MAGAZIN ONLINE SAVEUR
Tel: 021 210 15 22
CATALOG DELICATESE
Autentificare | Contact
BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
TEA FORTE
CEAIURI PREMIUM SI ACCESORII CEAI
EDOUARD ARTZNER
FOIE GRAS
HARDY
il caffè di Milano
HOLDSWORTH
Chocolates and truffles Handmade
AMATTLER
Ciocolata premium catalana
MONTY BOJANGLES
Trufe din ciocolata delicioase
VALENTINO
Praline din ciocolata belgiana
CUDIE
MIGDALE GLAZURATE
SHORTBREAD HOUSE OF EDINBURGH
SHORTBREAD
WICKLEIN
TURTA DULCE
TARTUFI JIMMY
Specialitati din trufe de padure
CATEGORII
SMOKEHEAD ROCK este cadoul perfect pentru rockeri bătrâni È™i tineri. Smokehead ROCK este un whisky cu aroma proaspătă, fructată È™i imensă, cu note de sherry, iod, cafea, fum È™i sare de mare, toate luptând pentru recunoaÈ™tere.
Speyburn 10 ani este un sortiment apreciat cu precadere in SUA, datorita expresivitatii si a corpolentei robuste. Acest single malt obtinut din cereale de buna calitate si apa pura de izvor, pastreaza reteta traditionala, deci se bucura si de calitati inedite ca in urma cu un secol. Caracterul elegant, culoarea intensa si textura impresionanta le capata in urma perioadei de maturar.
Cei 10 ani petrecuti in butoaie de stejar american de burbon si sherry imprumuta un aer vibrant, rafinat, de aceea Speyburn este apreciat cu precadere de tineri.
In regiunea Highland din Scotia se regaseste raul Spey, care este renumit pentru coloniile mari de somoni ce inoata in apele sale, de aici isi trage si numele de Bradan Orach acest single malt, punand in evidenta traditia pescuitului de somon auriu, ce are loc an de an pe acest rau. Apa folosita la crearea acestei bauturi vine chiar din rau Spey, si pune in evidenta notele marine pe care le simtim la fiecare inghititura.
Energetic și atrăgător, acesta este cel mai strălucit membru al gamei Speyburn.
Din inima celei mai cunoscute regiuni producătoare de whisky din ScoÈ›ia, Distileria Speyside este mândră să ofere The Speyside 12 ani Old Highland Single Malt. The Speyside 12YO reflectă calitatea È™i caracterul desavarsit al celei mai cunoscute regiuni producătoare de whisky din ScoÈ›ia, Speyside.
Talisker este singurul brand de whisky creat exclusiv pe ţărmul insulei Skye, iar caracterul marin se reflectă din plin în profilul aromatic al tuturor single malt-urilor din gamă. Mirosul ÅŸi gustul acestui sortiment standard ne poartă cu gândul la peisaje sălbatice de pe coasta scoÅ£iană, fiind compania perfectă a amurgurilor petrecute în tihnă, acasă. Producătorii recomandă savurarea sortimentului simplu, fără gheaţă sau apă, pentru a-i simÅ£i din plin caracterul special ÅŸi buchetul îndrăzneÅ£, învăluit în accente delicate de fum. Asemeni celorlalte sortimente din gamă, Talisker 10 ani este câÅŸtigător a numeroase premii internaÅ£ionale.
Dublu maturat în butoaie folosite anterior pentru păstrarea vinului de Porto, acest single malt scoÅ£ian cinsteÅŸte eforturile ÅŸi curajul comercianÅ£ilor de odinioară de a se aventura pe mare, punând astfel bazele schimburilor cu vin. Profilul aromatic al sortimentului este un melanj de note marine intense ÅŸi arome dulci de fructe de pădure. Amestecul creează o experienţă gustativă senzaÅ£ională, iar maturarea suplimentară amplifică latura dulce a single malt-ului. Pe scurt, sortimentul este unul foarte expresiv, caracterizat de un echilibru impecabil.
Talisker Skye a fost lansat la începutul anului 2015, iar numele său a fost inspirat de insula unde se află distileria. Sortimentul păstrează notele marine, specifice Talisker, pe care le îmbogăţeÅŸte cu arome dulci ÅŸi bogate. Maturat într-un amestec de butoaie din stejar american refolosite ÅŸi rumenite, acest whisky este recomandat celor care consideră aroma standard ca fiind prea puternică, însă va fi cu siguranţă apreciat ÅŸi de fanii Talisker.
Isle of Arran Distillers este singura companie de whisky care produce un Single Malt avizat oficial de către World Burns Federation. Acest THE ARRAN ROBERT BURNS aromat si uÈ™or este ideal pentru a fi băut înainte sau în timpul unei mese.
Distileria si beraria Tullibardine este una dintre cele mai vechi din Scotia. Asa cum si numele indica, dupa o lunga maturare in butoaie de stejar de bourbon, Tullibardine 225 Sauternes Finish este transferat pentru o extra maturare in butoaie de 225 de litri, provenind de la Chateau Suduiraut, un Premier Grand Cru classé ce produce vin dulce in regiunea Sauternes din Bordeaux. Din aceasta extra maturare provin notele citrice si cele de ananas si coaja de portocala din finalul lung.
TULLIBARDINE 228 BURGUNDY este un whisky delicios de la Tullibardine, lansat în 2013. Se vede whisky-ul Highland, terminat timp de 12 luni în butoaie de vin roÈ™u de Bourgogne de 228 litri, de la Chateau de Chassagne Montrachet.
