Bauturi fine

Va propunem o colectie de bauturi fine: armagnac, cognac, single malt-uri, irish whiskey, vinuri romanesti si straine, rom, tequila, brandy. Livram in toata tara.
CINZANO DRY (1 LITRU)
45 LEI
| Stoc epuizat
Produs Saveur nou
CAMPARI (1 LITRU)
86 LEI
| Stoc epuizat
Produs Saveur nou
RUSSKY STANDARD
61 LEI
| Stoc epuizat
RUSSKY STANDARD (1 LITRU)
88 LEI
| Stoc epuizat
VODKA RUSSKY STANDARD PLATINUM
133 LEI
| Stoc epuizat
Produs Saveur nou
FASHION VODKA LUXURY
187 LEI
| Stoc epuizat

Jjohnnie Walker,BlueKing George V.

JOHNNIE WALKER BLUE KING GEORGE V
2100 LEI
| Stoc epuizat
Produs Saveur nou
WIBOROWA EXQUISITE
147 LEI
| Stoc epuizat
TEQUILA. SCORPION MEZCAL SILVER
250 LEI
| Stoc epuizat

Glenfarclas 18 ani este un whisky scotian de malÈ› din regiunea Speyside din ScoÈ›ia. Această picătură fină a fost distilată de distileria Glenfarclas, care acordă o importanță deosebită tradiÈ›iei, oferind aici un punct real din gama sa. Maturat exclusiv în cele mai bune butoaie de stejar, Glenfarclas 18 ani are un gust plin È™i arome echilibrate. 

GLENFARCLAS 18YO
314 LEI
| Stoc epuizat

Romul Barcelo 30 Years Old este caracterizat de o expresivitate inedită ÅŸi are un caracter complex, impunător, care se datorează melanjului inedit de sortimente premium, atent selecÅ£ionate. Îmbuteliat în cantităţi limitate, Romul Barcelo Imperial 30 YO este un blend sofisticat, obÅ£inut din aceste romuri Private Reserve. Sortimentul originar din Republica Dominicană a fost lansat pentru a sărbători aniversarea brandului.

ROM. BARCELO 30 YEARS OLD
553 LEI
| Stoc epuizat

Armagnac Janneau 1991 face parte din colectia de Armagnac vintage a casei Janneau, colectie care include distilate provenind dintr-un  singur an de productie, de obicei chiar dintr-un singur butoi. Data imbutelierii este tiparita pe eticheta de pe spatele sticlei. Armagnac Janneau 1991 este ambalat intr-o frumoasa cutie din lemn de stejar. Janneau este una din cele mai vechi case producatoare de Armagnac, fondata in 1851.

Volum: 700ml; Grade: 43%; An: 1991

ARMAGNAC JANNEAU 1991
524 LEI
| Stoc epuizat

Armagnac Janneau 1987 face parte din colectia de Armagnac vintage a casei Janneau, colectie care include distilate provenind dintr-un  singur an de productie, de obicei chiar dintr-un singur butoi. Data imbutelierii este tiparita pe eticheta de pe spatele sticlei. Armagnac Janneau 1987 este ambalat intr-o frumoasa cutie din lemn de stejar. Janneau este una din cele mai vechi case producatoare de Armagnac, fondata in 1851.

Volum: 700ml; Grade: 43%; An: 1987

ARMAGNAC JANNEAU 1987
575 LEI
| Stoc epuizat

Armagnac Janneau 1973 face parte din colectia de Armagnac vintage a casei Janneau, colectie care include distilate provenind dintr-un  singur an de productie, de obicei chiar dintr-un singur butoi. Data imbutelierii este tiparita pe eticheta de pe spatele sticlei. Armagnac Janneau 1973 este ambalat intr-o frumoasa cutie din lemn de stejar. Janneau este una din cele mai vechi case producatoare de Armagnac, fondata in 1851.

