BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Produs din distilarea strugurilor atent selecţionati, acest excepţional Brandy DANTY XO EXTRA este maturat in butoaie vechi de stejar american, in care a fost tinut anterior unul din cele mai bune vinuri. DANTY XO EXTRA, elegant, complex si foarte parfumat, te intampina cu un buchet special de arome de stejar, urmat de indicii delicate de caramel, vanilie, migdale uscate si stafide.
TORRES 20 ANOS este obținut prin distilarea vinurilor selectate din soiul Parellada. Rezultatul este un brandy TORRES 20 ANOS imbatranit, de culoare nobila, de chihlimbar inchis, cu o aroma profunda si calda, cu urme de fructe uscate si stafide. Afiseaza note elegante de condimente (vanilie, scortisoara, nucsoara).
Romul Admiral Rodney multi-premiat de la St Lucia, este lasat la maturat , in medie, 12 ani È™i a fost întotdeauna extrem de popular în rândul clienÈ›ilor noÈ™tri. Admiral Rodney comemorează un celebru amiral din secolul al XVIII-lea, care a cucerit Franta în 1782.
Romul Angostura 1919 8 Years Old este realizat dintr-un amestec de romuri uÈ™oare È™i grele, pe bază de melasă, în vârstă de cel puÈ›in 8 ani, pastrate în butoaie de stejar american carbonizate. Romul Angostura 1919 are o nuanță bogată, de chihlimbar auriu, cu o claritate excelentă. Romul Angostura 1919 emană un buchet complex, plin de arome de cacao, melasă, caramel È™i vanilie.
Lansat în 2002, romul trinazian ANGOSTURA GOLD în vârstă de cinci ani este un amestec de mai multe rumuri uÈ™oare È™i grele, obÈ›inute din melasă. În aprilie 2016 a fost introdusă o nouă etichetă, cu o versiune îmbunătățită a romului Angostura Gold, în special în ceea ce priveÈ™te aromele, incluzând fructe de pasiune proaspete, cireÈ™e, migdale prăjite, caramel, zahăr muscovado È™i arome de plăcintă Bakewell.
ANGOSTURA 1824 este un rom premium excepÈ›ional, cu o aromă captivantă de melasă dulce, vanilie, miere, mirodenii È™i un finisaj remarcabil de lung È™i plin de arome. Angostura 1824 este îmbătrânit în butoaie de stejar american carbonizat, timp de cel puÈ›in 12 ani. La maturitatea optimă, romul Angostura 1824 este filtrat È™i îmbuteliat manual.
H by Hine VSOP este un blend de eaux-de-vie din podgoriile Grande si Petite Champagne. Aventuros, plin de viata si elegant, sortimentul este un partener de nadejde pentru cocktail-urile indraznete, dar poate fi la fel de bine savurat doar cu un tonic rece. Aromele de salcam, vanilie si piper alb se armonizeaza intr-un echilibru perfect
Distilat în Barbados, Kaniché XO a fost lasat initial la maturat în butoaie bourbon È™i apoi mutat în butoaie de Cognac, pentru a atinge un rafinament desavarsit. Kaniche XO Double Wood dezvolta arome fine si note exotice de zahăr, vanilie, nucă de cocos È™i cacao.
CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE se naÈ™te pe poalele Pic Saint-Loup, scăldate într-un climat mediteranean foarte însorit. CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE are o aroma de fructe roÈ™ii foarte coapte, îmbunătățite cu o notă de cacao.
CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucneÈ™te din sticlă cu mirosuri îndrăzneÈ›e de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscaÈ›i È™i frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr È™i fructat, dar È™i cand îmbătrâneÈ™te cu graÈ›ie.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie È™i să-È™i deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER are o culoare intensă, limpede cu reflexe violet. Paleta aromatică a vinului CHATEAU PUECH HAUT ROUGE TETE DE BELIER este largă, de fructe roÈ™ii, condimente (lichior, ardei) si lemnoase (pâine prăjită).
CHATEAU D’ARMAILHAC PAUILLAC a făcut parte anterior din podgoriile masive pe care le cunoaÈ™tem astăzi drept Chateau Mouton Rothschild. Numele moÈ™iei a venit de la unul dintre primii proprietari ai moÈ™iei, Dominique d’Armailhacq. Vinul de la Château d’Armailhac îmbătrâneÈ™te timp de 16 luni în 30% butoaie noi de stejar francez.
CHATEAU DE FIEUZAL PESSAC LEOGNAN ROUGE este structurat È™i dens, cu o textură catifelată. În stilul mai tanic al Pessac-Léognan, acest vin are note atractive È™i elegante de prune, smochine, frunze de tutun È™i coacăză roÈ™ie.
Château Gemeillan Cru Bourgeois Médoc este un vin plăcut, echilibrat, cu o structură fină, cu arome intense de vanilie.
CHATEAU HAUT CANTELOUP este un amestec de 75% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon și 5% Cabernet Franc. Acest vin a obținut o medalie de aur la Concours General Agricole 2011 din Paris. Acest vin a fost importat de TOMP Beer Wine & Spirits AB.
Fondată în 1821, Château La Gorce este o proprietate măreță din Médocul din Bordeaux, chiar la nord de căutatul Saint-Estèphe È™i alături de celebrul châteaux din Loudenne È™i Cardorne. Medoc este considerat „cel mai renumit district de vin roÈ™u din Bordeaux È™i, probabil, din lume” de Jancis Robinson MW.
CHATEAU PUECH HAUT CLOSERIE DU PIC din 2013 este un vin incredibil, obÈ›inut din părÈ›i egale de Syrah È™i Grenache, cu Syrah învechit în butoaie noi È™i Grenache în rezervor de beton. Acest CHATEAU PUECH HAUT CLOSERIE DU PIC prezintă cantități grozave de cassis È™i fructe de zmeură neagră pentru a merge cu note suplimentare de piper, carne afumată, violete È™i rocă zdrobită.
Chateau Pibran este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne, carne de vită, carne de porc, vită, miel, rață, vânat, pui fript, mâncăruri prăjite È™i la grătar. Chateau Pibran este de asemenea bun cu preparate asiatice, ton, ciuperci È™i paste.
Chateau Potensac oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 7-20 de ani, in functie de epocă. Vinul de la Chateau Potensac este cel mai bine servit cu toate tipurile de mâncăruri clasice din carne.
Château La Gorce este un Cru Bourgeois de la Médoc echilibrat si flamboyant. CHATEAU LA GORCE MEDOC este o extracÈ›ie fina È™i contine in compozitia sa o majoritate de Merlot.
Chateau la Pirouette este gustos È™i flexibil cum doar Medoc È™tie să fie. Michèle Roux respectă tradiÈ›ia Medoc în plantarea ei de 30 ha cu: 50% Cabernet-Sauvignon, 40% Merlot È™i 10% Petit Verdot. Acest lucru dă vinului Chateau la Pirouette o culoare întunecata de viÈ™ine, care se imbina cu o aroma de stejar È™i vanilie.
Chateau le Monteil d'Arsac este recunoscut pentru aroma sa fructata, ceea ce duce la un gust destul de sincer È™i proaspăt. Fondatorul vinăriei îÈ™i continuă activitatea pasionanta în acest castel istoric Château d'Arsac.
CHATEAU POITEVIN MEDOC are o culoare intensa, de un rosu de rubiniu cu note subtile de grena. CHATEAU POITEVIN MEDOC este complex si foarte fructat, placut lemnos, elegant de vegetale si ierburi aromate.