TULLIBARDINE 500 SHERRY a fost maturizat pentru prima dată în butoaie de bourbon, înainte de a petrece ceva timp în butoaie de sherry de 500 de litri, majoritatea deÈ›inând anterior Pedro Ximenez. TULLIBARDINE 500 SHERRY are o aroma de boabe roÈ™ii, stejar prăjit È™i vanilie, note de nuci È™i crema de vanilie, împreună cu atingeri de coajă de mere, stejar cu miere È™i zmeură. Finisajul este lung È™i elegant, cu atingeri de prune, gem de căpÈ™uni È™i condimente.
Îmbrăcată cu detalii aurii, Tullibardine Sovereign este un delicios malÈ› cremos, care a fost îmbătrânit în butoaie de bourbon de prima umplere înainte de îmbuteliere. AÈ™teptaÈ›i-vă la o explozie de vanilie È™i condimente de la acest Highland Dram.
TOMINTOUL, vechi de 16 ani, din distileria Tomintoul, a fost maturat în butoaie bourbon atent selectionate. Elegant si aromat, Tomintoul a fost creat de distilatorul celei de-a patra generaÈ›ie, Robert Fleming.
Pentru pasionatii de esente tari, producatorul Tomatin vine si recomanda o sticla aparte de scotch, rezultatul celor mai inspirate procese de productie, premiata cu nu mai putin de 6 medalii de aur in ultimii 4 ani, lucru care atesta originalitatea si noutatea sa. TOMATIN 12 YO OLD BOURBON oferă arome de malÈ›uri dulci, miere, vanilie, flori, fructe uscate, bucăți de ananas, pâine de ghimbir, lemn verde, biscuiÈ›i È™i cafea.
IniÈ›ial, lansat pentru vânzare cu amănuntul pentru călătorii, acest tânăr de 8 ani de la Tomatin a îmbătrânit într-o combinaÈ›ie de butoaie bourbon È™i sherry, rezultând un whisky cu note de mere, pere, ghimbir È™i scorÈ›iÈ™oară.
Tomatin Cask Strength Edition, a fost maturat într-o combinaÈ›ie de butoaie Bourbon È™i Oloroso Sherry. Aceasta este prima ediÈ›ie a distileriei si se adaugă la gama de bază a whisky-ului Tomatin Highland Single Malt Scotch Whisky.
Inca din anul 1897, la distileria Tomatin sunt produse unele dintre cele mai apreciate Highland Single Malt Scotch whisky-uri. Numele “Tomatin” se traduce “dealul tufisului cu ienupar”, lemnul de ienupar fiind preferat de obicei de Master Distiller datorita fumului redus pe care il scoate atunci cand este ars. Maturat in butoaie de bourbon si stejar Tomatin Legacy dezvolta o paleta echilibrata de arome de vanilie, ananas, serbet de lamaine, miere si tort. Finisajul este lung, dulce cu influente de lemn de stejar si note piperate.
Acest rom este un amestec de băuturi spirtoase din Panama, Mauritius È™i Nicaragua, care îmbătrâneÈ™te între 4 si 8 ani, într-o combinaÈ›ie de butoaie de stejar american È™i european. Cañaoak Gold Rum este bine echilibrat si oferă note de zahăr auriu, ciocolată cu lapte, fructe tropicale si stejar strălucitor.
Un rom în ediÈ›ie limitată de la Chairman's Reserve, amestecat in butoaie in care a fost uitat după incendiul care a deteriorat grav distileria, în 2007. După ce au pierdut o mulÈ›ime de spaÈ›ii de depozitare, au pus butoaiele oriunde au putut È™i găsind unul dintre aceste butoaie pierdute, au creat o expresie mai veche decât de obicei.
Rom Coruba în vârstă de 12 ani - produs în Jamaica pentru compania elveÈ›iană Rum Company Ltd. Bogat È™i intens, acesta este un rom cunoscut, care a ridicat o medalie de aur la ISW germană în 2008.
COMPANERO TRINIDAD ELIXIR este amestecul perfect de rom clasic Trinindad È™i arome tropicale de portocale coapte È™i de nucă proaspătă. ÎÈ›i duce imaginaÈ›ia pe plajele cu nisip din coasta Caraibelor, avand un finisaj neted È™i dulce.
Centenario 9 YO este un rom cu o culoare aurie, de cihlimbar, cu vârsta de 9 ani, care a fost maturat în butoaie de stejar. Centenario 9 YO are o aroma dulce, cu indicii È™i tonuri de stafide, condimente uÈ™oare, miere si ciocolată.
O creatie de esenta tare, alaturi de o cutie aniversara de colectie, nu poate fi decat raspunsul alegerilor selective ale societatii inalte, dornice sa incerce senzatii tari, dar si arome deosebit de sugestive. Producatorul Flor de Cana cauta sa exprime prin aceasta sticla Centenario, veche de mai bine de 12 ani, prestigiul cramei de Nicaragua si reusita proceselor de productie care o definesc. Procesul de maturare in trepte ii aduc acestui rom o complexitate specifica, iar maturarea in butoaie de stejar mic ii confera o senitate de prima clasa.
Invechit in butoaie de stejar american pentru cel putin 1 an, Cruzan 151 Proof este un rom catifelat si aromat. Se resimt arome de fructe, vanilie si note subtile lemnoase, incheiate cu influente dulci caramelizate.
Ai peste 18 ani?