Volum: 700 ml; Grade: 43%; An: 1973

ARMAGNAC JANNEAU 1973
869 LEI
| Stoc epuizat

Armagnac Dupeyron Millesime 1983 face parte dintr-o colectie ampla de armagnace, care dateaza inca de la 1850. Aceste distilate reprezinta armagnac dintr-un singur butoi, fiind produse in vastele pivnite ale resedintei Dupeyron din Condom, in inima regiunii Armagnac. Armagnac Dupeyron Millesime 1983 este un cadou perfect pentru a celebra diverse evenimente.

Volum: 700ml; Grade: 40%; Anul: 1983

ARMAGNAC DUPEYRON MILLESIME 1983
338 LEI
| Stoc epuizat

Armagnac Dupeyron Millesime 1973 face parte dintr-o colectie ampla de armagnace, care dateaza inca de la 1850. Aceste distilate reprezinta armagnac dintr-un singur butoi, fiind produse in vastele pivnite ale resedintei Dupeyron din Condom, in inima regiunii Armagnac. Armagnac Dupeyron Millesime 1973 este un cadou perfect pentru a celebra diverse evenimente.

Volum: 700ml; Grade: 40%; Anul: 1973

ARMAGNAC DUPEYRON MILLESIME 1973
496 LEI
| Stoc epuizat

Armagnac De Montal Vintage 1973 este distilat prin metode naturale in butoaie mari de 400 de litri din stejar alb. In acest procedeu de maturare Armagnacul incorporeaza taninurile din lemn si aroma si culoarea stejarului, devenind intens, cu un buchet complex si note de prune, cafea si accente delicate de unt. Armagnac De Montal Vintage 1973 are o superba culoare chihlimbarie si este ambalat in cutie de lemn.

Volum: 700ml; Grade: 40%; Anul: 1973

ARMAGNAC DE MONTAL VINTAGE 1973
729 LEI
| Stoc epuizat

Vodca Kauffman Hard este un brand rusesc de vodcă, produs la Moscova, de către WH Import Company, una dintre cele mai mari companii de import È™i en-gros de băuturi alcoolice din Rusia. Sunt produse mai multe variante. Vodca Kauffman este fabricata din grâul unei singure recolte, astfel are un anume specific. 

VODCA KAUFFMAN HARD + CUTIE CADOU
236 LEI
| Stoc epuizat

Fondata in anul 1882, compania Samalens este situata in inima zonei Bas Armagnac, in Laujuzan. Distileria Samalens conecteaza un trecut edificator cu un viitor plin de oportunitati.

ARMAGNAC SAMALENS VINTAGE 1982
577 LEI
| Stoc epuizat

RAYMOND RAGNAUD DECANTER ATHENA RESERVE IN GIFT BOX evidentiaza o culoare aurie, cu reflexii de cupru. Aroma este florala, innobilate cu note condimentate.

RAYMOND RAGNAUD DECANTER ATHENA RESERVE IN GIFT BOX surprinde un gust placut de fructe confiate, care confera senzualitate, maturitate, dar si eleganta.

Foarte complex È™i bine echilibrat cu miros de fructe uscate, scorÈ›iÈ™oară È™i în special gusturi florale È™i picante. Cu o cafea finală.

Aspect auriu transparent cu reflexii de bronz.

Acest blend din Shiraz, Cabernet Franc È™i Merlot este un vin maturat 22 luni in baricuri de stejar invechit si invechit 2 ani in sticla. Scos intr-o editie de doar 300 de sticlee este un vin in care Merlotul contribuie la fineÈ›ea sa, Cabernet Franc aduce un parfum intens de coacăze negre cupajului, iar Shirazul aduce note de cireÈ™e negre, piper È™i tutun. Un vin corpolent, bogat în arome, rafinat È™i elegant.

CRAMA FERDI.CUVEE FARIO
297 LEI
| Stoc epuizat

LAFONTAN 1973 CARAFE DANAI 0.7L, 40%