BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Miros: Buchetul acestui single malt este unul fresh cu note de fructe, miere, nuci si lemn de stejar
Gust: Gustul se contureaza in jurul notelor de fructe, miere, mirodenii si lemn de stejar
Finish: Finisajul este persistent si usor lemnos
Acest Single Malt Scotch are un gust bogat si echilibrat, cu arome de ciocolata neagra, stafide, caramele si fum.
Culoare: chihlimbar inchis
Miros: arahide prajite, scortisoara, fulgi de ardei, coacaze negre
Gust: sare de mare, ciocolata neagra si o nota de pepene galben
Final: orz, fum uscat, piper
Este un single malt cu aroma usoara, dominata de malt, note dulci si accente de piper. In mirosul lui se regasesc arome ierboase si afumate, iar finish-ul este persistent si afumat.
Ediția Caol Ila Distillers este un whisky din distileria Caol Ila din Scoția. De exemplu, apa folosită pentru whisky este extrasă din Lock Lock Ban din apropiere. Caol Ila Distillers Edition 2001/2013 aparține unei serii de distilare, care este publicată în fiecare an la Classic Malts.
Acest Single Malt Scotch are arome intense de fructe, ciocolata si ghimbir, la care se adauga tonuri sarate, accente vegetale si cateva note usor piperate. Persista si arome de fructe, in special portocala si mandarina. Finisajul este mediu-lung, cu influente de ciocolata sarata.
Single Malt Scotch Cragganmore 12 ani, este un reprezentant de seama al single malt-urilor clasice din zona Speyside. Sortimentul este apreciat in special pentru buchetul sau complex, amplu si bine echilibrat.
Dalmore Trio este un whisky complex si elegant, cu un caracter specific regiunii Highland. Acest whisky captivant are profilul aromat al prunelor si fructelor coapte, cu arome de mirodenii. Are un gust de cafea, nuci prajite, tort de pecan si miere de Manuka.
DEANSTON 12 ANI reda un miros aromat printre care se regaseste fanul proaspat, maltul cerealelor, caramelul cremos si tente usoare de miere. O paleta fina si delicioasa cu tente de fructe, usor condimentata si vanilata. Finisajul este satisfacator cu furnicaturi subtile de cuisoare.
Notele degustarii:
Miros: Note bogate si expresive de fructe uscate, vanilie, biscuiti si migdale dulci.
Gust: Arome catifelate de miere, migdale, cozonac si condimente specifice sezonului rece: scortisoara, nucsoara si cuisoare.
Finish: Mediu, fin, dominat de note lemnoase.
Culoare: Auriu.
BALLECHIN EDRADOUR 10YO are arome de fructe negre, ierburi si dulceata. Fumul dominant este insotit de note de caramel, ciocolata si vanilie delicata.
Glenallachie Single Malt Scotch Whisky 12 YO a primit nota de imbuteliere 12, este maturat in butoaie de stejar virgin, rezultand un profil imens de aromă al fructelor, cu vanilie și stejar. Nota de degustare prezintă banane prăjite, migdale, cuburi de cola, indicii de stejar tăiat, un gust de tulpină de ghimbir, sultana, orz uleios și vanilie cu unt, un final ușor cu note de ciocolată.
ASPECT: Auriu, stralucitor.
MIROS: dulce, cu miros de fum din lemn tare si suc de lamaie amestecat cu sare de mare.
GUST: Fum dulce, pepene, coji zaharisite si mere rosii coapte la cuptor, note de miere din ierburi si condimentele din cutie din lemn.
FINISH: Putin ascutit, dar elegant, armonios si foarte personal prin notele finale de turba sarata si fructe condimentate.
Vinul, elegant si catifelat, cu tanini matasosi si post- gust prelung, ne dezvaluie o multitudine de arome de fructe rosii si cuisoare.
Acest merlot este maturat 16 luni in butoaie de stejar.
Cabernet sauvignon, maturat 18 luni in butoaie de stejar, cu potential mare de invechire. Cu un final lung, corp plin, taninuri matasoase si o aciditate perfect echilibrata, vinul are arome puternice de coacaze si cirese negre, iar olfactiv te invaluie in note de ciocolata neagra si piper.
THE SENIOR TAWNY este invechit în butoaie mici, în crama Niepoort din Vila Nova de Gaia. Aceste butoaie mici permit un contact moale și ușor cu aerul prin porii lemnului, ceea ce duce la un proces lent de oxidare de-a lungul anilor. THE SENIOR TAWNY este ideal sa fie insotit cu fructe uscate, plăcintă cu mere, portugheza „Leite Creme” sau pate.
NIEPOORT THE JUNIOR RUBY este imbuteliat timpuriu, dar este protejat împotriva influențelor exterioare. Prin acest proces, culoarea închisă, prospețimea și aromele fructelor sunt menținute în mod optim. THE JUNIOR RUBY evidentiaza taninuri concentrate, este un vin plin de corp, cu o aromă fină de prune și mure intense si cu o notă de ciocolată.
Niepoort Tawny este maturat în butoaie de stejar timp de 3,5 ani, pentru a produce o aroma fina si echilibrata. Prospețimea, ușurința și echilibrul sunt elementele cheie ale acestui vin. Un vin de porto ușor de băut la orice ocazie. Nu conține sedimente și nu trebuie să fie decantat. Niepoort Tawny are o culoare strălucitoare, taninuri moi și dulci. Niepoort Tawny este minunat in combinatie cu deserturi de ciocolată, brânză precum Cheddar, Gouda și Brie și mâncăruri din carne roșie.
Niepoort Tawny Dee este lasat la maturat, in medie, 3 ani și jumătate si provine din podgorii cu randament scăzut, din regiunea Cima Corgo din Valea Douro. Niepoort Tawny Dee prezinta o culoare rosie-caramizie, cu arome delicate de nuci și o notă de fructe uscate. Finisajul este intens, lung si savuros.
NIEPOORT 10 YEAR OLD TAWNY este lasat la maturat in butoaie mici din lemn, care ii confera vinului culoarea caracteristica. NIEPOORT 10 YEAR OLD TAWNY dezvaluie arome fine, prospete si un rafinament persistent. Acest vin este perfect in combinatie cu branzeturi, dar si deserturi din ciocolata.
NIEPOORT RUBY DUM evidentiaza o culoare rosie-caramizie, cu arome delicate de nuci și o notă de fructe uscate. Palatul este foarte bine echilibrat, cu accente fructate, iar finisajul este intens si seducator.
Nierpoort Ruby este baricat, în medie 3 ani de zile, în butoaie mari din lemn. Pivnitele Niepoort sunt localizate în Vila Nova de Gaia. Strugurii provin din podgoriile vechi din regiunea Cima Corgo din Valea Douro. Niepoort Ruby este un vin proaspăt, tânăr și fructat. Un port expresiv, cu un caracter deosebit. Nu este necesară decantarea, deoarece vinul nu conține sedimente.