BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Don Papa Baroko este distilat din melasa care provine de la una dintre numeroasele mori locale de pe insula. Este invechit timp de cativa ani in butoaie din lemn de stejar american. Don Papa's Master Blender selecteaza apoi cele mai expresive butoaie in cautarea celor care dezvaluie cele mai puternice note de vanilie si fructe. La acest amestec se adauga putina trestie de zahar locala pentru arome gourmet.
Acest rom are o aroma dulce, de fructe exotice, picante, vanilie si caramel. Gust: dulce, fructe, vanilie, migdale, sirop de trestie de zahar, condiment cu cuisoare.
Culoare: chihlimbar.
Aroma: floral, cu note de fructe proaspete,
Gust: fructat, cu urme de afine si visine si note de ciocolata.
Finisaj: de lunga durata.
Cremos, cu un finisaj lung, neted si moale, ROMUL KUNA BELIZE este un exemplul perfect al stilului unic de rom invechit din Belize.
Kuna RHUM are un gust intens, ce are un finisajul senzational. Dezvaluie arome de lemn si vanilie, precum si note picante dominate de un gust delicios de caramel.
Miros: coaja de portocala, caramel si o nota de lemn si vanilie.
Gust: complex si aproape exploziv.
Finisaj: surprinzator de bland si lung.
Miros: cocos, melasa, banane coapte, toffee si zahar ars.
Gust: fructe tropicale, cocos, migdale, vanilie si caise uscate.
Finish: foarte lung cu note de tropicale acompaniate de note de cafea.
Acest rom are o aroma complexa, corpolenat, moale, usor afumat, subtil dulce si fructat cu arome de nuci, fructe uscate, ciocolata mai inchisa si stejar afumat.
Finalul este placut cald si de lunga durata.
Old Monk The Legend este o bautura spirtoasa care se incadreaza in categoria de rom dark. Atat in ceea ce priveste mirosul, cat si in ceea ce priveste gustul, cea mai resimtita aroma este cea de vanilie. Totusi, intensitatea vaniliei este una placuta, ceea ce face ca acest rom sa poata fi consumat ca atare, simplu sau chiar si in combinatii de cocktailuri inedite.
DEANSTON 12 ANI reda un miros aromat printre care se regaseste fanul proaspat, maltul cerealelor, caramelul cremos si tente usoare de miere. O paleta fina si delicioasa cu tente de fructe, usor condimentata si vanilata. Finisajul este satisfacator cu furnicaturi subtile de cuisoare.
BALLECHIN EDRADOUR 10YO are arome de fructe negre, ierburi si dulceata. Fumul dominant este insotit de note de caramel, ciocolata si vanilie delicata.
Glenallachie Single Malt Scotch Whisky 12 YO a primit nota de imbuteliere 12, este maturat in butoaie de stejar virgin, rezultand un profil imens de aromă al fructelor, cu vanilie și stejar. Nota de degustare prezintă banane prăjite, migdale, cuburi de cola, indicii de stejar tăiat, un gust de tulpină de ghimbir, sultana, orz uleios și vanilie cu unt, un final ușor cu note de ciocolată.
ASPECT: Auriu, stralucitor.
MIROS: dulce, cu miros de fum din lemn tare si suc de lamaie amestecat cu sare de mare.
GUST: Fum dulce, pepene, coji zaharisite si mere rosii coapte la cuptor, note de miere din ierburi si condimentele din cutie din lemn.
FINISH: Putin ascutit, dar elegant, armonios si foarte personal prin notele finale de turba sarata si fructe condimentate.
VODKA SALINE SMALL BATCH este potrivita pentru cocktailuri, are note saline de panificatie., ce se remarca de la prima degustare. Se recomanda a fi servita intre 4° si 6°. Are un gust mediu-cremos, uscat, cu aluzii marine si cereale si finish usor salin.
Armagnac De Montal Vintage 1962 este distilat, prin metode naturale, in butoaie mari de 400 de litri din stejar alb. In acest procedeu de maturare Armagnacul incorporeaza taninurile din lemn, iar aroma si culoarea stejarului, devenind intense, cu un buchet complex si note de prune, cafea si accente delicate de unt. Armagnac De Montal Vintage 1962 are o superba culoare chihlimbarie si este ambalat in cutie de lemn.
Cutia din lemn pentru o sticla de vin cu accesorii este un cadou elegant si practic pentru pasionatii de vin sau o alegere minunata pentru a va bucura de vinul preferat cu o prezentare sofisticata. Aceasta cutie de vin special conceputa este atat functionala, cat si estetica, oferind o experienta de degustare a vinului de neuitat.