexibil cum doar Medoc È™tie să fie. Michèle Roux respectă tradiÈ›ia Medoc în plantarea ei de 30 ha cu: 50% Cabernet-Sauvignon, 40% Merlot È™i 10% Petit Verdot. Acest lucru dă vinului Chateau la Pirouette o culoare întunecata de viÈ™ine, care se imbina cu o aroma de stejar È™i vanilie.
Chateau le Monteil d'Arsac este recunoscut pentru aroma sa fructata, ceea ce duce la un gust destul de sincer È™i proaspăt. Fondatorul vinăriei îÈ™i continuă activitatea pasionanta în acest castel istoric Château d'Arsac.
CHATEAU POITEVIN MEDOC are o culoare intensa, de un rosu de rubiniu cu note subtile de grena. CHATEAU POITEVIN MEDOC este complex si foarte fructat, placut lemnos, elegant de vegetale si ierburi aromate.
Glen Scotia Victoriana este finisat în butoaie de stejar carbonizat È™i îmbuteliat la 51,5%. Glen Scotia Victoriana are note de condiment È™i vanilie si un finisaj afumat si persistent.
Lansat în 2015, Glen Scotia 15 ani este maturizat în butoaie de bourbon. Glen Scotia 15 ani are note de ghimbir, vanilie È™i condimente.
Glen Scotia 18 YO este invechit iniÈ›ial în butoaie de stejar american È™i tratat până la o perioadă de finisare în butoaie de sherry Oloroso. Glen Scotia 18 YO prezintă un echilibru bun între dulceaÈ›a fructată È™i salinitatea clasică Campbeltown.
Glen Scotia 16 YO este un malÈ› unic, provenit de la distileria Glen Scotia din Campbeltown si a fost lansat pentru piaÈ›a Travel Retail. Glen Scotia 16 YO este lăsat să se maturizeze în butoaie de stejar american si bourbon.
Chateau du Tariquet, una dintre cele mai mari È™i mai respectate moÈ™ii de armagnac, care continuă să păstreze tehnicile tradiÈ›ionale. ARMAGNAC CHATEAU DU TARIQUET LE LEGENDAIRE are o aromă deosebită, bogata în fructe suculente È™i note de stejar prăjit.
Expresivitatea sortimentului Glenlivet 18 ani se datorează în mare parte procesului îndelung de învechire în diverse tipuri de butoaie. Single malt-ul are un caracter clasic ÅŸi combină elegant aroma de fructe coapte, specifică Glenlivet cu miresme intrigante de lemn de stejar pentru a crea o băutură inedită, potrivită pentru a fi savurată după masă. Glenlivet 18 ani este câÅŸtigător a numeroase medalii internaÅ£ionale care certifică claritatea gustului ÅŸi calitatea sortimentului deopotrivă.
NIKKA TAKETSURU PURE MALT amestecat de Taketsuru conÈ›ine un procent ridicat de malÈ› de la Miyagikyo, amindind de Yoichi. NIKKA TAKETSURU PURE MALT este invechit în medie 10 ani, într-o varietate de tipuri de butoaie, inclusiv lemn de sherry, pentru o bogăție suplimentară.
Rezerva Maestrului Distiller este maturizata in trei tipuri diferite de butoaie, ceea ce confera acestei expresii aroma sa unica. Stejarul american ofera o adancime cu note cremoase de nuca de cocos si fudge moale. GLENLIVET TRIPLE CASK ofera arome de fructe uscate si arome de condimente care ofera o complexitate si o bogatie mai profunda.
GLENMORANGIE LASANTA SHERRY CASK FINISH este un whisky elegant È™i plin de corp, care petrece zece ani la maturitate în butoaie ex-bourbon din stejar alb american, înainte de a fi maturizat încă doi ani în căsuÈ›ele Oloroso Sherry din Jerez, în Spania. Experimentează aroma condimentelor calde, în timp ce acestea se amestecă cu stafidele acoperite cu ciocolată netedă È™i caramel.
Ai peste 18 ani?