BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Cremos, cu un finisaj lung, neted si moale, ROMUL KUNA BELIZE este un exemplul perfect al stilului unic de rom invechit din Belize.
Kuna RHUM are un gust intens, ce are un finisajul senzational. Dezvaluie arome de lemn si vanilie, precum si note picante dominate de un gust delicios de caramel.
Miros: coaja de portocala, caramel si o nota de lemn si vanilie.
Gust: complex si aproape exploziv.
Finisaj: surprinzator de bland si lung.
Miros: cocos, melasa, banane coapte, toffee si zahar ars.
Gust: fructe tropicale, cocos, migdale, vanilie si caise uscate.
Finish: foarte lung cu note de tropicale acompaniate de note de cafea.
Acest rom are o aroma complexa, corpolenat, moale, usor afumat, subtil dulce si fructat cu arome de nuci, fructe uscate, ciocolata mai inchisa si stejar afumat.
Finalul este placut cald si de lunga durata.
Old Monk The Legend este o bautura spirtoasa care se incadreaza in categoria de rom dark. Atat in ceea ce priveste mirosul, cat si in ceea ce priveste gustul, cea mai resimtita aroma este cea de vanilie. Totusi, intensitatea vaniliei este una placuta, ceea ce face ca acest rom sa poata fi consumat ca atare, simplu sau chiar si in combinatii de cocktailuri inedite.
Este un rom dominican invechit prin metoda Solera timp de cel putin 18 ani.
Miros: scortisoara, arome vegetale, caramel si zahar ars.
Gust: complex cu note de caramel, zahar brun, banane, fructe coapte, scortisoara, nucsoara, dar si note usoare de lemon grass.
Finish: scurt si aromat.
OPTHIMUS 25 ANOS OPORTO este un rom cu eliberare limitata din REPUBLICA DOMINICANA , distilat din melasa si invechit timp de 25 de ani. Are un finisaj echilibrat si fin.
Ron Esclavo 12 este cel mai tanar membru al familiei Esclavo. Stilul corespunde romului spaniol Solera. Gustul sau dulce si simplu il face placut si usor de baut. Finalul este puternic si lung.
Culoare: Mahon inchis.
Note: Aroma este bogata si dulce, cu note de miere, caramel si banane coapte.
Aroma: Profilul de aroma este complex si delicat, dand note de unt, vanilie, scortisoara si menta.
Finisaj: Finisajul este usor si lung, cu o stralucire calda.
Ron Esclavo XO Cask este un rom rafinat din Republica Dominicana. Fabricat dintr-un amestec de melasa si trestie de zahar si apoi depozitat in butoaie de stejar american si francez in climat tropical. Exista un gust plin de corp care se desfasoara cu note de stafide si ciocolata neagra.
Pentru formarea caracterului complex, al aromei echilibrate si al gustului dulce condimentat, Santa Teresa 1796 este invechit in ultimul an in butoaie in care a fost bourbon. In urma acestui proces de resimt arome de banane coapte, cacao, cirese si caramel, dar si note subtile de nuci, stejar si mere verzi.
Notele degustarii:
Miros: Buchet usor exotic, unde intuim fructe zemoase, nuca de cocos si coji de portocala.
Gust: Arome intense de fructe fermentate in alcool, miere si ciocolata neagra, imbogatite cu accente fine de ierburi.
Culoare: Ambra.
Un rom grozav produs in cantitati mici in Puerto Rico. Invechit in butoaie de stejar mai mult de 12 ani, ofera o aroma unica si un gust bogat, cu note lemnoase, dulci si un finisaj cald si moale.
Acest Single Malt Scotch ofera o aroma de fructe delicate de padure si malt cremos, o nota de fum si note bogate si durabile de sherry.
Miros: Buchetul acestui single malt este unul fresh cu note de fructe, miere, nuci si lemn de stejar
Gust: Gustul se contureaza in jurul notelor de fructe, miere, mirodenii si lemn de stejar
Finish: Finisajul este persistent si usor lemnos
Acest Single Malt Scotch are un gust bogat si echilibrat, cu arome de ciocolata neagra, stafide, caramele si fum.
Culoare: chihlimbar inchis
Miros: arahide prajite, scortisoara, fulgi de ardei, coacaze negre
Gust: sare de mare, ciocolata neagra si o nota de pepene galben
Final: orz, fum uscat, piper